- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.401
Ayyy RBBIM korumus canim ya sadaka falan ver ALLAH im herkesi korusun pisliklerdenevet canım is yerim orda patlama yerine çok yakın bir yerde işlerim vardı olay yerinin dibine sürekli kahve içtigim bir mekan vardı. Işimi halledip tam orda kahve içmeyi planlanmistim son anda vazgeçtim. Ay ne bileyim şok oldum. Kişiyi ölümden koruyan kendi eceliymis.
Anaaaa yine ceza yine ne yaptim baskanim11 ocak cezalar
candy_candy 700
shoji 700
topraks 250
dysania 200
@ilkay80 400
Akday98764 550
@melegim melek 150
ameliaa 200 ( trambolin sayılmaz cezalar ip atlama yada her 50 ip atlama 15 ddk yuruyus olarak kabul ediyoruz ve gunluk sporun yerine gecmiyo)
btlbetul 150
:) ziplardi benimle ama rahatsiz biraz canimAynen kaynanayla ziplayin
Canimbiseyin eksiktir kesin yap gitsin sorgulamaAnaaaa yine ceza yine ne yaptim baskanim
kız bi daha ne yaptım dersen sopayla kovvalıycam seniAnaaaa yine ceza yine ne yaptim baskanim
:) ziplardi benimle ama rahatsiz biraz canim
Heh heh şokella yok ceza yok11 ocak cezalar
candy_candy 700
shoji 700
topraks 250
dysania 200
@ilkay80 400
Akday98764 550
@melegim melek 150
ameliaa 200 ( trambolin sayılmaz cezalar ip atlama yada her 50 ip atlama 15 ddk yuruyus olarak kabul ediyoruz ve gunluk sporun yerine gecmiyo)
btlbetul 150
tmm yapiorum baskankız bi daha ne yaptım dersen sopayla kovvalıycam seni
Oh keyif sana bölüsek miHeh heh şokella yok ceza yok
aynen muskaaaamHeh heh şokella yok ceza yok
Bi daha gitme
Cnm sen iyi ol sagligin yerinde olsun basimizda ol yoksa kim ceza verecek banaselamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
11 ocak cezalar
candy_candy 700
shoji 700
topraks 250
dysania 200
@ilkay80 400
Akday98764 550
@melegim melek 150
btlbetul 150
Bnada cok ceza geldiki gecen hafta bu yuzden yoktum ya :)inşallah... bülbülün çektiği dili belası :)
E bende yazdim kidünkü menümü ve sporumu yazdım ben :)
Bnada cok ceza geldiki gecen hafta bu yuzden yoktum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?