- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.501
Yerim seni şirin sosis... Gitme tabi bak ben hastada olduuuum.insallah iyilescem canım, burdayım burdayım seni bırakıp nerelere gideyim ben
Menün bugün çok güzel canım..Merhaba sevgili diyet arkadaslarıım :))
Menum
Kahvaltıda bir tane yumurta(yagsız)
Bir dilim kepekli ekmek 5-6 gr labne
Oglen:6 corba kasigi bulgur pilavi 7 corba kasigi barbunya
Aksam: 2 elma
2 lt su
200 ip atlama
Birazdan yesil cayimi icecegiimm
Verelim ne kadar lazım.Ooooo azminden bende istiyoruumm masallah
Tatlım kızartmanın yanına sebze yazınca masum olmuyorki...Kizlar Bugunki menum
6.30 da Sabah iki bardak elma suyu (kendim yaptim)
Sonra 10 da davetliydim kahvaltiya
2 kasik patlican domates biber kizartmasi (sebze)
2 kasik yumurta salatasi
Yarim pogaca
Yarim tatli
4 bardak cay
Spor
Yarim saat yürüyüs
250 ip atlama (ceza)
10 dk tiffany rothe egzersizi
50 karin egzersizi
2 lt su
10 kilo olmadan anlaşılmıyor canım sıkma canını..6 hafta olmus canim sen sorunca saydimda:) esimden baska kimse kilo vermissin demedi canim ya
Canım çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah..Selam kızlar, biz geldik gelir gelmez de bir kaza atlattık. Su kafasını sehpaya vurdu, alnı şişti kocaman. Doktora gittik, tomografi için sigortaya gönderdi. Neyse ki bişey yok, bu gece geç saate kadar oturacak, kusma falan olursa yine götürcez. Başım ağrıyor stresten.
Cok gecmis olsuun canim masALLAH buaradaGünaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!
Benim kot tulum üstten düğmeli askıları falan toparlamak zor olsada giymeyi seviyorum..ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Canım msjın gelmişti ben gördüm..İyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim demiştim mesajım gönderme yerinde kalmış kızlar hala düşmüyor ateş çıldırıcam ilaçlara rağmen düşmüyor ılık duş sirkeli su sürekli yanımızda
@kollontai canım nolur birkaç gün beni izinli say dikkat ediyorum ama spor yok
Güzel valla amelia..İyi Akşamlaaar
Ve menüm
yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Sabah: 2 dilim tam buyğday ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ezine, bir dilim tulum, 2-3 yeşil biber, haşlanmış brokoli, zeytin, 2 bardak çay, 1 gofret
Ara: 1 avuç antep fıstığı, 1 muz
Öğlen: Haşlanmış brokoli, çeyrek dilim ekmek, minicik peynir
70 dakika orta tempoda yürüyüş
Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı bakla yemeği, brokoli, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2-3 yeşil biber
yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Ara: az şekerli türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata
Kız trambolinde olmazmı.. Ne fark varki?tamam canım bugunkini artı koydum bundan sonra normal ip atlama yaparsın
Değiiil. veee olacak az daha sabır..
Benim yatağımın karşısında ayna var.o ayna varya o ayna tartıdanda betermiş... bundan sonra o ayna orda duracak yerkende içerkende otururkende kalkarkende ayna karşımda olacak o kadar...... az zengin olsam duvarları komple ayna yaparım ....
Niye ağladın bitanem noldu?Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
Teşekkürler fıstık..Cok gecmis olsuun canim masALLAH buarada
Ben yeni olarak sadece kot tulum ve svet aldım.. Tabii iç çamaşırı ha bide ayakkabı hepsi büyük gelmişti .Agzindan bal damliyor defnecim ya senin yazdiklarini okuyynca diyorumki bu insanlari incitmeye korkan sakin biridir kesin gormedende sevdiriyorsun kendini ins yaza hepimiz fit gireriz suan ustume hic biseybalmiyorum yazi bekliyorum alisveris icin:)
Günaydın bebişleriiim...
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
benim de en zevk aldığım spor yürüyüş ama şimdilik sadece hafta içi ğle arasında hafta sonu oğlanı uyutunca yürüyebiliyorumYürüyüşü biraz artır o zaman anlarsın neden yürümekistediğimi..
Yazın saatlerce yürüyordum ama soğuk şimdi 2 saat yapınca üşüyorum hasta oluyorum..
Bibtakim tatsizliklar yasadim canim insanlari kendim gibi sanip oyle olmadiklarini gordum biraz uzdu beni resminide gormeyi isterim izlede beni bakayim canim:)Kız trambolinde olmazmı.. Ne fark varki?
Bide ipsiz iple ipli ipin farkı olmaz dimi kalori yakmada?
Değiiil. veee olacak az daha sabır..
Benim yatağımın karşısında ayna var.
Sabah kalkınca o halimi göre göre zayıfladım...
Niye ağladın bitanem noldu?
Teşekkürler fıstık..
Ben yeni olarak sadece kot tulum ve svet aldım.. Tabii iç çamaşırı ha bide ayakkabı hepsi büyük gelmişti .
Albümde resmim var tulumla benseni izleyeyim sende beni izle görebilirsin o zaman..
maşallahGünaydın bebişleriiim...
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
geçmiş olsun canım. Kız tulum insanı En yuvarlak gösteren seylerden biriBenim kot tulum üstten düğmeli askıları falan toparlamak zor olsada giymeyi seviyorum..
Canım msjın gelmişti ben gördüm..
Tekrar geçmiş olsun.
Güzel valla amelia..
Ama kahve de şeker var yanında bitter hiç değilse öğle ve akşam arasında iç onu canım..
ay ne saçma sapan şeylere agladim açlıktanolur öyle vakalar sen pozitif ol :) bazen saçma sapan ruh hallerine girip çıkıyoruz işte... rejimi s
uçlama bakiiim :)
Kesinlikle betüşüm... Yürüyüş candır..geçmiş olsuuuuun ..... topikçenek dökülüyoruz ayol... limomn yiyin limon....
aaa süper vermişsin tebrikler..... yürüyüşe dönemeninde etkisi var bence :)
Havalar dzelince oğluşunla yürürsün canım..benim de en zevk aldığım spor yürüyüş ama şimdilik sadece hafta içi ğle arasında hafta sonu oğlanı uyutunca yürüyebiliyorum
Menün güzel afiyet olsun..günaydınn bayanlar buraya hafiften kar serpiştiriyor
dünkü menü:
sabah:
1 haşlanmış yumurta maydonoz yeşil soğan
1 kk peynir 5 zeytin
yarım portakal
öğle:
1 kase süt müsli
ara: yarım muz 1 avuç leblebi
akşam:
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
salata
3 lt su 1 kupa yeşilçay 1 sade türk kahvesi
spor: 45 dk yürüyüş
İzledim canım bakabilirsin..Bibtakim tatsizliklar yasadim canim insanlari kendim gibi sanip oyle olmadiklarini gordum biraz uzdu beni resminide gormeyi isterim izlede beni bakayim canim:)
:) napiyim suclayacak bi ben bide rejim var ortada baska kimi suclayim:)olur öyle vakalar sen pozitif ol :) bazen saçma sapan ruh hallerine girip çıkıyoruz işte... rejimi suçlama bakiiim :)
Sağol tatlım..geçmiş olsun canım. Kız tulum insanı En yuvarlak gösteren seylerden biri
ay ne saçma sapan şeylere agladim açlıktan
Betül hanim bu fit halinizi neye borçlusunuz?
Ban yiyorum:)
Bizi üzen insanlar değil onlara verdigimiz değer. Onları değerli bir halinin üstüne oturtuyoruz sonra da uzulup duruyoruz. O haliyi onların altından çek al ki seni uzemesinler. Ben bunu keşfettim dünyam değişti. Onlar kim ki. Seni neden bu kadar rahat uzebiliyorlar.Bibtakim tatsizliklar yasadim canim insanlari kendim gibi sanip oyle olmadiklarini gordum biraz uzdu beni resminide gormeyi isterim izlede beni bakayim canim:)
Gunaydin hemen bakıyorumSağol tatlım..
Yaa aç albümüme bak bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?