- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.441
çok geçmiş olsun canım şifa diliyorum.selamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
Ben diyete basladigimda kasim ayinda 78 kiloydum iki ayda 9 kilo verdimYaaaa cok guzel kac gunde indin bu kiloya
Gorenler sasirjyor demi
Vuhuuuuuuuu cok sevindim hadi insallah sira ellilerde
Kizlae diyete basladigim gunlerde kv demlerde 75 kusur cikmistim zaten soklara girmistim simdi 68lerde ciktim:)
6 hafta olmus canim sen sorunca saydimda:) esimden baska kimse kilo vermissin demedi canim yaYaaaa cok guzel kac gunde indin bu kiloya
Gorenler sasirjyor demi
kız sen benim eski menulerimi bilmiyosun ben bildigin ac geziyodum senin menulerin bana nasıl cok gorunuyo bi bilsen :) benim uc katım yiyosun eskiye gore oyle dusun, benim simdiki menulerimde tıka basa yiyomusum gibi hissediyorum :)))
Merhaba sevgili diyet arkadaslarıım :))
Menum
Kahvaltıda bir tane yumurta(yagsız)
Bir dilim kepekli ekmek 5-6 gr labne
Oglen:6 corba kasigi bulgur pilavi 7 corba kasigi barbunya
Aksam: 2 elma
2 lt su
200 ip atlama
Birazdan yesil cayimi icecegiimm
çok geçmiş olsun canım şifa diliyorum.
Kızlar hepiniz sağolun giremedim kafam calismiyor algım bozuldu
Menü
Sabah
1 yumurta
2 chery domates
Yarım kk peynir
2dilim salam
Bir dikim ekmek
Öğle bir dilim sade pide
Aksam
Bir dilim pide
Et kavurma çok az
1 litre su
Spor yok
Kizlar Bugunki menum
6.30 da Sabah iki bardak elma suyu (kendim yaptim)
Sonra 10 da davetliydim kahvaltiya
2 kasik patlican domates biber kizartmasi (sebze)
2 kasik yumurta salatasi
Yarim pogaca
Yarim tatli
4 bardak cay
Spor
Yarim saat yürüyüs
250 ip atlama (ceza)
10 dk tiffany rothe egzersizi
50 karin egzersizi
2 lt su
Ben diyete basladigimda kasim ayinda 78 kiloydum iki ayda 9 kilo verdim
Cok iyi canim ama aksam iki elma degildeMerhaba sevgili diyet arkadaslarıım :))
Menum
Kahvaltıda bir tane yumurta(yagsız)
Bir dilim kepekli ekmek 5-6 gr labne
Oglen:6 corba kasigi bulgur pilavi 7 corba kasigi barbunya
Aksam: 2 elma
2 lt su
200 ip atlama
Birazdan yesil cayimi icecegiimm
Ins.cnm ben bi vereyim ins bu yaza 65 olayim bi gerisini yine vericemabbooo intihar girişimi olmuş seninki.....
gayet güzel bence....
hadi toparlan artık... ip atla....
çok güzel... iki ayda çok güzel vermişsin kalıcı olur inşallah verdiklerimiz ....
Selam kızlar, biz geldik gelir gelmez de bir kaza atlattık. Su kafasını sehpaya vurdu, alnı şişti kocaman. Doktora gittik, tomografi için sigortaya gönderdi. Neyse ki bişey yok, bu gece geç saate kadar oturacak, kusma falan olursa yine götürcez. Başım ağrıyor stresten.
Menüm
sabah
1 dilim ekmek+şokella
öğlen
1 kepçe çorba
çok az patatesli omlet
akşam hastanede
1 kare tost
birkaç yudum ayran
şimdi eve gelince de
fırında tavuk ( ama sadece göğüs biraz)
5 parça fırında elma dilim patates
su 1,5 lt
spor birzdan yapıcam bu sefer kesin
fakatkollontai canım ben ip atlamayı trambolinde yapıyorum, üstüne fazladan zıplayıp ek spor da yapıyorum, sayılıyor değil mi? Yani 250 trambolin zıplama yapsam cezamı yapmış oluyorum.
Sabahla aksami falan etmissin yani tek ogun...bilememedim zaten bilenler yapar yorumuuKizlar Bugunki menum
6.30 da Sabah iki bardak elma suyu (kendim yaptim)
Sonra 10 da davetliydim kahvaltiya
2 kasik patlican domates biber kizartmasi (sebze)
2 kasik yumurta salatasi
Yarim pogaca
Yarim tatli
4 bardak cay
Spor
Yarim saat yürüyüs
250 ip atlama (ceza)
10 dk tiffany rothe egzersizi
50 karin egzersizi
2 lt su
Ne yapayim sonra alisverise gittim geldim evi topladim cocukla ilgilen derken aksam oldu dahada yemedim cnmSabahla aksami falan etmissin yani tek ogun...bilememedim zaten bilenler yapar yorumuu
Valla iyiymis cocukla ben acliga dayanamiyorum yaNe yapayim sonra alisverise gittim geldim evi topladim cocukla ilgilen derken aksam oldu dahada yemedim cnm
Ben bir seylw mesgul olsam yemek aklima gelmioValla iyiymis cocukla ben acliga dayanamiyorum ya
:) cok alemsin sen ya hic gulesim yoktu valla benide guldurdunya ALLAH ta tartida senin guldursun insaman efendin şurda 3-5 kg verdim bi tarafım kalktı... sonra efendim kendimi fit hissetmeler falan... sonra leslie yaparken aynayı karşıma koydum... kendimi fitleştim sanıyorum ya..... anam her şey aynı abbbooo değişen sadece rakammış... leslie bacıya bakıyom biiii bi kendime bakıyom ohhhhhhoooooooooooooo benim daha çoooook yolum var.... erken havaya girmemek lazım.... ayyyy kendi görüntüme zor katlandım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?