- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.981
İyi geceler kızlar ütü yapmalıyım. Baaaay.
Vaaayy cok iyiMenüde sporda süperrrr
Aynen cnm ya ama simdi cok guzel bi sey olduerit onları erittt.......
Eveeeeeeeetttttttttttt
69 .3
Kiloyummmmmmkendimi tebrik ediyorummm
Bi sey olmaz cnm yaparsin ins kac kiloydunmuska77 bugun abarttim ben sporda yapmadim oglum hic durmuyo her dk agliyo uyursa ip atlarim ins
Ne yapalim bende ne zaman egzersiz yapsam kizim bna bakip gülüyo dalga gecer gibi":)))))muska77 bugun abarttim ben sporda yapmadim oglum hic durmuyo her dk agliyo uyursa ip atlarim ins
Aaaa ben nerdeyse her yemeği onla yapıyorum, çok rahat oluyordün ablama yalvar yakar fasulye haşlattım ben düdüklü kullanamıyorum da :) koydum kavonaza eve getirdim fasulye yemeği yapçam hayaller hayaller... eve girdim bir adım atıım çatttt kavanoz yere düştü kırıldı çok mutsuzuuum çooook.... zaten çok gönülsüz yapmıştı.....
öğlen biraz fazla demişsin ama iyi bence turşu belki :)Menumude yazayim
sabah
1 simit
1 salatalik
1 kk peynir
2 yesil zeytin
oglen biraz fazla yedim galiba
1 tabak nohut
7 kasik bulgur pilavi bunuda yerkenmuska77 nin kiytirik bulgur pilavi dedigini hatirlayip guldum baya
2 tane kornison tursu
aksam da
1 kase mercimekli eristeli corba icicem
belki yogurtta yerim
su 1.5 lt bugun enfazla 2 ye tamamlarim
spor yok evde degilim gece yaparsam yazarim
partide iyi dayanmışsın, tebriklerArkadaslar coook ozur diliyorum cikolata partisinin oldugu gun organizator oldugum icin kafami kaldirip yazamadim bir stk da gorevliyim dun ve bugunde oradan cikamadim anca yazabilme firsatim oldu
Bu arada cikolata partisinde iki tane cikolata yedim
Bugunku menum
Kahvalti:yok
Ogle yemegi: bes corba kasigi bulgur
7 corba kasigi tavuk corbasi 3-4 tane p. Kizartmasi ve elma
Aksam:bir kase yogurt ve bir tane salatalik
Su 1 lt
Spor ve form cayi henuz yok ilerleyen saatlerde yapacagim(350 tane cezamla birlikte)
süpersin bebişimselamlar şimdi yürüyüşten geldim,
menümğ veriim
sabah
pırasalı yumurta - 1 yumurtadan
2 kaşık lor -- yemicektim ama lor güzeldi
2 parça bitter
akşam
2 but -- butun şişman kısmı sadece
3 kaşık yoğurt
su : 2 lt olur
soda içtim
bu gün bitki çayı yok....
spor coştum bu gün kendime 10 puan verdim....
önce parka gittim
100 yana bacak
100 eliptik
30 öne arkaya bacak -- alet bozulmuş tırtım ve indim
60 bel hareketi
100 üst bacak aleti
sonra 1,5 saat yürüyüş....
terlemişim bu havada dönüştede yağmur başladı :)
Bu aydan itibaren benim de artık biraz fazlaca kilo vermem gerek, hadi 5 kilo da benim olsun :))selam :)
hoşbulduk :) vericez canım hep birlikte
evet canım 72.4 çıktı bugün. Bu ay değilde 15 şubata kadar 7 kilo. Ama bu ayda hedefim 5 kilo olsun o zaman :)
beğendim ben afiyet olsuniyi akşamlar herkese
menüm:
sabah:
yoğurtlu havuç kavurması
5 zeytin
1 kk peynir
öğle:
1 kase süt müsli
akşam:
eşimin yaptığı çiğköfteden 2 adet bolca marul
aralarda 1 sade türk kahvesi 1 kare bitter
yarım mandalina
2 lt su 1 kupa form çayı
spor: 500 ip atlama 50 mekik 50 bacak
ayyy aktiviteye bayıldım, menün de güzel tatlımBende yazayım menümü
Kahvaltı iki dilim ekmek 4ince dilim sucuk bir kk peynir 5zeytin domates salatalık çay
Öğlen çeyrek etli pide (elim kadar)
Akşam etli bamya bir kase üç kaşık sulu patates yoğurt turşu
Su 3 litre olur bugün
Spor yok fedarasyon kupası türkiye bayanlar basketbol liği finalleri burda yapıldı oraya gitttik bugün çok güzeldi bol tezahürat yaptık eski günler geldi aklıma lisede basket oynuyordum bende ahhhh ah :)
defnecim dikkat et bacaklarınaMenüm
9.30
2 dL kız ekmek, 2 yumurta, azıcık peynir, 1 çay kaşığı reçel
16.30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 çorba kaşığı makarna
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus, 50 ipsiz ip, 10 squat ( yavaştan başladım)
Harikasınız, Allah da sizin gönlünüze göre versinselam kizlar 2 hafta sonra bugun spora gittim iyi geldi daha yemekleri duzene sokamadim ama yarin ise basliyorum duzene girer sanirim bu arada dun aksam bir arkadasin kardesine supriz dogum gunu partisi yaptik nasil mutlu oldu anlatamam ben ve baska bir arkadas cocuklari evde birakip gitmistik dogum gunu olan kardesimiz down sendromlu bu kardesimizi yaklasik 20 yildir taniyoruz bekarken ben sizi alacam derdi dun ikinizde essiz gidince kocaniz sizi birakti mi ne guzel evde kalmazsiniz ben alacagim sizi dedi bayaa bi guldurdu bu arada o kadar mutlu oldu ki butun gece muzik caldikca oynadi durdu allahim evlatlRimiza saglik versin dun gece onun mutlulugunu gordukce uyuyamadim sizinkede paylasmak istemistim
Iyyy sinir oluyorum o kadınabu burcu esmersoyunda bacakları ne o öyele kardeşim yaaa...... yüce rabbmim vermişte vermiş.... hem güzel hem uzun hem ince.... o güzellikte bi koca bulamadı buldu mu yoksa.... dur araştıriim ben bunu.....
kolay gelsinİyi geceler kızlar ütü yapmalıyım. Baaaay.
Canm beni biliyorsun. Memlekteyim. Gelmeden önce de söylemiştim. Girememiştim diyecezalar 8 ocak
@candy_candy 250
@shoji 500
topraks 200
ebrusonmez 550
@ermus 350
kollontai 450
@ilkay80 50
@sudevarli 400
Akday98764 350
@benim kelebegim 350
@blanche_ea 400
ycfa 50
ozellikle yeni gelen arkadaslar duzenli katılım saglamazsanız haftaya sizin menulerinizi takip etmeyi bırakıcam cezaları yapmadıgınız surece benim tek tek bu kadar ugrasmamın bir ablamı yok, kaptana durumu bildiricem, birazcık emegime saygı duyup en azından yazılan cezayı yapmanız 15 dk surer, yoksa sadece listedeki arkadasları takip edicem, dusunun ben bu cezaları hergun deftere not edip telden girmeye ugrasıyorum tek tek !
Yaramazlarr :)Ne yapalim bende ne zaman egzersiz yapsam kizim bna bakip gülüyo dalga gecer gibi":)))))
Hoşgeldinnn ben Ebru bu aralr gidemediğim için tanisamadik.@benim kelebegim 67 kusurum de bugun okadar cok yedimki suan sistm kac cikarim tartiya cikmak bile gelmiyo icimden
Allah yardimcin olsun@benim kelebegim benim oglumda benimle birlikte yapmaya calisirdida bugun huysuzlandi baya herseye bagiriyo agliyo felaket yordu beni beynim falan kalmadi bugun
Toprakcim hayatım. Uzun zamandır ekmek yemiyordun. Yine başladın mi?selamlar fıstıklar
menümü yazayım hemenkollontai kaptanım kızmasın :)
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
yarım dilim üstüne şokella
öğlen
yoğurtlu makarna
1 kepçe tarhana
salata
ara
1 şekerpare
akşam
1 kıymalı biber dolması
1 dilim ekmek
yoğurt
salata
su 1 lt anca olmuştur
spor temizlik yaptım gündüz
akşam 500 zıplama ( 200 cezam)
1 miles leslie
100 twister
Ayy kiyamam yaaAaaa ben nerdeyse her yemeği onla yapıyorum, çok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?