Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun bişe sorucam bu ayak durduk yere mi şişiyor tetikleyen bişey oluyor mu

canım hoşgeldin sen çok disiplinli bi kızsın eminim en kısa sürede listeye gireceksin

tamam ben bunu bugün yapıcam yeni gördüm çünkü kaptanım yardımcım yapınca yazarım

gözüm açık sordum hayır dedi gözüm kapalı sordum evet dedi ben eveti kabul ediyorum tabisi de

kızlar bugun iki kisi menu paylastı herkes menusunu yazsın lutfen p.tesi donupte c.tesi menusu yazmayalım !!!

ben haftasonu giremiyorum ama artık girmeye çalışıcam valla bu haftasonları beni mahvediyor

Tatlım haftasonu pek kimse olmuyor biraz da kalabalığız kızlar seni tanımıyor sen yazdıkça tanıyacaklar hiç olur mu öyle şey aramıza tekrardan hoşgeldin

candy_candy nerelerdesin canim bi sorun yoktur umarim

haftasonu giremiyorum canım ya bi de cumartesi doğumgünümdü de

Seval h.sonu girmez canım.

ya muskam işte nasıl biliyor beni ama giricem artık pampaaa

Zorlamadan yaptım. Dinleme dinlene.
Sagolun canlarim benim.

ben de bugün başlıcam squata 25'erden 4 set 100 tane yaparım

Aşkım soğuk ve yağmurlu hava tetikleyici.
Ama iyiyim spora başladım bile.

kaptanım valla bugün öğlen çok dikkat ettim akşam da 18 den sonra ağzıma hiçbişey koymicam 1 bardak bitki çayı iki barsak su sadece. öğlen köfte+yoğurt+3-4 dilim fırın patates yedim. sabah akşam shake zaten

kaptanım yardımcım kollontai cim cezamı da yazdın hele bir hallederiz

tamam şekerim sana inanıyoruz ve de güveniyoruz

@benim kelebegim 67 kusurum de bugun okadar cok yedimki suan sistm kac cikarim tartiya cikmak bile gelmiyo icimden
Ay kiz sen yine iyisin ama bundan sonra dikkat et cnm dün gece esime dedim zayifladim degilmi esim bana döndü dedi sen ne zaman ben zayifladim desen sonra daha cok kilo aliyorsun diye...düsündümde biz bazı kadinlar neden böyleyiz ay zayifladim deyip yine hr sey yiyoruz ben esimin sözüyle kendime geldim valla :)

Ayyy kiz keske yine dikkat etseydin e tabi gordun pastaciklari duramadin dimi :) ins verirsin cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…