Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bir gecede 3,5 civarı artı oldu.
Sağ bacak kalçadan ayağa kadar kütük gibi oldu.
O odemi atmaya çalışıyorum şimdi.
Acı geçti spor yapıyorum artık.
Bence sen sagliksiz beslenmiyorsun, hep ev yapimi seyler yiyorsun aksine. Belki sabahlari en azindan meyve alip, proteine agirlik verebilirsin. Neden olmus ki acaba?

Kizlar siz kahve iciyorum deyince benimde canim istiyo yapiyorum belki icebilirim diye sekersiz cok tiksinc ya cay bile icemiyorum oyuzden bayadir

başta bende çok zorlanmıştım ama sonra şekerli içememeye başladım..... alışkanlıklar değişir..... sen yeter ki iste :)

Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim

Ben sahsen inanmiyorum; dogal olmayan hicbir seyin faydasi olduguna.
AA soyle gecici olarak fark ediyordur, ama o fark sonradan vucudunda baska seyleri tetikleyebilir. En iyisi yuruyus zayiflamak istiyorsan.

ay sudur o o zaman ya 1 gecede nasil olacak, bol bol odem atici caylardan ic; limon maydonoz birebir.
gecmis olsun ya sahi onu da okudum, hastane falan; bir daha olmasin insallah. Daha gencsin sen.
Sağol tatlım.
Baya indi sis ama hiç hareket edememistim ya birazda aldım galiba.
Menuleride abartmadin ama neyse.
Gidecek başka yolu yok

karatay süpermiş yaaaaa........

Kizlar titresim aletleri varya bolgesel zayiflamaya yariyormus kullanan oldumu hic dogrumu diye cok merak ettim

yalan ben kullandım :))) inanma öyle her duyduğuna ben gibi :)))

diyet günlüğümdeki menülerime bakıyorum da nasıl kilo alınırın örneği ile dolu.... her gün muhakkak abur cubur yemişim kola içmişim nescafe 3 ü birarada içmişim bir de kilo alıyorum diye ağlan mışım.... aklım başıma karatayla geldi....

Ben hep diyodum ama kimsecikler kaale almıyordu.
Şimdi herkes anladı.
En iyi zayıflatan spor yuruyustur nokta.

evet ben bile anladım yani :))) ama harbiden 8 güne yakın 72 lerde takıldı kilo bi haftada 71 lrede takıldı haftada 2 günlük yürüyüş nasıl hoplattı yaaa inanılır gibi değil... evde tepişmekle de olmuyormuş yani onu anladım.... her hafta sonu inşallah bundan soonra aksatmıcam yürücem.....

Betüşüm hafta icide yürümeye çalış.
Ben 5 gün 1,5 saat yürüyüş yapıyorum.
En azından öğle tatilinin bir kısmını yürümeye ayır.

ben wc ye gidiyom 3 kişi arıyo o arada.... kesin diyorum sensör koymuşlar.... bubi tuzağı var bu wc de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…