Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1

Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!

insallah iyilescem canım, burdayım burdayım seni bırakıp nerelere gideyim ben
Yerim seni şirin sosis... Gitme tabi bak ben hastada olduuuum.
Mızıklayacak insan arıyorum.

Menün bugün çok güzel canım..
Ooooo azminden bende istiyoruumm masallah
Verelim ne kadar lazım.
Tatlım kızartmanın yanına sebze yazınca masum olmuyorki...
O hala cıs..
Tek öğün yapıyorsun tamam güzel kilo verdirir ama metabolizmanı yavaşlatıyorsun..
Yine sana zarar olacak.. Kalan son kilolar için savaş vermek zorunda kalacaksın..
Hiç bişey yapamazsan akşam bi küçük kase yoğurt ye..

6 hafta olmus canim sen sorunca saydimda:) esimden baska kimse kilo vermissin demedi canim ya
10 kilo olmadan anlaşılmıyor canım sıkma canını..
Yazın ince giysileri giyince insanları nasıl şok edeceksin onu düşün mutlu ol..

Canım çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah..

Cok gecmis olsuun canim masALLAH buarada

Agzindan bal damliyor defnecim ya senin yazdiklarini okuyynca diyorumki bu insanlari incitmeye korkan sakin biridir kesin gormedende sevdiriyorsun kendini ins yaza hepimiz fit gireriz suan ustume hic biseybalmiyorum yazi bekliyorum alisveris icin:)

ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Benim kot tulum üstten düğmeli askıları falan toparlamak zor olsada giymeyi seviyorum..
Canım msjın gelmişti ben gördüm..
Tekrar geçmiş olsun.

Güzel valla amelia..
Ama kahve de şeker var yanında bitter hiç değilse öğle ve akşam arasında iç onu canım..

tamam canım bugunkini artı koydum bundan sonra normal ip atlama yaparsın
Kız trambolinde olmazmı.. Ne fark varki?
Bide ipsiz iple ipli ipin farkı olmaz dimi kalori yakmada?

İşte bunu istiyorum çok muuuu :))

Eki Görüntüle 1742688
Değiiil. veee olacak az daha sabır..
o ayna varya o ayna tartıdanda betermiş... bundan sonra o ayna orda duracak yerkende içerkende otururkende kalkarkende ayna karşımda olacak o kadar...... az zengin olsam duvarları komple ayna yaparım ....
Benim yatağımın karşısında ayna var.
Sabah kalkınca o halimi göre göre zayıfladım...

Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
Niye ağladın bitanem noldu?
Cok gecmis olsuun canim masALLAH buarada
Teşekkürler fıstık..
Agzindan bal damliyor defnecim ya senin yazdiklarini okuyynca diyorumki bu insanlari incitmeye korkan sakin biridir kesin gormedende sevdiriyorsun kendini ins yaza hepimiz fit gireriz suan ustume hic biseybalmiyorum yazi bekliyorum alisveris icin:)
Ben yeni olarak sadece kot tulum ve svet aldım.. Tabii iç çamaşırı ha bide ayakkabı hepsi büyük gelmişti .
Albümde resmim var tulumla benseni izleyeyim sende beni izle görebilirsin o zaman..

geçmiş olsuuuuun ..... topikçenek dökülüyoruz ayol... limomn yiyin limon....

aaa süper vermişsin tebrikler..... yürüyüşe dönemeninde etkisi var bence :)

Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...

olur öyle vakalar sen pozitif ol :) bazen saçma sapan ruh hallerine girip çıkıyoruz işte... rejimi suçlama bakiiim :)

Yürüyüşü biraz artır o zaman anlarsın neden yürümekistediğimi..
Yazın saatlerce yürüyordum ama soğuk şimdi 2 saat yapınca üşüyorum hasta oluyorum..
benim de en zevk aldığım spor yürüyüş ama şimdilik sadece hafta içi ğle arasında hafta sonu oğlanı uyutunca yürüyebiliyorum

günaydınn bayanlar buraya hafiften kar serpiştiriyor
dünkü menü:
sabah:
1 haşlanmış yumurta maydonoz yeşil soğan
1 kk peynir 5 zeytin
yarım portakal

öğle:
1 kase süt müsli

ara: yarım muz 1 avuç leblebi
akşam:
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
salata

3 lt su 1 kupa yeşilçay 1 sade türk kahvesi
spor: 45 dk yürüyüş

Bibtakim tatsizliklar yasadim canim insanlari kendim gibi sanip oyle olmadiklarini gordum biraz uzdu beni resminide gormeyi isterim izlede beni bakayim canim:)

maşallah

geçmiş olsun canım. Kız tulum insanı En yuvarlak gösteren seylerden biri

olur öyle vakalar sen pozitif ol :) bazen saçma sapan ruh hallerine girip çıkıyoruz işte... rejimi s
uçlama bakiiim :)
ay ne saçma sapan şeylere agladim açlıktan
Betül hanim bu fit halinizi neye borçlusunuz?
Ban yiyorum:)

geçmiş olsuuuuun ..... topikçenek dökülüyoruz ayol... limomn yiyin limon....

aaa süper vermişsin tebrikler..... yürüyüşe dönemeninde etkisi var bence :)
Kesinlikle betüşüm... Yürüyüş candır..
benim de en zevk aldığım spor yürüyüş ama şimdilik sadece hafta içi ğle arasında hafta sonu oğlanı uyutunca yürüyebiliyorum
Havalar dzelince oğluşunla yürürsün canım..
Menün güzel afiyet olsun..
Bibtakim tatsizliklar yasadim canim insanlari kendim gibi sanip oyle olmadiklarini gordum biraz uzdu beni resminide gormeyi isterim izlede beni bakayim canim:)
İzledim canım bakabilirsin..

Bizi üzen insanlar değil onlara verdigimiz değer. Onları değerli bir halinin üstüne oturtuyoruz sonra da uzulup duruyoruz. O haliyi onların altından çek al ki seni uzemesinler. Ben bunu keşfettim dünyam değişti. Onlar kim ki. Seni neden bu kadar rahat uzebiliyorlar.
Şimdi hiç bişeyi takmiyorum bunu bi psikolog TV'de söylemişti ve haklıydı kim bana ne derse desin arkamdan ne konusursa konussun takmiyorun çünkü degersizler...
Sende üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…