- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.781
Ooooo süperrrrGünayyyydıııııın :)))
amaaaan bi mecalimmmmm amaaaan uyanın aaa dostlarrr ohhh ohhhh yandan yandannn....
70,8
kızlar oluyo galiba yaaa demek akşam 5 ten sonra yememek lazımmış.... ne kadar geç öğrendim bunu..... ayyy bu kafamı nerelere vursam.....
Geçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
Akşamda bir akrabamızın nişanı var arada uğrarım fırsat buldukça aklım hep sizde kalıyor çok alıştım size iyiki varsınız canlarrr
btlbetul betus abla senim adina cok sevindim bi diyetisyen vardi vucut 16 saat ac kalirsa yag yakar diyodu oda 5 te yemek yemeyerek mumkun oluyo ben de hep ohle yapmistim senin adina cok sevindim portakalini yedinmi bende daha kahvalti bile yapmadan uykulu gozlerimleburaya girdim hemen
Sağol kaptanım.kizlar selam hastaneden sonra yemege misafirim geldi anca okuyabildim
@ameliaa canim geri donmene sevindin@muska77 tekrar gecmis olsun bi tanem@btlbetul sakin acicehreyi abartma ben grcen bayram nerdeyse hastaneluk olmustum@dysania tatlim basin saolsun
kizlar cok yorgunum daha sonra yazarim tekrar
Tebrikler betüşümGünayyyydıııııın :)))
amaaaan bi mecalimmmmm amaaaan uyanın aaa dostlarrr ohhh ohhhh yandan yandannn....
70,8
kızlar oluyo galiba yaaa demek akşam 5 ten sonra yememek lazımmış.... ne kadar geç öğrendim bunu..... ayyy bu kafamı nerelere vursam.....
Başarılar inşallah kazanırlar.Geçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
Akşamda bir akrabamızın nişanı var arada uğrarım fırsat buldukça aklım hep sizde kalıyor çok alıştım size iyiki varsınız canlarrr
Günaydın kızlar!
Sağol kaptanım.
Size ne dediler Dr lar.
Tebrikler betüşüm
Kız çok sevindim Aferin valla!
Ben sana güveniyorum canım en zararsizini sec ye ikramlarin.aynen öyle oldu :))
teşekkkürleeer :))) sıra da yolları gözlenen 69 var.... bu hafta sonu çok tehlikeli...3 5 kapı gezcem.... hepsi bildiğin düşman :))) gardımı aldım gidiyorum..... gazam mübarek olsunnn.....
hah bak zumba oldu iste :)Eyvah eyvah yaz gülüm yaz alıştım ben atlamaya yarın zumbaya başlıyorum o sayılır spordan di mi:)
tebrikleeeeeeerGünayyyydıııııın :)))
70,8
aynen betusum ya valla yiyolar yiyolar sonra ben niye tontisim, ben niye ceza aldımheee dimi yiyiyolar yiyiyolar sonra vay efendim ben niye atlıyom
basarılar canım umarım kazanırlarGeçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
Başarılar güzelim çocuklarınaGeçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
tebrikler canısı, misafirlikte bu sabahki tartıyı düşünaaaaa sevinçten portakalımı unuttuum iyi hatırlattın :))) sağolasın evet öyle bir şey duymuştum da sallamamıştım hiç aahhh aahhh...
kesinlikle katılıyorum, zayıflamak tabi ki önemli ama sağlıklı beslenmek çok daha önemlikızlar menuleri de yazdıklarınızı da tek tek okuyorum, haddim olmadan ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum, eski arkadaslar bilirler 1 aydır ülser var midemde onunla ugrasıyorum kac kere acillik oldum bilmiyorum! özellikle sigara içen varsa aranızda benim gibi nolur ara öğünleri atlamayın bi meyve olur bi bardak sut olur ne olursa midenin asit uretmesini engellemek icin bisey atın agzınıza! ülserin en önemli sebebi midenin uzun sure bos kalması! ben nerdeyse 1 yıldır takımdayım eski menulerime bakarsanız uzun sure mideyi bos bırakırdım, gunde 800 kalori olmuyodu cogu zaman menulerim, simdi cezasını cekiyorum, az gitsin saglıklı gitsin :) simdi o patates kızartmalarını cikolataları istesem de yiyemiyorum yedigim an hastanelik oluyorum ve mide kanaması riskim var! o yuzden spor yapalım hanımlar sporla gitsin! saglık en onemlisi! hepinizi kocaman öpüyorum
Sakın alma kendine yapacağın büyük bir kötülük olur kuzum mide ve bagirsagi mahvediyor beni dinle alma çekeceğini karın ağrısını tahmin bile edemezsinçabuk söyle ne çayımış o.... bende acı çehre alcam....
Yaşlı değildi 2015 nisanda doğmuştu ama ne yaptiysak duzeltemedik agladigimda gelip teselli eden bi hayvandi hayvan demek bile garibime gidiyor beni en iyi o anlamisti geçmiş olsun kuzularinaah be canım ne diyim ya, bizimkilerde hasta 10 gundur dolanıp duruyoruz igne serum peslerindeyaslı mıydı? guzelliginden hic suphem olmaz, insanın cocugu guzel olmaz mı hic, ama sen de diyosun acı cekmesi cok daha kotu, ben iki gundur evdeki minnagın basında bekliyorum kusacakmı yemek yedi mi diye, derdini de anlatamıyor bu canlar , melek oldu kuzun üzmemeye çalış kendini
100 ip atlamayı spor olarak kabul eder miyim ben gülüm, yarına cezan hazır :) sende radara yakalandın
muska77 ah rakibem aynen bu kıs kurtulamadık hastalandık kopekten kediye bulastı sanırm, simdilik ben iyiyim en azından, buna da sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?