Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 yarar canim ins yavas yavas evdede yuru bende hamileyken tatli biskuvi pasta falan bigun kacirdim fazladan bi sismistim bidaha inmemisti ya ayagim cok aciyodu ayakkabilarim olmuyodu esimin ayakkabisina sigmisti ayagim halbuki normalde 36 giyerdim cok agliyodum senin durumun farkli ama ins duzelirsin canim ya

Bugün çok iyiyim sporada başladım.
Hiç acımıyor bacağım..

kollontai canim neler yasamissin oyle cok gecmis olsun kuranda kendinide okutsaydin bi nazar falan degmis olabilir dikkat et kendine
valla kebdime de eve de okuttum canım :)

Geçmiş olsun gülüm. Kolay gelsin, aksilik işte geldi mi üst üste geliyor.
sagolasın tatlım :)
Kızlar hurma yoğurt diyeti yapıyorum.
Ama kahvaltı ekledim.
Bakalım nolcek?
ya sen ne yaparsan yap vercen o kiloları

aksam derli toplu yaz da menunu sporla beraber bi goreyim akmısın kara mısın?

kollontai tatlım nasıl oldun?
Merak ettim seni şirinem hiç görünmüyorsun....
geldim bitanem sabah beri hastane isleriye ugrastım kuduz asısı yapınca takibini yapmak gerekiyomus yoksa polis zorla ası yaptırmaya goturuyomus :) ası gunlerimi aldım, bir de endoskopi icin gun aldım haftaya yaptırcam cok pis tırsıyorum ah muskam kimin nazarı degdi bize

Ne bileyim..
Gözü olanın gözü çıksın..
Endoskopi benide çok korkutur allah yardımcın olsun tatlım..

@benim kelebegim oyle gercekten canim ben 69 u gorunce nasilsa veriyorum deyip
Canim ne isterse yemistim 1 hafta takili kalmistim simdi burda ceza falan varya ondan yapmam ins bidaha oyle
O yuzden bende yemiorum artik kilomu guzelce vereyim parti diye o gun cikolata yiyecem :)ama boyle giderse bu kis bna cikolats yasak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…