Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım. Kız tulum insanı En yuvarlak gösteren seylerden biri

ay ne saçma sapan şeylere agladim açlıktan
Betül hanim bu fit halinizi neye borçlusunuz?
Ban yiyorum:)

ban mı haydaaa geçmiş olsun şimdiden seni özliyeciğiz anacım :)))

fit mi ..... fil mi :)))

Bugun duydugum en guzel soz canim valla cok haklisin altlarindan haliyi almam lazim zamani geldide geciyobile:) tesekkur ederim

Bugun duydugum en guzel soz canim valla cok haklisin altlarindan haliyi almam lazim zamani geldide geciyobile:) tesekkur ederim
Sen beni gorseydin bana bunu nasıl yaparlar neden bu lafı söylerler diye kafayı yerdim ama şimdi Relax o kadar iyiyimki resmen sihirli formül buymus. Sende takma

:) bende zaten bikac gundur anlamadigim bi sinir vardi aglayarak attim hepsini:)

iyi olmuş tatlım vücudun ağlamaya da ihtiyacı var... hepsi bünyemizin işi... stres hormonu sağ olsun :) Allah dert verip ağlatmasın :))) sebepsiz ufak trip ağlamalarımız olabilir :)))

ay muskaaaam iyi ol da bana mızıklan bitaanem :) bak cumaya yetistin valla :)

tatlım simdi herkes cezayı kendine gore yaparsa ben haksızlık olur diye endiseleniyorum, trambolin ne kadar terletiyo ne kadar hareketleri etkili bilmiyorum ama ipli ipsizden daha cok zorluyo onu soyleyebilirim, cezamız cok zor ddegil zaten ipsiz ip oyle baska seylerle şenlendirmeyelim, ipi atlayan istedigi sporu yapsın ustune

En alttaki kadın bir mankene dönüşüyor waww. Kız 5kiloyu veremiyoruz. Sana bakıp sevklenelim
Aç aç bak resimleri canın yemek istedikçe..
o pantalondaki bolluk harika bir duygu olmalı :)
Betüş o kot likralıydı ve düğmesi ile iliği birleştiremediğim için iple bağlıyordum..
Adama gelmiyo demeye utandığımdan..

Anladım aşkım..
Yetişecem cumaya inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…