- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.321
Anam ne bileyim..özel sektör canım yok öyle artis artis hareketler :)))
Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadir
bence de alışırsın canım yaa zorla kendini sonra bi bakmışsın şekerli mideni bulandırıyorAlisirsin fıstık inatla şekersiz iç alisirsin.
canım benim benim kg ları hiç sorma yaa aldı başını gitti toparlayacam inştoplight kaptanim siz ne alemdesiniz kilolarla?
@hedef38beden dikkat et kendine, biraz saglikli beslenmeye calis. Sen de biraz paket urun sevenlerdensin sanki.
ben düzenli olmasa da kullandım pek işe yaramıyorKizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim
bence de alışırsın canım yaa zorla kendini sonra bi bakmışsın şekerli mideni bulandırıyor
canım benim benim kg ları hiç sorma yaa aldı başını gitti toparlayacam inş
ben düzenli olmasa da kullandım pek işe yaramıyor
başta bende çok zorlanmıştım ama sonra şekerli içememeye başladım..... alışkanlıklar değişir..... sen yeter ki iste :)
Ozaman yine dneyeyim belki birinde severim:)başta bende çok zorlanmıştım ama sonra şekerli içememeye başladım..... alışkanlıklar değişir..... sen yeter ki iste :)
Ozaman yine dneyeyim belki birinde severim:)
Bende diyodum oturdugun yerden tak ohgitsin hepsi:)karatay süpermiş yaaaaa........
yalan ben kullandım :))) inanma öyle her duyduğuna ben gibi :)))
Canik yuruyus guzelde disarda sakin sakin yuru istedigun kadar ama dortduvar arasinda sıkiliyo insanBen hep diyodum ama kimsecikler kaale almıyordu.
Şimdi herkes anladı.
En iyi zayıflatan spor yuruyustur nokta.
Bitter mi valla ozaman icerimhep şekersiz iç.... başlarda yanına bir küçük bitter alabilirsin .....
Keşke evde yürüme imkanım olsaydı..Canik yuruyus guzelde disarda sakin sakin yuru istedigun kadar ama dortduvar arasinda sıkiliyo insan
Ben karatay yapamiyorum ya ekmek yeme diyo meyve yeme diyo bana pek uymadidiyet günlüğümdeki menülerime bakıyorum da nasıl kilo alınırın örneği ile dolu.... her gün muhakkak abur cubur yemişim kola içmişim nescafe 3 ü birarada içmişim bir de kilo alıyorum diye ağlan mışım.... aklım başıma karatayla geldi....
Bende diyodum oturdugun yerden tak ohgitsin hepsi:)
Valla sen azimli kadinsin ben en fazla evde 20 dk yuruyodum sonra hep ayni yer birakiyodum:)Keşke evde yürüme imkanım olsaydı..
1,5 saat dısarıda 2 saatde evde yürümezsem adım defne değil...
Ben karatay yapamiyorum ya ekmek yeme diyo meyve yeme diyo bana pek uymadi
:) valla ya ben bu yasta tembel oldum iyice ama oglumun pesinde kosmaktan valla oturamiyorumbiz zaten hep oturalım :)))
Yürüyüşü biraz artır o zaman anlarsın neden yürümekistediğimi..Valla sen azimli kadinsin ben en fazla evde 20 dk yuruyodum sonra hep ayni yer birakiyodum:)
Ekmek yemezsem hem doymuyorum hem basim agriyo belki psikolojik ama 2 gun yaptim hep basim agridiyeme nolcak bişi olmuyo..... bak 34 gündür sadece bir nar yedim ben hergün en büyük narı seçip alıp yerdim hey gidi günler heyyyyy..... yarın nar günü yapiim ben.... benim narım gelmiş :)
Ekmek yemezsem hem doymuyorum hem basim agriyo belki psikolojik ama 2 gun yaptim hep basim agridi
Tamam canim bende elimdeki imkanlarlaYürüyüşü biraz artır o zaman anlarsın neden yürümekistediğimi..
Yazın saatlerce yürüyordum ama soğuk şimdi 2 saat yapınca üşüyorum hasta oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?