Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişi okudum kızlar ne güzel olmuş sohbet halâ uyuyorsunuz anlaşılan ben birazdan çıkcam çocukları bursluluk sınavına götürücem bakalım haklarında hayırlısı...
Akşamda bir akrabamızın nişanı var arada uğrarım fırsat buldukça aklım hep sizde kalıyor çok alıştım size iyiki varsınız canlarrr

Allah zihin açıklığı versin söke söke alsınlar o bursları inşallah :)

aaaaa sevinçten portakalımı unuttuum iyi hatırlattın :))) sağolasın evet öyle bir şey duymuştum da sallamamıştım hiç aahhh aahhh...

Günaydın kızlar!

Sağol kaptanım.
Size ne dediler Dr lar.

Tebrikler betüşüm
Kız çok sevindim Aferin valla!

Başarılar inşallah kazanırlar.

btlbetul simdi oyle yaparsin artk sende deneme yanilma yoluyla kendin buldun sana iyi geleni

aynen öyle oldu :))

Günaydın kızlar!

Sağol kaptanım.
Size ne dediler Dr lar.

Tebrikler betüşüm
Kız çok sevindim Aferin valla!

teşekkkürleeer :))) sıra da yolları gözlenen 69 var.... bu hafta sonu çok tehlikeli...3 5 kapı gezcem.... hepsi bildiğin düşman :))) gardımı aldım gidiyorum..... gazam mübarek olsunnn.....

Ben sana güveniyorum canım en zararsizini sec ye ikramlarin.
Hadi kolay gelsin bende kaçayim.

Eyvah eyvah yaz gülüm yaz alıştım ben atlamaya yarın zumbaya başlıyorum o sayılır spordan di mi:)
hah bak zumba oldu iste :)
tebrikleeeeeeer
heee dimi yiyiyolar yiyiyolar sonra vay efendim ben niye atlıyom
aynen betusum ya valla yiyolar yiyolar sonra ben niye tontisim, ben niye ceza aldım

kızlar menuleri de yazdıklarınızı da tek tek okuyorum, haddim olmadan ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum, eski arkadaslar bilirler 1 aydır ülser var midemde onunla ugrasıyorum kac kere acillik oldum bilmiyorum! özellikle sigara içen varsa aranızda benim gibi nolur ara öğünleri atlamayın bi meyve olur bi bardak sut olur ne olursa midenin asit uretmesini engellemek icin bisey atın agzınıza! ülserin en önemli sebebi midenin uzun sure bos kalması! ben nerdeyse 1 yıldır takımdayım eski menulerime bakarsanız uzun sure mideyi bos bırakırdım, gunde 800 kalori olmuyodu cogu zaman menulerim, simdi cezasını cekiyorum, az gitsin saglıklı gitsin :) simdi o patates kızartmalarını cikolataları istesem de yiyemiyorum yedigim an hastanelik oluyorum ve mide kanaması riskim var! o yuzden spor yapalım hanımlar sporla gitsin! saglık en onemlisi! hepinizi kocaman öpüyorum

btlbetul betüşüm uzun süredir sana da yyazıcam yazamadım evdeki minnaklarla uğraşmaktan tatlım evet menulerinde sporunda güzel ama senin sporlar yag yaakımını hızlandırmaz aksine kaslarını sisirir ve kilo vermeni uzun sureye yayar, senin kilonda en uygun spor yuyurus sonrasında sıkılasma hareketleri, sen bol bol leslie yapmalısın en az 3 mile hergun sonra yapabiliyosan jillian, sana cok hızlı yag yaktırır ve oldugun kiloda sıkılasmanı onler :)

basarılar canım umarım kazanırlar

Başarılar güzelim çocuklarına

aaaaa sevinçten portakalımı unuttuum iyi hatırlattın :))) sağolasın evet öyle bir şey duymuştum da sallamamıştım hiç aahhh aahhh...
tebrikler canısı, misafirlikte bu sabahki tartıyı düşün

kesinlikle katılıyorum, zayıflamak tabi ki önemli ama sağlıklı beslenmek çok daha önemli

Yaşlı değildi 2015 nisanda doğmuştu ama ne yaptiysak duzeltemedik agladigimda gelip teselli eden bi hayvandi hayvan demek bile garibime gidiyor beni en iyi o anlamisti geçmiş olsun kuzularina

Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…