Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fazla karbonhidrat yapmissin bugün.
Bence guzel olmuş.
Bir öğünde bir günlük yemisin zaten
Vay vay vay çok iyi be!
@candy_candy nerelerdesin canim bi sorun yoktur umarim
Seval h.sonu girmez canım.
Güzel olmuş.

Menüde sporda süperrrr

Guzel ama pide ceza gorebilir.
Bende hentbol oynardim..

Guzel ama pide ceza gorebilir.
Bende hentbol oynardim..
Öylemiiii ilk ve orta okulda bende hentbol kalecisiydim hep birinciliklerimiz olurdu gruplara çok gittik çokta eğlenceliydi tabii.
Bugün gelecek cezam var canım sporda yapmadım...
Pidede gerçekten çok azdı eşimin zoruyla yedim

Menüm
9.30
2 dL kız ekmek, 2 yumurta, azıcık peynir, 1 çay kaşığı reçel
16.30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 çorba kaşığı makarna
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus, 50 ipsiz ip, 10 squat ( yavaştan başladım)

Son düzenleme:

50 ip diz bu haldeyken bilemediim yani....

selam kizlar 2 hafta sonra bugun spora gittim iyi geldi daha yemekleri duzene sokamadim ama yarin ise basliyorum duzene girer sanirim bu arada dun aksam bir arkadasin kardesine supriz dogum gunu partisi yaptik nasil mutlu oldu anlatamam ben ve baska bir arkadas cocuklari evde birakip gitmistik dogum gunu olan kardesimiz down sendromlu bu kardesimizi yaklasik 20 yildir taniyoruz bekarken ben sizi alacam derdi dun ikinizde essiz gidince kocaniz sizi birakti mi ne guzel evde kalmazsiniz ben alacagim sizi dedi bayaa bi guldurdu bu arada o kadar mutlu oldu ki butun gece muzik caldikca oynadi durdu allahim evlatlRimiza saglik versin dun gece onun mutlulugunu gordukce uyuyamadim sizinkede paylasmak istemistim

squat çok çalıştırıyor yaaa...... popod dahil üst bacak komple çalışıyor....

ayyyy ne güzel bir şey yapmışsınız...en masum onlar ...

Canım bence çok yüklenme birden jem yürüyüş hem ip acıso çıkmasın sonra

iniyosa iyi.... hımmm gözüm hala üzerinde.....
Sağol tatlım, zorlamicam meraklanma.
Ne hoş birşey yapmissiniz. Canım nede sevinmiş.

bu burcu esmersoyunda bacakları ne o öyele kardeşim yaaa...... yüce rabbmim vermişte vermiş.... hem güzel hem uzun hem ince.... o güzellikte bi koca bulamadı buldu mu yoksa.... dur araştıriim ben bunu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…