Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Benim bir tane kapri tulum pijamam var çok güzel ama malesef üstten çılarmak gerekiyor çok zor oluyorgece tuvalete kalkanlar için

ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Canim ben tesetturluyum alt kismi etek gibi ama hic o durumla karsilasmamistim ustu dugmeli acikir cikartilir yani kolayca:)

Cok gecmis olsun canim

ilk cezam hayırlı uğurlu olsun :)))
çok geçmiş olsun canım üst üste geldi herşey

Kıyamam çok geçmiş olsun, geceyi rahat geçirirsiniz inşallah

çok geçmiş olsun canım yaa bu en kısa zamanda iyileşir inşallah oğlun

Umarım herkes biran önce sağlığına kavuşur kızlar...

İyi Akşamlaaar

Ve menüm

yarım saat yavaş tempoda yürüyüş

Sabah: 2 dilim tam buyğday ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ezine, bir dilim tulum, 2-3 yeşil biber, haşlanmış brokoli, zeytin, 2 bardak çay, 1 gofret
Ara: 1 avuç antep fıstığı, 1 muz
Öğlen: Haşlanmış brokoli, çeyrek dilim ekmek, minicik peynir
70 dakika orta tempoda yürüyüş
Akşam: 3 kaşık zeytinyağlı bakla yemeği, brokoli, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık sarımsaklı yoğurt, 2-3 yeşil biber
yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Ara: az şekerli türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata

söyle bakalım kaç kilosun ?
seyyyy ben soylemesem
canim 5. hastalik falan diyecem atese direncliyse ama yasi da buyukmus gecmis oldun
topraks cim size de kizlar ikudum anca yarin daha sik aranizda olcam soz veriyom artik ben yatayim

Aaaaaa cok uzuldum Allah acil sifalar versin
Insallah yan etkisi kilo aldiran ilaclardan vermezlerr
ay valla iyileseyim de kilo falan gozumde yok hic agrısı mahvediyo beni, az kaldı iyilescem ama :)

sagolasın canım, sana da buyuk gecmis olsun
cok gecmis olsun tatlım umarım bi sıkıntı yasamazsınız! trambolin sayılmıyo canım ya ip atlama ya yuruyus, cok cesit olursa spor takip edemem bi standart olmaz haksızlık olmasın kimseye canım ya nolur kusuruma bakma

tamam tatlım cok gecmis olsun, umarım bir an evvel iyilesir yavrun! sen uygun oldugunda yazana kadar izinli sayarım eski cezanı ustune ekleriz sadece sen uzme kendini :)

Son düzenleme:
tamam canım bugunkini artı koydum bundan sonra normal ip atlama yaparsın

Şimdilik geçmişe bakamadım ama önce teşekkür ederim, kızımı saat 12 de uyuttum, bir bulantı falan olmadı, biraz daha indi şiş ama kuzumun kafasının şekli tuhaflaştı yaaa ( çok korktum
gecer canım uzme kendini, bi sıkıntı olsa dr soylerdi zaten, bi kac gune normale doner insallah

güzel menü tatlım, elma ile atlattıysan ne ala

topraks şokellayı kıskanmışta olabilirim :)))
annem yaptı hem de sağlıklı

:)) ben aynaya arkamı dönüyorum

Bende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenq
Ahhh ben de tulum giymeyi çok istiyorum, zayıflıyım hayalim giycem bananeee

deli :))))

çok çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et ateşe ben de çok korkuyorum ateşten.

Benim kuzenimin oğlu da seninkinin yaşlarında aynıymış, bu akşam konuştuk. Ateşi hiç düşmemiş bütün gün. Allah kolaylık versin

sağol canım, iyiydi akşam ama biz yine de uyutmadık, gözümün önünde saniyelerde kocaman oldu kafa

seyyyy ben soylemesem
canim 5. hastalik falan diyecem atese direncliyse ama yasi da buyukmus gecmis oldun
topraks cim size de kizlar ikudum anca yarin daha sik aranizda olcam soz veriyom artik ben yatayim
5. hastalık işte benim oğlum geçirmişti, evlerden ırak 15 gün hastanede yattık ama 6 yaş sınırmış daha üstünde olmuyormuş. Ateşten bilinci kapandı yavrumun, çok zor annelere. Allah sağlık versin tüm yavrularımıza

sana da canım ok geçmiş olsun, dikkat et kendine lütfen

ben kactım uykuya, iyi geceler
iyi geceler, ben de yatıyım artık

günaydın beybileeer,

bu gün biraz yoğun olcak çok takılamayabilirim,

sabah kalktım spor yaptım yazın bu tarihi :))

1 mil leslie

birde şu aşağıdaki videodaki squart beginner seviyesi....

kollantie akşam toplu rapor vericem merak etme bacım.....

akşama yine sporumu yapıcam inşallah......

o ayna varya o ayna tartıdanda betermiş... bundan sonra o ayna orda duracak yerkende içerkende otururkende kalkarkende ayna karşımda olacak o kadar...... az zengin olsam duvarları komple ayna yaparım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…