- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.021
Bilmem.evet bencede abes değil ama kaç gün kalirki
Dimi deli işteBetus kızım banlanirmiyim ? Diye sorulur mu yavrum dikkat çekmişsin
Öyle olmuyor canım kaç gün ceza verildiyse beklemek zorunda.Tuh ya uzuldum betul ablaya baska hesap acip gelmesi oluyorsa oyle yapar ins
Bende özlerim. Oku bunları seni ozleriz. Sakın ineği catala takip yeme yokkenBilmem.
Ama azdır umarım.
Ozlerim ben o çatlağı.
NedenkiiiYaa sanıyorumbtlbetul banlanmis ya tüh!
Eveeet..Bende özlerim. Oku bunları seni ozleriz. Sakın ineği catala takip yeme yokken
Sivri dilli işte tutamamış içinde.Nedenkiii
Tebrikler canım..Bildirim yapayım
Cuma 87.5
Bugün 87.2
Fark - 300
Aslında dün tam 87 çıkmıştım çok sevinmiştim ama akiamki turşuların marifeti olsa gerek bugün düne göre artıdayım gojiyi sevdim ben bende işe yaradı yani
Kilo almaya çalışanların topigine gitmiş ben olsam şimdi 5 çikolata yerim yazmış.Sivri dilli işte tutamamış içinde.
O benim gibi geveze her topikte bi msj var.Kilo almaya çalışanların topigine gitmiş ben olsam şimdi 5 çikolata yerim yazmış.Deli kiz Sen yoksan 71 kilo eksiğiz çabuk dön
canım istersen senin ödemin gidene kadar 1-2 hafta bildirim yapma ana paylaşımda da sorabilirim bu konuyukilo yazacaktık demi?
Cumayı bilmiyom
Perşembe 72,9
Bugün 71,8
Cumaya kadar işi çok sıkı tutmalıyım...
yok canım o yasak ban süresinin bitip dönmesi gerekiyor inşallah çok uzun değildirTuh ya uzuldum betul ablaya baska hesap acip gelmesi oluyorsa oyle yapar ins
Kaptanım çarşambaya kadar bekleyelim.kızlar 2 haftadan sonra bugün işe başladım nihayet özlemişim işe gelmeyi ne zormuş yaa çalışan birinin evde kalması
Burasıda kapalı akşam gibigünaydın bayanlar yağmurlu kapalı bir gün bugün
İsemi baslican fıstık?Günaydın fıstıklar
Evdeki son günlerim, sabah çocukları gönderince tekrar uyudum, yeni uyandım :)
Kilomkollontai
Cuma 75,7
P.tesi 75,5
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?