- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.041
Haydaaa, ben bakmıyorum hiç dolansam kesin beni de banlarlar :) günlük yaşamla, siyasetle ilgili konulara burda dalsak yandık :)))Yaa sanıyorum @btlbetul banlanmis ya tüh!
Süpeeerrr tebriklerGunaydin canim bende cuma 68.6 ydim galiba bugun 67 ciktim cok mutluyummmm
Ha haaaa :))) çılgınKilo almaya çalışanların topigine gitmiş ben olsam şimdi 5 çikolata yerim yazmış.Deli kiz Sen yoksan 71 kilo eksiğiz çabuk dön
kızlar 2 haftadan sonra bugün işe başladım nihayet özlemişim işe gelmeyi ne zormuş yaa çalışan birinin evde kalması
Burası güzel, güneş azcık göz kırpıyogünaydın bayanlar yağmurlu kapalı bir gün bugün
Evet canım, bu hafta görüme yapıcaz işyeri sahibi ile, muhtemelen haftaya başlıycam. Eşimin tanıdığı, yönetici asistanlığı yapıcam. Kendi firmamı eşimin üstüne devretmiştim, şimdi işleri de devrettim. Çok sıkıldım kaç senedir, biraz değişiklik olsun diye gidicem. Bu arada çikolata işi de tutarsa orayı bırakırım muhtemelen.İsemi baslican fıstık?
Ozaman işler senin istediğin gibi olsun hayatım.Evet canım, bu hafta görüme yapıcaz işyeri sahibi ile, muhtemelen haftaya başlıycam. Eşimin tanıdığı, yönetici asistanlığı yapıcam. Kendi firmamı eşimin üstüne devretmiştim, şimdi işleri de devrettim. Çok sıkıldım kaç senedir, biraz değişiklik olsun diye gidicem. Bu arada çikolata işi de tutarsa orayı bırakırım muhtemelen.
Evet canm.ebrusonmez canim hosbuldum evet tanisamamistik seninle gezmelerdesin galiba sende
Evet dikkat etmeye çalışıyorum.Günaydın kızlar!!
İyiyim ebrucum sen nasılsın?
Çok kaçırma memlekette cuma kötü olur haaa!!
Çok şükür..
Allah kimsenin eline düşürmesin..
Çok zormuş..
Hadi yaaaSiteye yorum yapmasını engellemişler yani.
Canm son günlerim derkenGünaydın fıstıklar
Evdeki son günlerim, sabah çocukları gönderince tekrar uyudum, yeni uyandım :)
Kilomkollontai
Cuma 75,7
P.tesi 75,5
öptüm
İşe başlıycam canısıCanm son günlerim derken
Bir yere mi gidiyorsun?
Geçmiş olsun gülüm. Kolay gelsin, aksilik işte geldi mi üst üste geliyor.selamlaaaaar :) kızlar kedimin ignesini yaparken elimi ısırdı, baya bi sisti parmagım, hastaneye gittik dun mevlutten sonra, kuduz asısına basladılar tetanoz serum igne derken, kolum bacagım tutmuyo valla, lafta bugun pilates yapacaktım, birde ustune regl oldum aksama kadar yatarım artık :)
gecmisi okudum menuleri not ettim ancak 200 mesaj vardı tek tek alıntı yapamadım, bana biseyler soran arkadaslar tekrar yazarsa tek tek cevaplayım optum hepinizi
İnşallah canım, hepimizinOzaman işler senin istediğin gibi olsun hayatım.
Çorba varsa ekmek yemiyoruz ama makarnayla 2 dilim birden yiyoruz ha şeker?
Tebrikler shoji.Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
Kepek ekmeği yedim 1 dilim 1 domates, yumurta 2 tane rafadan, zeytin, peynir çay şekersiz
Akşam
ciğer bardak ayran acı biber yedim
300 kere zıpladım
Su 2 lt içtim
Sabah 89,5 çıktım
Çok geçmiş olsun aksiliğe bak!selamlaaaaar :) kızlar kedimin ignesini yaparken elimi ısırdı, baya bi sisti parmagım, hastaneye gittik dun mevlutten sonra, kuduz asısına basladılar tetanoz serum igne derken, kolum bacagım tutmuyo valla, lafta bugun pilates yapacaktım, birde ustune regl oldum aksama kadar yatarım artık :)
gecmisi okudum menuleri not ettim ancak 200 mesaj vardı tek tek alıntı yapamadım, bana biseyler soran arkadaslar tekrar yazarsa tek tek cevaplayım optum hepinizi
Bizde uyeyiz ona bide Eba var ona.Kızlar, bilgisayarı oğlana teslim ediyorum şimdilik, yarın yazılısı varmış Türkçeden. Morpa kampüse üye olmuştuk, çalışsın biraz. Öpüyorum, kendinize dikkat edin
Doğumgünün kutlu olsun canım benim. Uzun mutlu bir omur yasa.bugün regl olmam lazımdı bi de onu da olmadım daha
canım mevlüt için allah kabul etsin kedi içinse her ikinize de geçmiş olsun tatlım beniğm dikkat et kendineselamlaaaaar :) kızlar kedimin ignesini yaparken elimi ısırdı, baya bi sisti parmagım, hastaneye gittik dun mevlutten sonra, kuduz asısına basladılar tetanoz serum igne derken, kolum bacagım tutmuyo valla, lafta bugun pilates yapacaktım, birde ustune regl oldum aksama kadar yatarım artık :)
kız ne yaptın sen yawrukuşum yahuu hemen açlık grevine mi gircen ne yapcan yap bi an önce hadi sen neyse senin 99,9 olmanı bekleyen bi sürü kişi var toparla bi an önceabbooo ne ka konuşmuşunuz kız
kollontai cim canım yaa benim doğumgünümdü 9 ocak ben 3 gün 3 gece doğumgünü kutladım. Valla fenalardayım kilomu da bildirmek istemiyorum ben sen bana etraflıca bi ceza yaz da ben yapayım.
Hiç diyet yapmadım, shake içmedim, 3 kiloya yakın kilo aldımcumaya kadar vermek istiyorum yürüyüş yok, çay yok suyu tam içtim 2 lt ve abur cubur yemedim ama yani işte çok yedim çok fazla yedim pazar günü açık büfe kahvaltıya gittik, cumartesi akşam eşimle yemeğe gittik, cuma günü öğlen iş yerinde kutladılar
valla ne yazayım ki ne diyim bilemedimsabahtan beri de giremedim zaten ne yazacağımı bilemediğimden.. geçmişi okumadım şimdi bakıcam
hadi kilomu da yazayım bari 108,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?