- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.521
geçmiş olsun canım. Kız tulum insanı En yuvarlak gösteren seylerden biri
ay ne saçma sapan şeylere agladim açlıktan
Betül hanim bu fit halinizi neye borçlusunuz?
Ban yiyorum:)
:) napiyim suclayacak bi ben bide rejim var ortada baska kimi suclayim:)
Baktim canim valla baya zayif duruyosunKesinlikle betüşüm... Yürüyüş candır..
Havalar dzelince oğluşunla yürürsün canım..
Menün güzel afiyet olsun..
İzledim canım bakabilirsin..
Yok kız ben ban yemedim sen yedin de bi kilo verdin ya ondan bahsediyorumban mı haydaaa geçmiş olsun şimdiden seni özliyeciğiz anacım :)))
fit mi ..... fil mi :)))
Bugun duydugum en guzel soz canim valla cok haklisin altlarindan haliyi almam lazim zamani geldide geciyobile:) tesekkur ederimBizi üzen insanlar değil onlara verdigimiz değer. Onları değerli bir halinin üstüne oturtuyoruz sonra da uzulup duruyoruz. O haliyi onların altından çek al ki seni uzemesinler. Ben bunu keşfettim dünyam değişti. Onlar kim ki. Seni neden bu kadar rahat uzebiliyorlar.
Şimdi hiç bişeyi takmiyorum bunu bi psikolog TV'de söylemişti ve haklıydı kim bana ne derse desin arkamdan ne konusursa konussun takmiyorun çünkü degersizler...
Sende üzülme
Yok kız ben ban yemedim sen yedin de bi kilo verdin ya ondan bahsediyorum
Muska harika görünüyorsun özellikle en üstteki siyah.Sağol tatlım..
Yaa aç albümüme bak bakalım....
:) bende zaten bikac gundur anlamadigim bi sinir vardi aglayarak attim hepsini:)hormonlar o alçak hormonlar... çukulata reklamına bile ağlamışlığım var :)))) daha neler artık yani :))))
En usteki siyaha bende bayildim valla benden fit duruyo:)Muska harika görünüyorsun özellikle en üstteki siyah.
Sen beni gorseydin bana bunu nasıl yaparlar neden bu lafı söylerler diye kafayı yerdim ama şimdi Relax o kadar iyiyimki resmen sihirli formül buymus. Sende takmaBugun duydugum en guzel soz canim valla cok haklisin altlarindan haliyi almam lazim zamani geldide geciyobile:) tesekkur ederim
:) bende zaten bikac gundur anlamadigim bi sinir vardi aglayarak attim hepsini:)
Sağol canım..Baktim canim valla baya zayif duruyosun
En üstteki siyah son halim canım..Muska harika görünüyorsun özellikle en üstteki siyah.
Son halim o canım ayy vallamı?En usteki siyaha bende bayildim valla benden fit duruyo:)
En alttaki kadın bir mankene dönüşüyor waww. Kız 5kiloyu veremiyoruz. Sana bakıp sevklenelimSağol canım..
En üstteki siyah son halim canım..
Son halim o canım ayy vallamı?
Sağol canım..
En üstteki siyah son halim canım..
Son halim o canım ayy vallamı?
ay muskaaaam iyi ol da bana mızıklan bitaanem :) bak cumaya yetistin valla :)Günaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!
tatlım simdi herkes cezayı kendine gore yaparsa ben haksızlık olur diye endiseleniyorum, trambolin ne kadar terletiyo ne kadar hareketleri etkili bilmiyorumKız trambolinde olmazmı.. Ne fark varki?
Bide ipsiz iple ipli ipin farkı olmaz dimi kalori yakmada?
Değiiil. veee olacak az daha sabır..
Benim yatağımın karşısında ayna var.
Sabah kalkınca o halimi göre göre zayıfladım...
Niye ağladın bitanem noldu?
Teşekkürler fıstık..
Ben yeni olarak sadece kot tulum ve svet aldım.. Tabii iç çamaşırı ha bide ayakkabı hepsi büyük gelmişti .
Albümde resmim var tulumla benseni izleyeyim sende beni izle görebilirsin o zaman..
Aç aç bak resimleri canın yemek istedikçe..En alttaki kadın bir mankene dönüşüyor waww. Kız 5kiloyu veremiyoruz. Sana bakıp sevklenelim
Betüş o kot likralıydı ve düğmesi ile iliği birleştiremediğim için iple bağlıyordum..o pantalondaki bolluk harika bir duygu olmalı :)
Anladım aşkım..ay muskaaaam iyi ol da bana mızıklan bitaanem :) bak cumaya yetistin valla :)
tatlım simdi herkes cezayı kendine gore yaparsa ben haksızlık olur diye endiseleniyorum, trambolin ne kadar terletiyo ne kadar hareketleri etkili bilmiyorumama ipli ipsizden daha cok zorluyo onu soyleyebilirim, cezamız cok zor ddegil zaten ipsiz ip oyle baska seylerle şenlendirmeyelim, ipi atlayan istedigi sporu yapsın ustune
11 ocak cezalar
@candy_candy 700
shoji 700
@topraks 250
dysania 200
@ilkay80 400
@Akday98764 550
@melegim melek 150
@ameliaa 200 ( trambolin sayılmaz cezalar ip atlama yada her 50 ip atlama 15 ddk yuruyus olarak kabul ediyoruz ve gunluk sporun yerine gecmiyo)
btlbetul 150
haydi zıpla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?