- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.941
Kaydettim bunu
Boyumuz aynı csnım, kilon 72 mi? benden iyisin bikaç kilo. Bu ay 7 kilo mu hedefledin?Aynen canım :) boyum 168 senin
Yaa cok ozur diliyorum iki gundur o kadar yogunum ki kafami bile kaldiramadim ama aklim hep buradacezalar 8 ocak
candy_candy 250
@shoji 500
topraks 200
@ebrusonmez 550
E ermus 350
@kollontai 450
Vildan80 50
@sudevarli 400
Akday98764 350
@benim kelebegim 350
@blanche_ea 400
ycfa 50
ozellikle yeni gelen arkadaslar duzenli katılım saglamazsanız haftaya sizin menulerinizi takip etmeyi bırakıcam cezaları yapmadıgınız surece benim tek tek bu kadar ugrasmamın bir ablamı yok, kaptana durumu bildiricem, birazcık emegime saygı duyup en azından yazılan cezayı yapmanız 15 dk surer, yoksa sadece listedeki arkadasları takip edicem, dusunun ben bu cezaları hergun deftere not edip telden girmeye ugrasıyorum tek tek !
Arkadaslar coook ozur diliyorum cikolata partisinin oldugu gun organizator oldugum icin kafami kaldirip yazamadim bir stk da gorevliyim dun ve bugunde oradan cikamadim anca yazabilme firsatim oldu
Bu arada cikolata partisinde iki tane cikolata yedim
Bugunku menum
Kahvalti:yok
Ogle yemegi: bes corba kasigi bulgur
7 corba kasigi tavuk corbasi 3-4 tane p. Kizartmasi ve elma
Aksam:bir kase yogurt ve bir tane salatalik
Su 1 lt
Spor ve form cayi henuz yok ilerleyen saatlerde yapacagim(350 tane cezamla birlikte)
selam :)
hoşbulduk :) vericez canım hep birlikteHoşgeldin canım bende senin gibiyim bir ay ara verdim 2.5 kilo aldım yeniden burda başladım katılıyorum hiç kopmamak lazım burdan ikinci haftam bu hafta senin kilona indiğimi görebilirsem ne yaparım bende bilmiyorum :) :)
evet canım 72.4 çıktı bugün. Bu ay değilde 15 şubata kadar 7 kilo. Ama bu ayda hedefim 5 kilo olsun o zaman :)Boyumuz aynı csnım, kilon 72 mi? benden iyisin bikaç kilo. Bu ay 7 kilo mu hedefledin?
iyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:
yoğurtlu havuç kavurması
5 zeytin
1 kk peynir
öğle:
1 kase süt müsli
akşam:
eşimin yaptığı çiğköfteden 2 adet bolca marul
aralarda 1 sade türk kahvesi 1 kare bitter
yarım mandalina
2 lt su 1 kupa form çayı
spor: 500 ip atlama 50 mekik 50 bacak
Ya gelmek daha kotu hersey cok guzel ve sen yiyemiyorsunböyle bir partiye beni götürmediin yaaa ben sana küstüüm hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?