Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzeller ben çıkıcam, şöyle bir göz atayım dedim. Öpüyorum hepinizi, akşama uğramaya çalışırım. Bugün bana izin verin.

canım benim çok geçmiş olsun benim gecen seneki halime döndü seninkisi

yaaa off çok canım sıkılıyor nereye gidecek bu memleketin hali

valla haklısın bi ulus değil ki ben avm lere gitmeye korkuyorum
Eşim işe metroyla gidip geliyor.
Çok korkuyorum metro istasyonlarından.

ayy annemlerde yeni döndüler istanbuldan off ya ne zaman bitecek bu şiddet
Keşke bilebilsek
Güzeller ben çıkıcam, şöyle bir göz atayım dedim. Öpüyorum hepinizi, akşama uğramaya çalışırım. Bugün bana izin verin.
İzin senin karabatakcim.

selam kizlar :)

kollontai canim emegine saglik, ben duzenli giremiyorum iste malesef.
candy_candy sevalcim aksamlari daha hafif tut, sen olacaksin bence; iyi goruyorum seni ama biraz daha az paketlenmis urun be gulum.
muska77 sen de kilo almissin herhalde, ben yeni fark ettim; olur arada ya ne zamandir diyet yapiyorsun hemen gider onlar oturmaz.

Ben dun aksam tartildigimda 60 kilo geldim, muhtemelen sabah ac karna 59lara dusmusum.
Karatay devam bende, cok iyi hissediyorum ya; hic acikmiyorum ve daha da onemlisin canim tatli istemiyor.
Aksama menumu yazarim; simdi tam belli degil diye yazmiyorum :)

kollontai canim emegine saglik, ben duzenli giremiyorum iste malesef.
candy_candy sevalcim aksamlari daha hafif tut, sen olacaksin bence; iyi goruyorum seni ama biraz daha az paketlenmis urun be gulum.
muska77 sen de kilo almissin herhalde, ben yeni fark ettim; olur arada ya ne zamandir diyet yapiyorsun hemen gider onlar oturmaz.

Ben dun aksam tartildigimda 60 kilo geldim, muhtemelen sabah ac karna 59lara dusmusum.
Karatay devam bende, cok iyi hissediyorum ya; hic acikmiyorum ve daha da onemlisin canim tatli istemiyor.
Aksama menumu yazarim; simdi tam belli degil diye yazmiyorum :)[/QUOTE]
Ins bende 59 gorrumm ins

Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.
Sağ bacak kalçadan ayağa kadar kütük gibi oldu.
O odemi atmaya çalışıyorum şimdi.
Acı geçti spor yapıyorum artık.

Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.
Sağ bacak kalçadan ayağa kadar kütük gibi oldu.
O odemi atmaya çalışıyorum şimdi.
Acı geçti spor yapıyorum artık.

ay sudur o o zaman ya 1 gecede nasil olacak, bol bol odem atici caylardan ic; limon maydonoz birebir.
gecmis olsun ya sahi onu da okudum, hastane falan; bir daha olmasin insallah. Daha gencsin sen.

Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…