- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.481
Benim bir tane kapri tulum pijamam var çok güzel ama malesef üstten çılarmak gerekiyor çok zor oluyorgece tuvalete kalkanlar içinayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Benim bir tane kapri tulum pijamam var çok güzel ama malesef üstten çılarmak gerekiyor çok zor oluyorgece tuvalete kalkanlar için
Yok canim giremedim tulumdu ustunun onu dugmeliydi ondan kollari girdi oykece kaaldiKiz yine girmmissin o bedene ben 38 zor giriyorum kemikler iri diye
Canim ben tesetturluyum alt kismi etek gibi ama hic o durumla karsilasmamistim ustu dugmeli acikir cikartilir yani kolayca:)ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))
Boyum 167 canim seninBoy kac ti
Cok gecmis olsun canimİyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim demiştim mesajım gönderme yerinde kalmış kızlar hala düşmüyor ateş çıldırıcam ilaçlara rağmen düşmüyor ılık duş sirkeli su sürekli yanımızda
kollontai canım nolur birkaç gün beni izinli say dikkat ediyorum ama spor yok
ilk cezam hayırlı uğurlu olsun :)))11 ocak cezalar
@candy_candy 700
@shoji 700
topraks 250
@dysania 200
Vildan80 400
Akday98764 550
@melegim melek 150
ameliaa 200 ( trambolin sayılmaz cezalar ip atlama yada her 50 ip atlama 15 ddk yuruyus olarak kabul ediyoruz ve gunluk sporun yerine gecmiyo)
btlbetul 150
çok geçmiş olsun canım üst üste geldi herşeyselamlar kızlar agrılarımın sebebi mide degilmis safra kesemde tas cıktı, sebebi uzun sure aclık ve hızlı kilo verme bilginiz olsun!! onumuzdeki ay ameliyat olucam safra kesem alınacak, bu haftadan itibaren izinliylm, kilo bildirimim ana listede olmayacak, yine buradayım yani ama kilo durumum ilaclardan dolayı nasıl degisecek bilmiyorum
Kıyamam çok geçmiş olsun, geceyi rahat geçirirsiniz inşallahSelam kızlar, biz geldik gelir gelmez de bir kaza atlattık. Su kafasını sehpaya vurdu, alnı şişti kocaman. Doktora gittik, tomografi için sigortaya gönderdi. Neyse ki bişey yok, bu gece geç saate kadar oturacak, kusma falan olursa yine götürcez. Başım ağrıyor stresten.
Menüm
sabah
1 dilim ekmek+şokella
öğlen
1 kepçe çorba
çok az patatesli omlet
akşam hastanede
1 kare tost
birkaç yudum ayran
şimdi eve gelince de
fırında tavuk ( ama sadece göğüs biraz)
5 parça fırında elma dilim patates
su 1,5 lt
spor birzdan yapıcam bu sefer kesin
fakatkollontai canım ben ip atlamayı trambolinde yapıyorum, üstüne fazladan zıplayıp ek spor da yapıyorum, sayılıyor değil mi? Yani 250 trambolin zıplama yapsam cezamı yapmış oluyorum.
çok geçmiş olsun canım yaa bu en kısa zamanda iyileşir inşallah oğlunİyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim demiştim mesajım gönderme yerinde kalmış kızlar hala düşmüyor ateş çıldırıcam ilaçlara rağmen düşmüyor ılık duş sirkeli su sürekli yanımızda
seyyyy ben soylemesemsöyle bakalım kaç kilosun ?
canim 5. hastalik falan diyecem atese direncliyse ama yasi da buyukmus gecmis oldunAmin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyor
ay valla iyileseyim de kilo falan gozumde yok hic agrısı mahvediyo beni, az kaldı iyilescem ama :)Aaaaaa cok uzuldum Allah acil sifalar versin
Insallah yan etkisi kilo aldiran ilaclardan vermezlerr
sagolasın canım, sana da buyuk gecmis olsunçok geçmiş olsun canım şifa diliyorum.
Kızlar hepiniz sağolun giremedim kafam calismiyor algım bozuldu
Menü
Sabah
1 yumurta
2 chery domates
Yarım kk peynir
2dilim salam
Bir dikim ekmek
Öğle bir dilim sade pide
Aksam
Bir dilim pide
Et kavurma çok az
1 litre su
Spor yok
cok gecmis olsun tatlım umarım bi sıkıntı yasamazsınız! trambolin sayılmıyo canım ya ip atlama ya yuruyus, cok cesit olursa spor takip edemem bi standart olmaz haksızlık olmasın kimseye canım ya nolur kusuruma bakmaSelam kızlar, biz geldik gelir gelmez de bir kaza atlattık. Su kafasını sehpaya vurdu, alnı şişti kocaman. Doktora gittik, tomografi için sigortaya gönderdi. Neyse ki bişey yok, bu gece geç saate kadar oturacak, kusma falan olursa yine götürcez. Başım ağrıyor stresten.
Menüm
sabah
1 dilim ekmek+şokella
öğlen
1 kepçe çorba
çok az patatesli omlet
akşam hastanede
1 kare tost
birkaç yudum ayran
şimdi eve gelince de
fırında tavuk ( ama sadece göğüs biraz)
5 parça fırında elma dilim patates
su 1,5 lt
spor birzdan yapıcam bu sefer kesin
fakatkollontai canım ben ip atlamayı trambolinde yapıyorum, üstüne fazladan zıplayıp ek spor da yapıyorum, sayılıyor değil mi? Yani 250 trambolin zıplama yapsam cezamı yapmış oluyorum.
tamam tatlım cok gecmis olsun, umarım bir an evvel iyilesir yavrun! sen uygun oldugunda yazana kadar izinli sayarım eski cezanı ustune ekleriz sadece sen uzme kendini :)İyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
tamam canım bugunkini artı koydum bundan sonra normal ip atlama yaparsınkollontai canım tamam ben zıplama olduğu için aynı olur diye düşündüm.
Ben 350 zıplama+ 1 miles leslie ve 100 twister yaptım.
Yarından itibaren cezalarımı trambolinden aşağı inip zıplarım olur mu?
gecer canım uzme kendini, bi sıkıntı olsa dr soylerdi zaten, bi kac gune normale doner insallahŞimdilik geçmişe bakamadım ama önce teşekkür ederim, kızımı saat 12 de uyuttum, bir bulantı falan olmadı, biraz daha indi şiş ama kuzumun kafasının şekli tuhaflaştı yaaa( çok korktum
güzel menü tatlım, elma ile atlattıysan ne alaMerhaba sevgili diyet arkadaslarıım :))
Menum
Kahvaltıda bir tane yumurta(yagsız)
Bir dilim kepekli ekmek 5-6 gr labne
Oglen:6 corba kasigi bulgur pilavi 7 corba kasigi barbunya
Aksam: 2 elma
2 lt su
200 ip atlama
Birazdan yesil cayimi icecegiimm
annem yaptı hem de sağlıklıtopraks şokellayı kıskanmışta olabilirim :)))
:)) ben aynaya arkamı dönüyorumaman efendin şurda 3-5 kg verdim bi tarafım kalktı... sonra efendim kendimi fit hissetmeler falan... sonra leslie yaparken aynayı karşıma koydum... kendimi fitleştim sanıyorum ya..... anam her şey aynı abbbooo değişen sadece rakammış... leslie bacıya bakıyom biiii bi kendime bakıyom ohhhhhhoooooooooooooo benim daha çoooook yolum var.... erken havaya girmemek lazım.... ayyyy kendi görüntüme zor katlandım.............
Ahhh ben de tulum giymeyi çok istiyorum, zayıflıyım hayalim giycem bananeeeBende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenq
deli :))))
çok çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et ateşe ben de çok korkuyorum ateşten.İyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Benim kuzenimin oğlu da seninkinin yaşlarında aynıymış, bu akşam konuştuk. Ateşi hiç düşmemiş bütün gün. Allah kolaylık versinAmin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyor
sağol canım, iyiydi akşam ama biz yine de uyutmadık, gözümün önünde saniyelerde kocaman oldu kafailk cezam hayırlı uğurlu olsun :)))
çok geçmiş olsun canım üst üste geldi herşey
Kıyamam çok geçmiş olsun, geceyi rahat geçirirsiniz inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa bu en kısa zamanda iyileşir inşallah oğlun
Umarım herkes biran önce sağlığına kavuşur kızlar...
5. hastalık işte benim oğlum geçirmişti, evlerden ırak 15 gün hastanede yattık ama 6 yaş sınırmış daha üstünde olmuyormuş. Ateşten bilinci kapandı yavrumun, çok zor annelere. Allah sağlık versin tüm yavrularımızaseyyyy ben soylemesem
canim 5. hastalik falan diyecem atese direncliyse ama yasi da buyukmus gecmis oldun
topraks cim size de kizlar ikudum anca yarin daha sik aranizda olcam soz veriyom artik ben yatayim
sana da canım ok geçmiş olsun, dikkat et kendine lütfenay valla iyileseyim de kilo falan gozumde yok hic agrısı mahvediyo beni, az kaldı iyilescem ama :)
sagolasın canım, sana da buyuk gecmis olsun
cok gecmis olsun tatlım umarım bi sıkıntı yasamazsınız! trambolin sayılmıyo canım ya ip atlama ya yuruyus, cok cesit olursa spor takip edemem bi standart olmaz haksızlık olmasın kimseye canım ya nolur kusuruma bakma
tamam tatlım cok gecmis olsun, umarım bir an evvel iyilesir yavrun! sen uygun oldugunda yazana kadar izinli sayarım eski cezanı ustune ekleriz sadece sen uzme kendini :)
iyi geceler, ben de yatıyım artıkben kactım uykuya, iyi geceler
Yemek yeyincede aksam alsam kilo yapar diye dusundumCok iyi canim ama aksam iki elma degilde
Yemek yeseydim keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?