- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #158.921
Tavuk haslama sana dokunuyor mu kız ne yiycen yiyecek bişey kalmadı sana. Çok cignemen lazım ne yersen. Ondan olabilir mi?ay iyi gecmedi gecem yine zıplattı midem gece 2 de, tavuk haslama da yasak listeme girdi sonundayakında haslanmıs karnabahar kemircem o olcek
Kıyamammm.dün ablama yalvar yakar fasulye haşlattım ben düdüklü kullanamıyorum da :) koydum kavonaza eve getirdim fasulye yemeği yapçam hayaller hayaller... eve girdim bir adım atıım çatttt kavanoz yere düştü kırıldı çok mutsuzuuum çooook.... zaten çok gönülsüz yapmıştı.....
Muskam bilinçaltimla anlaşma yaptık 3 ay boyunca bana yardımcı olacak. Acikmayacak hızlı hızlı çalışıp yaglarimdan kurtaracak beni:)Yine çok güzel maşallah.
Kıyamammm.
Akşamdan ıslat sabah tencereye koy bir çay kaşığı karbonatla haşla düdüklüye gerek kalmaz..
Ne güzel denedim bende ama benimki sessiz kaldı...Muskam bilinçaltimla anlaşma yaptık 3 ay boyunca bana yardımcı olacak. Acikmayacak hızlı hızlı çalışıp yaglarimdan kurtaracak beni:)
Yap yap fasulye nohut gibi değildir düdüklüsüzde pişer..deniyim bari... ben sevmem bile ama acayip canım çektiydi :)))) yok yani düdüklüm var ama ben onu kapaksız kullanıyorum normal tencere muamelesi görüyor benim evde :))
Hoşgeldin canım bende senin gibiyim bir ay ara verdim 2.5 kilo aldım yeniden burda başladım katılıyorum hiç kopmamak lazım burdan ikinci haftam bu hafta senin kilona indiğimi görebilirsem ne yaparım bende bilmiyorum :) :)Teşekkür ederim canım hoşbulduk aslında yeni sayılmam. 2 ay kadar ara verdim sadece. 2 ayda 3,5 kiloyu aldım bile :) Hiç kopmamak lazım kk dan :)
dün ablama yalvar yakar fasulye haşlattım ben düdüklü kullanamıyorum da :) koydum kavonaza eve getirdim fasulye yemeği yapçam hayaller hayaller... eve girdim bir adım atıım çatttt kavanoz yere düştü kırıldı çok mutsuzuuum çooook.... zaten çok gönülsüz yapmıştı.....
Hiç hareket olmadı mı? Sen zaten o işi halletmissin kafada bitirmisin ondan olabilir:)Ne güzel denedim bende ama benimki sessiz kaldı...
canım benim yaa bir laf var ama demeyeyim tenceredede pişirebilirsin csnım defnenin söylediği gibidün ablama yalvar yakar fasulye haşlattım ben düdüklü kullanamıyorum da :) koydum kavonaza eve getirdim fasulye yemeği yapçam hayaller hayaller... eve girdim bir adım atıım çatttt kavanoz yere düştü kırıldı çok mutsuzuuum çooook.... zaten çok gönülsüz yapmıştı.....
Umarım ondandır..Hiç hareket olmadı mı? Sen zaten o işi halletmissin kafada bitirmisin ondan olabilir:)
canım benim yaa bir laf var ama demeyeyim tenceredede pişirebilirsin csnım defnenin söylediği gibi
neymiş kız merak ettim çatlarım bak :)
kız söylemeseydim keşke
Vallahi benim işime geliyo, hiç sormuyorum bile vardır mutlaka bi yaramazlığım kendimi biliyom :) ceza yapayım derken hadi spor da yapayım diyince cezanın yüzü suyu hürmetine spor da yapılıyo. Bana kes istediğin kadar gülüm zıplarım benkızlar ben kaptana da soyliycem bu ceza isini takip etmiycem listede olmayanların, ben kendim icin yapmıyorum bu listeyi ben gunde 1.5 saat sporumu zaten yapıyorum, ama hergun niye ceza aldım diyen arkadaslar var sıkıldım artık, kusura bakmayın, listedeki hanımlar sizin kontroller pazartesiden itibaren devam edecwk, listede olmayan arkadaslardan takip etmemi isteyenler yazsın, yoksa liste dısı olanları takip etmiycem
Allah kabul etsin gülümkızlar yarın evde kuran okutucaz, ben erken yatıyorum, herkese iyi gecelr :)
Haq haaa aynı ben :) ama uyuyan :))))))
Yine akşam ekmek var!
Şişman tesellisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?