- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.381
Allah korusun canim patlamadan dolayi kotu oldun galiba yakinmiydin orayaKızlar bugün yaşadığım şoktan sonra kendime gelemedim. Kalkinca da bir dilim pide yedim. Pide yemeden olecektim yaa
Hos geldin cnm yerin belli ediyor cnm benimişte geldim burdayım ben bu işte ustayım :))) ayyy resmen kovuldum ayol..... kadınlar kulübü güzel amaaan zabıtları pek yamaan :))))
Tanışıyormuyuz?Slm kizlar bugun kahvaltiya davetliydim ama kendime yinede dikkat ettim
Yinede zorlama kendini sagligina bisey olmasinDu bakalım69 göreyimde..
Benim kelebegim galiba o canimTanışıyormuyuz?
İyi yapmışsın dikkat etmekle ama....
Benim kelebegim cnmTanışıyormuyuz?
İyi yapmışsın dikkat etmekle ama....
Aynen gülümBenim kelebegim galiba o canim
ben anlamam arkadas gece odana girmiyolar ya, atla ipini yatmadan onceKizlar ben kv demde kaliyorum spor yapamiycam ama yemegime dikkat ediyorum kendime gore yemek yapiyorum burdada
Aynen kaynanayla ziplayinben anlamam arkadas gece odana girmiyolar ya, atla ipini yatmadan once
Sağol canım..Yinede zorlama kendini sagligina bisey olmasin
Kizlar ben adimi degistim haberinuz ola
Allah emi!Benim kelebegim cnm
Hahhhaaa benjm benim sekerimmSağol canım..
Allah emi!
Bende diyom kim bu..
Ayy evet cnm
Hos geldin cnm yerin belli ediyor cnm benim
evet canım is yerim orda patlama yerine çok yakın bir yerde işlerim vardı olay yerinin dibine sürekli kahve içtigim bir mekan vardı. Işimi halledip tam orda kahve içmeyi planlanmistim son anda vazgeçtim. Ay ne bileyim şok oldum. Kişiyi ölümden koruyan kendi eceliymis.Allah korusun canim patlamadan dolayi kotu oldun galiba yakinmiydin oraya
Canim evime gecicem aksam ben sporumu yaparim ozaman yazayim sana olurmuben anlamam arkadas gece odana girmiyolar ya, atla ipini yatmadan once
Bi daha gitmesağol tatlım
Cok gecmis olsun cnmevet canım is yerim orda patlama yerine çok yakın bir yerde işlerim vardı olay yerinin dibine sürekli kahve içtigim bir mekan vardı. Işimi halledip tam orda kahve içmeyi planlanmistim son anda vazgeçtim. Ay ne bileyim şok oldum. Kişiyi ölümden koruyan kendi eceliymis.
Ay iyiki gitmemişsin...evet canım is yerim orda patlama yerine çok yakın bir yerde işlerim vardı olay yerinin dibine sürekli kahve içtigim bir mekan vardı. Işimi halledip tam orda kahve içmeyi planlanmistim son anda vazgeçtim. Ay ne bileyim şok oldum. Kişiyi ölümden koruyan kendi eceliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?