- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.061
Merhaba kızlar,
Sabahtan beri hastanedeydim. Geleli 1 saat falan oldu..
Sanırım ben sorunumu küçümseyen bir insanım eşim kucağında götürdü hastanede beni görür görmez hemen sedyeye yatırıp beni ilk muayene eden prof.a götürdüler..
Sıra beklemekten korkmuştum iyi oldu aslında.
12 tüp kan aldılar sonuçları beklerken fastfood yedim üzgünüm.
İşin şaşırtıcı tarafı kanımdaki iltihap azalmış ama bacak korkutucu şekilde şiş olunca dr baya tuttu beni orada.. En sonunda bacağımın 3 yerinden iğne yaptı.
Kalan iltihap için antibiyotik uygulayacakmış.
Kortizon yapmak bana ötenazi uygulamakla eşdeğer çünkü..
Bu arada prof.un beni ilk muayenesinden sonra kontrollerde hep asistanları vardı.
Dr dan kocaman bir aferin aldım "verdiğin kilolarla sakatlık riskinden kurtuldun sakın geri alma" dedi..
Liste için tartılamadım özür dilerim hepinizden..
Ben geçmişe bakayım kim kaç kilo vermiş..
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Herkese merhaba :))) Uzun bir aradan sonra tekrar aranıza dönmek istiyorum kabul ederseniz :) Yoğunluktan dolayı 7 kasımda izne ayrılmıştım. Bu sabah sınavlarım bitti ve hemen soluğu kk da aldım :) o zaman 68,8 kg ile ayrılmıştım. Ama son 1-2 haftadır hiç dikkat etmedim. sanırım 71-72 falan oldum. Yarın daha net yazarım olmazsa. Tabii biliyorum 68,8 kg ya gelmeden önce listeye giremem.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, daha aktif olmuş topic. Çok güzel kilolar verilmiş. Herkesi tebrik ederim :)
Merhaba muska :) öncelikle çok geçmiş olsun ve tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsin. Hatta sakatlık riskinden kurtulmuşsun helal olsun gerçekten...
canım hoşgeldin
hanımlar 6 ve 7 ocak toplam cezaları yazıyorum bugun yapılsın lutfen !!!!
candy_candy 50
@shoji 300
@topraks 50
@ebrusonmez 350
@btlbetul 50
@ermus 300
kollontai 250
@ilkay80 100
@sudevarli 200
@Akday98764 150
@benim kelebegim 400
@blanche_ea 350
tamam ben bunu bugün yapıcam yeni gördüm çünkü kaptanım yardımcım
Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor
gözüm açık sordum hayır dedi gözüm kapalı sordum evet dedi
kızlar bugun iki kisi menu paylastı herkes menusunu yazsın lutfen p.tesi donupte c.tesi menusu yazmayalım !!!
ben haftasonu giremiyorum ama artık girmeye çalışıcam valla bu haftasonları beni mahvediyor
Kaptanım çok sağolun bende tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu yoğunlukta yazdığınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Kimse yazmayınca biraz moralim bozulmuştu yalnız devam etmeyi düşünmüştüm açıkçası. Ayrıca çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız biran önce bu günleri...
Tatlım haftasonu pek kimse olmuyor biraz da kalabalığız kızlar seni tanımıyor sen yazdıkça tanıyacaklar hiç olur mu öyle şey
candy_candy nerelerdesin canim bi sorun yoktur umarim
haftasonu giremiyorum canım ya bi de cumartesi doğumgünümdü de
Seval h.sonu girmez canım.
ya muskam işte nasıl biliyor beni
Zorlamadan yaptım. Dinleme dinlene.
Sagolun canlarim benim.
ben de bugün başlıcam squata 25'erden 4 set 100 tane yaparım