- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.301
Bence sen sagliksiz beslenmiyorsun, hep ev yapimi seyler yiyorsun aksine. Belki sabahlari en azindan meyve alip, proteine agirlik verebilirsin. Neden olmus ki acaba?Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.
Sağ bacak kalçadan ayağa kadar kütük gibi oldu.
O odemi atmaya çalışıyorum şimdi.
Acı geçti spor yapıyorum artık.
Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadir
Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim
Sağol tatlım.ay sudur o o zaman ya 1 gecede nasil olacak, bol bol odem atici caylardan ic; limon maydonoz birebir.
gecmis olsun ya sahi onu da okudum, hastane falan; bir daha olmasin insallah. Daha gencsin sen.
İltihaplı eklem romatizması canım her kış olur öyle alistim ben.Bence sen sagliksiz beslenmiyorsun, hep ev yapimi seyler yiyorsun aksine. Belki sabahlari en azindan meyve alip, proteine agirlik verebilirsin. Neden olmus ki acaba?
selam kizlar :)
@kollontai canim emegine saglik, ben duzenli giremiyorum iste malesef.
@candy_candy sevalcim aksamlari daha hafif tut, sen olacaksin bence; iyi goruyorum seni ama biraz daha az paketlenmis urun be gulum.
muska77 sen de kilo almissin herhalde, ben yeni fark ettim; olur arada ya ne zamandir diyet yapiyorsun hemen gider onlar oturmaz.
Ben dun aksam tartildigimda 60 kilo geldim, muhtemelen sabah ac karna 59lara dusmusum.
Karatay devam bende, cok iyi hissediyorum ya; hic acikmiyorum ve daha da onemlisin canim tatli istemiyor.
Aksama menumu yazarim; simdi tam belli degil diye yazmiyorum :)
Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim
Sağol tatlım.
Baya indi sis ama hiç hareket edememistim ya birazda aldım galiba.
Menuleride abartmadin ama neyse.
Gidecek başka yolu yok
Dayanmaaaaaazgider gider sana kilo mu dayanır....
Dayanmaaaaaaz
Ben hep diyodum ama kimsecikler kaale almıyordu.düşünsene bi hafta sonu yürüyüşleri benim bile kilomu oynattı yerinden..... sen maşallah atarsın o ödemleri de yerleşmeden.....
Ben hep diyodum ama kimsecikler kaale almıyordu.
Şimdi herkes anladı.
En iyi zayıflatan spor yuruyustur nokta.
Betüşüm hafta icide yürümeye çalış.evet ben bile anladım yani :))) ama harbiden 8 güne yakın 72 lerde takıldı kilo bi haftada 71 lrede takıldı haftada 2 günlük yürüyüş nasıl hoplattı yaaa inanılır gibi değil... evde tepişmekle de olmuyormuş yani onu anladım.... her hafta sonu inşallah bundan soonra aksatmıcam yürücem.....
Betüşüm hafta icide yürümeye çalış.
Ben 5 gün 1,5 saat yürüyüş yapıyorum.
En azından öğle tatilinin bir kısmını yürümeye ayır.
Ogle tatilin yokmu?havalar biraz geç kararmaya başladığında hafta içi de yapıcam inşallah....
Ogle tatilin yokmu?
Kız ne biçim iş o.. Öğle tatili senindir ister kalırsın işyerinde ister gidersinvar da dışarı çıkamam telefonlar vs gelebilir....
ben wc ye gidiyom 3 kişi arıyo o arada.... kesin diyorum sensör koymuşlar.... bubi tuzağı var bu wc de :)
Kız ne biçim iş o.. Öğle tatili senindir ister kalırsın işyerinde ister gidersin
Bu nasıl şey anlamadım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?