- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.281
Afiyet olsun canm45 dk yürüyüşümü yaptım geldim şimdide sade türk kahvesi içiyorum
İse be zamn basliyorsun toprakscimHoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
45 dk yürüyüşümü yaptım geldim şimdide sade türk kahvesi içiyorum
Aayy ben de çok sevdim damlasakizliyi ama bulamadım. Buralarda yokoohhh mis... bende akşam içicem eve ggidince... damla sakızlı hem de....
Haftaya sanırımİse be zamn basliyorsun toprakscim
Harikasın fıstık, özlettinhoş bulduuummm ..... zayıfladımda geldim .....
Aayy ben de çok sevdim damlasakizliyi ama bulamadım. Buralarda yok
Eşim işe metroyla gidip geliyor.canım benim çok geçmiş olsun benim gecen seneki halime döndü seninkisi
yaaa off çok canım sıkılıyor nereye gidecek bu memleketin hali
valla haklısın bi ulus değil ki ben avm lere gitmeye korkuyorum
Keşke bilebilsekayy annemlerde yeni döndüler istanbuldanoff ya ne zaman bitecek bu şiddet
İzin senin karabatakcim.Güzeller ben çıkıcam, şöyle bir göz atayım dedim. Öpüyorum hepinizi, akşama uğramaya çalışırım. Bugün bana izin verin.
Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadiroohhh mis... bende akşam içicem eve ggidince... damla sakızlı hem de....
Alisirsin fıstık inatla şekersiz iç alisirsin.Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadir
Alisamadim canim ya caydan sogudum valla bende hic icmiyorum cunku cok sekerli icerdimAlisirsin fıstık inatla şekersiz iç alisirsin.
Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.selam kizlar :)
kollontai canim emegine saglik, ben duzenli giremiyorum iste malesef.
candy_candy sevalcim aksamlari daha hafif tut, sen olacaksin bence; iyi goruyorum seni ama biraz daha az paketlenmis urun be gulum.
muska77 sen de kilo almissin herhalde, ben yeni fark ettim; olur arada ya ne zamandir diyet yapiyorsun hemen gider onlar oturmaz.
Ben dun aksam tartildigimda 60 kilo geldim, muhtemelen sabah ac karna 59lara dusmusum.
Karatay devam bende, cok iyi hissediyorum ya; hic acikmiyorum ve daha da onemlisin canim tatli istemiyor.
Aksama menumu yazarim; simdi tam belli degil diye yazmiyorum :)
Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.
Sağ bacak kalçadan ayağa kadar kütük gibi oldu.
O odemi atmaya çalışıyorum şimdi.
Acı geçti spor yapıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?