Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün ablama yalvar yakar fasulye haşlattım ben düdüklü kullanamıyorum da :) koydum kavonaza eve getirdim fasulye yemeği yapçam hayaller hayaller... eve girdim bir adım atıım çatttt kavanoz yere düştü kırıldı çok mutsuzuuum çooook.... zaten çok gönülsüz yapmıştı.....

ay iyi gecmedi gecem yine zıplattı midem gece 2 de, tavuk haslama da yasak listeme girdi sonunda yakında haslanmıs karnabahar kemircem o olcek
Tavuk haslama sana dokunuyor mu kız ne yiycen yiyecek bişey kalmadı sana. Çok cignemen lazım ne yersen. Ondan olabilir mi?

Kıyamammm.
Akşamdan ıslat sabah tencereye koy bir çay kaşığı karbonatla haşla düdüklüye gerek kalmaz..

Kıyamammm.
Akşamdan ıslat sabah tencereye koy bir çay kaşığı karbonatla haşla düdüklüye gerek kalmaz..

deniyim bari... ben sevmem bile ama acayip canım çektiydi :)))) yok yani düdüklüm var ama ben onu kapaksız kullanıyorum normal tencere muamelesi görüyor benim evde :))

Teşekkür ederim canım hoşbulduk aslında yeni sayılmam. 2 ay kadar ara verdim sadece. 2 ayda 3,5 kiloyu aldım bile :) Hiç kopmamak lazım kk dan :)
Hoşgeldin canım bende senin gibiyim bir ay ara verdim 2.5 kilo aldım yeniden burda başladım katılıyorum hiç kopmamak lazım burdan ikinci haftam bu hafta senin kilona indiğimi görebilirsem ne yaparım bende bilmiyorum :) :)

canım benim yaa bir laf var ama demeyeyim tenceredede pişirebilirsin csnım defnenin söylediği gibi

biraz işim var bitsin yaldır yaldır yürüyüşe gidicem tutmayın beniiiiiii aaaaaa :)) gitsiiin bu pis kilolar gitsin yağlaar.... düşman çatlatcam düşşşmaaannn...... dost bildiklerimi de tabiki hımmmm.............

Vallahi benim işime geliyo, hiç sormuyorum bile vardır mutlaka bi yaramazlığım kendimi biliyom :) ceza yapayım derken hadi spor da yapayım diyince cezanın yüzü suyu hürmetine spor da yapılıyo. Bana kes istediğin kadar gülüm zıplarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…