- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.421
Anaam buda ne şimdi..selamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
Ben bugün 300 atladım hemde cezam yokken..Oh keyif sana bölüsek mi
kızlar eve ancak geldim de girdim nete, tum gun hastanedeydim, cok yorgunum bugunluk kacayım ben yarın gorusuruz artık
Seve seve yapiorum zaten :))Anaam buda ne şimdi..
Neyse iyileşde..
Buradasın ama yani
Gelmemeslik etme olurmu?
Ben bugün 300 atladım hemde cezam yokken..
Almayayım sağol
Basarilarinin devaminj dilerim cnm benjmKizlae diyete basladigim gunlerde kv demlerde 75 kusur cikmistim zaten soklara girmistim simdi 68lerde ciktim:)
sagolasın canım :)Cnm sen iyi ol sagligin yerinde olsun basimizda ol yoksa kim ceza verecek banainsallah en kisa zamanda iylesir sin
menu var da spor gorunmuyo bende, 50 de onceden kalma cezan, bugun ki menunun altına 150 ipi atla da yaz sen bisey olmaz fazla iptendünkü menümü ve sporumu yazdım ben :)
He vallaa hemide coookk ; )hadi yaaa :) senide mi yakaladı inzibatlar.....
selamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
insallah iyilescem canım, burdayım burdayım seni bırakıp nerelere gideyim benAnaam buda ne şimdi..
Neyse iyileşde..
Buradasın ama yani
Gelmemeslik etme olurmu?
Almayayım sağol
Cnm yok ben sonradan duzelttim tekrar yazfim cezamla birlikte 20 dk egzersizdi benjm icin sorun degil yaparim ama korkuorum bu durum yuzunden atilayim sanirim sonrakini gormedinsagolasın canım :)
menu var da spor gorunmuyo bende, 50 de onceden kalma cezan, bugun ki menunun altına 150 ipi atla da yaz sen bisey olmaz fazla ipten
kız sen benim eski menulerimi bilmiyosun ben bildigin ac geziyodum senin menulerin bana nasıl cok gorunuyo bi bilsen :) benim uc katım yiyosun eskiye gore oyle dusun, benim simdiki menulerimde tıka basa yiyomusum gibi hissediyorum :)))geçmiş olsun.... sende başına ne gelse açlıktan biliyon kız :))
bildiğim kadarıyla biraz genetik, biraz üşütme, biraz bünye ile alakalı... tam tespit edilmiş bir sebebi yok.... 3 teyzemini dayımın eşinin safra kesesi alındı .......
gordum gordum sen merak etme :) hepsini goruyorum benCnm yok ben sonradan duzelttim tekrar yazfim cezamla birlikte 20 dk egzersizdi benjm icin sorun degil yaparim ama korkuorum bu durum yuzunden atilayim sanirim sonrakini gormedin
200 ip atladım bugün11 ocak cezalar
@candy_candy 700
@shoji 700
@topraks 250
@dysania 200
@ilkay80 400
Akday98764 550
@melegim melek 150
@ameliaa 200 ( trambolin sayılmaz cezalar ip atlama yada her 50 ip atlama 15 ddk yuruyus olarak kabul ediyoruz ve gunluk sporun yerine gecmiyo)
btlbetul 150
Aaaaaa cok uzuldum Allah acil sifalar versinselamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
Yaaaa cok guzel kac gunde indin bu kiloyaKizlae diyete basladigim gunlerde kv demlerde 75 kusur cikmistim zaten soklara girmistim simdi 68lerde ciktim:)
Vuhuuuuuuuu cok sevindim hadi insallah sira ellilerde60 lara ayak basmışım yakarım bu gezegeni.... ölmek var dönmek yok hücuuuuummmm :)))
Ooooo azminden bende istiyoruumm masallahAnaam buda ne şimdi..
Neyse iyileşde..
Buradasın ama yani
Gelmemeslik etme olurmu?
Almayayım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?