- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.341
:) ne bileyim canim yiyodun ya sen gecen portakal yedin sen bitter dyince benim de agzim sulandi valla ama vakit gec kacamak yaptim ondan yiyememüşenmem tek tek ayıklarım kırmızı kırmızı öyle happur huppur yemem zevkini çıkara çıkara yerim.... tane tane dilimle damağıma arasında ezerek mmmhhh aşktır nar aşşşk :) ayy midem guruldadı.... yaaaycfa insan karataydaki insana meyve der mi..........
Canim ben makarnayi bile ekmekle yiyenlerdenim herkes cok gulerdi simdi makarna zevkimde bittiben ekmek sevmediğim için zaten benim için en kolayı o oldu.... sadece bazen arada bi tost arıyorum ama onu yiceğim günler gelir elbet... acelem yok....
:) ne bileyim canim yiyodun ya sen gecen portakal yedin sen bitter dyince benim de agzim sulandi valla ama vakit gec kacamak yaptim ondan yiyemem
Kaptanim bizimde tanisma imkanimizolmadi amasaolsun arkadaslar hemen aldilar beni aralarina ben cok sevdim sizleri zaten gizli takipcinizdim:)bence de alışırsın canım yaa zorla kendini sonra bi bakmışsın şekerli mideni bulandırıyor
canım benim benim kg ları hiç sorma yaa aldı başını gitti toparlayacam inş
ben düzenli olmasa da kullandım pek işe yaramıyor
33. günde yedim her şey kayıtlı bende..... tapelerim var...
CasussssKaptanim bizimde tanisma imkanimizolmadi amasaolsun arkadaslar hemen aldilar beni aralarina ben cok sevdim sizleri zaten gizli takipcinizdim:)
Belgelerle gelirim diyosun.
:))))) ama sonucta yedin biseycik olmaz meyveden karatayin dedigi gibi sabah yeyin bir muz diyoya sende nar ye sabah33. günde yedim her şey kayıtlı bende..... tapelerim var...
:) napayim ama birtek dikkatimi 5. Takim cektiCasussss
:))))) ama sonucta yedin biseycik olmaz meyveden karatayin dedigi gibi sabah yeyin bir muz diyoya sende nar ye sabah
Sen boyle konusunca ben yedigim meyveden sucluluk duyuyorum valla:)o günlerde gelir elbet....
Sen boyle konusunca ben yedigim meyveden sucluluk duyuyorum valla:)
Sen boyle konusunca ben yedigim meyveden sucluluk duyuyorum valla:)
Menumude paylasayim
sabh
yarim dilim kiz tb ekmegi
1 karper
yarim salatalik
1 yesil zeytin
2 sıkımlık cigkofte(gece yememistim ondan)
Oglen
1 kase mercimek corba
ara
Yarim ayva
3 sıkımlik cigkofte
aksam
1 kse mercimek corbasi icicem
su 2 lt
spor yok
:)))adam gelmiş zorla poğça veriyor ben rejimdeyim diye bi bağardım artık bütün ofis rejimde olduğumu biliyor :)))) ama ne ısrar ediyon yaaa.... ondan bişi lmaz diyo... o poğçalar var yaaaa onlar şeytanın ta kendisi.... :)))))
öfff fena rezil oldum........
Ben yumurtayi biraktim o bana yaramiyo ywdigim zaman tartim hic oynamiyoben sabah yediğim bir yumurtayı sorguluyorum be :)
Kv demdeyim ondan spor yokta simdi biraz atlarim hazir evde kimse yokken azda yuruyum bari:)sporda olsa aferimi kapmıştın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?