Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadir

Alisirsin fıstık inatla şekersiz iç alisirsin.
bence de alışırsın canım yaa zorla kendini sonra bi bakmışsın şekerli mideni bulandırıyor
toplight kaptanim siz ne alemdesiniz kilolarla?
@hedef38beden dikkat et kendine, biraz saglikli beslenmeye calis. Sen de biraz paket urun sevenlerdensin sanki.
canım benim benim kg ları hiç sorma yaa aldı başını gitti toparlayacam inş
Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim
ben düzenli olmasa da kullandım pek işe yaramıyor

söyle bakalım kaç kilosun ?

Ben karatay yapamiyorum ya ekmek yeme diyo meyve yeme diyo bana pek uymadi

Ben karatay yapamiyorum ya ekmek yeme diyo meyve yeme diyo bana pek uymadi

yeme nolcak bişi olmuyo..... bak 34 gündür sadece bir nar yedim ben hergün en büyük narı seçip alıp yerdim hey gidi günler heyyyyy..... yarın nar günü yapiim ben.... benim narım gelmiş :)

Valla sen azimli kadinsin ben en fazla evde 20 dk yuruyodum sonra hep ayni yer birakiyodum:)
Yürüyüşü biraz artır o zaman anlarsın neden yürümekistediğimi..
Yazın saatlerce yürüyordum ama soğuk şimdi 2 saat yapınca üşüyorum hasta oluyorum..

üşenmem tek tek ayıklarım kırmızı kırmızı öyle happur huppur yemem zevkini çıkara çıkara yerim.... tane tane dilimle damağıma arasında ezerek mmmhhh aşktır nar aşşşk :) ayy midem guruldadı.... yaaa ycfa insan karataydaki insana meyve der mi..........

yeme nolcak bişi olmuyo..... bak 34 gündür sadece bir nar yedim ben hergün en büyük narı seçip alıp yerdim hey gidi günler heyyyyy..... yarın nar günü yapiim ben.... benim narım gelmiş :)
Ekmek yemezsem hem doymuyorum hem basim agriyo belki psikolojik ama 2 gun yaptim hep basim agridi

Ekmek yemezsem hem doymuyorum hem basim agriyo belki psikolojik ama 2 gun yaptim hep basim agridi

ben ekmek sevmediğim için zaten benim için en kolayı o oldu.... sadece bazen arada bi tost arıyorum ama onu yiceğim günler gelir elbet... acelem yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…