- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.081
Yapma valla kollontai canına okur@benim kelebegim oyle gercekten canim ben 69 u gorunce nasilsa veriyorum deyip
Canim ne isterse yemistim 1 hafta takili kalmistim simdi burda ceza falan varya ondan yapmam ins bidaha oyle
Bugün çok iyiyim sporada başladım.muska77 yarar canim ins yavas yavas evdede yuru bende hamileyken tatli biskuvi pasta falan bigun kacirdim fazladan bi sismistim bidaha inmemisti ya ayagim cok aciyodu ayakkabilarim olmuyodu esimin ayakkabisina sigmisti ayagim halbuki normalde 36 giyerdim cok agliyodum senin durumun farkli ama ins duzelirsin canim ya
valla kebdime de eve de okuttum canım :)kollontai canim neler yasamissin oyle cok gecmis olsun kuranda kendinide okutsaydin bi nazar falan degmis olabilir dikkat et kendine
sagolasın tatlım :)Geçmiş olsun gülüm. Kolay gelsin, aksilik işte geldi mi üst üste geliyor.
ya sen ne yaparsan yap vercen o kilolarıKızlar hurma yoğurt diyeti yapıyorum.
Ama kahvaltı ekledim.
Bakalım nolcek?
aksam derli toplu yaz da menunu sporla beraber bi goreyim akmısın kara mısın?kaptanım valla bugün öğlen çok dikkat ettim akşam da 18 den sonra ağzıma hiçbişey koymicam 1 bardak bitki çayı iki barsak su sadece. öğlen köfte+yoğurt+3-4 dilim fırın patates yedim. sabah akşam shake zaten
kaptanım yardımcımkollontai cim cezamı da yazdın hele bir hallederiz
geldim bitanem sabah beri hastane isleriye ugrastım kuduz asısı yapınca takibini yapmak gerekiyomus yoksa polis zorla ası yaptırmaya goturuyomus :) ası gunlerimi aldım, bir de endoskopi icin gun aldım haftaya yaptırcamkollontai tatlım nasıl oldun?
Merak ettim seni şirinem hiç görünmüyorsun....
Ne bileyim..geldim bitanem sabah beri hastane isleriye ugrastım kuduz asısı yapınca takibini yapmak gerekiyomus yoksa polis zorla ası yaptırmaya goturuyomus :) ası gunlerimi aldım, bir de endoskopi icin gun aldım haftaya yaptırcamcok pis tırsıyorum ah muskam kimin nazarı degdi bize
uyutuyolarmıs, ay ysptırayımda kurtulayım su mideden :) sen de spora baslamıssın cok sevindim muskam ya iyi olmanaNe bileyim..
Gözü olanın gözü çıksın..
Endoskopi benide çok korkutur allah yardımcın olsun tatlım..
O yuzden bende yemiorum artik kilomu guzelce vereyim parti diye o gun cikolata yiyecem :)ama boyle giderse bu kis bna cikolats yasak :)))@benim kelebegim oyle gercekten canim ben 69 u gorunce nasilsa veriyorum deyip
Canim ne isterse yemistim 1 hafta takili kalmistim simdi burda ceza falan varya ondan yapmam ins bidaha oyle
Gecmis olsun cnm benimgeldim bitanem sabah beri hastane isleriye ugrastım kuduz asısı yapınca takibini yapmak gerekiyomus yoksa polis zorla ası yaptırmaya goturuyomus :) ası gunlerimi aldım, bir de endoskopi icin gun aldım haftaya yaptırcamcok pis tırsıyorum ah muskam kimin nazarı degdi bize
Uyutuyorlarsa iyi...uyutuyolarmıs, ay ysptırayımda kurtulayım su mideden :) sen de spora baslamıssın cok sevindim muskam ya iyi olmana
Burdayimmmm ama ben geliorum six yoksuz :)
Ben de buradayım bu sefer çakıştık..Burdayimmmm ama ben geliorum six yoksuz :)
sagolasın canım :) ayrıca o cikolatayı yersen tepende sopa sallarım vallaGecmis olsun cnm benim
uyutmasalar cesaret edemwzdim zatenUyutuyorlarsa iyi...
Sağol aşkım turp gibiyim şükürler olsun....
Bugünden itibaren benide cezalandır efendi kollontai9 ve 10 ocak cezalar
candy_candy 650
shoji 500
topraks 100
dysania 200
ebrusonmez 600
btlbetul 50
E ermus 50
kollontai 250
@ilkay80 200
sudevarli 800
Akday98764 350
@benim kelebegim 100
B blanche_ea 600
ycfa 150
haftanın birincisibtlbetul :)
haftanın ikincisitopraks tebrikleeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?