- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.461
Bende oyleyim cnm aynada kendime katlanamam sma vericez dimiaman efendin şurda 3-5 kg verdim bi tarafım kalktı... sonra efendim kendimi fit hissetmeler falan... sonra leslie yaparken aynayı karşıma koydum... kendimi fitleştim sanıyorum ya..... anam her şey aynı abbbooo değişen sadece rakammış... leslie bacıya bakıyom biiii bi kendime bakıyom ohhhhhhoooooooooooooo benim daha çoooook yolum var.... erken havaya girmemek lazım.... ayyyy kendi görüntüme zor katlandım.............
:) cok alemsin sen ya hic gulesim yoktu valla benide guldurdunya ALLAH ta tartida senin guldursun ins
Ayy cok guzel cokta sagliksiz canim surda saglikli yemek yemeyi ve kilo vermeyi ogreniyoruz hihhhBen bir seylw mesgul olsam yemek aklima gelmio
Bende oyleyim cnm aynada kendime katlanamam sma vericez dimi
Bende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenqbunlar acı gerçekler ama neyse Allah kabul etsin inşallah amin :)
Kac beden cnmBende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenq
Bende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenq
36 canim ama onceden o bile bol geliyoduKac b
Kac beden cnm
Yirtmadimda zaten yarisi girdi omuzlardan zor cikti:)yırtmadın dimi :)))
Kiz yine girmmissin o bedene ben 38 zor giriyorum kemikler iri diyeYirtmadimda zaten yarisi girdi omuzlardan zor cikti:)
Yirtmadimda zaten yarisi girdi omuzlardan zor cikti:)
Boy kac tiYirtmadimda zaten yarisi girdi omuzlardan zor cikti:)
Ayyy kiz ayni bizde oyleyiz ya
İyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim demiştim mesajım gönderme yerinde kalmış kızlar hala düşmüyor ateş çıldırıcam ilaçlara rağmen düşmüyor ılık duş sirkeli su sürekli yanımızda
kollontai canım nolur birkaç gün beni izinli say dikkat ediyorum ama spor yok
Amin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyorgeçmiş olsuuun Allah şifa versin inşallah..... önce sağlık........
Amin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyor
Kac aylik cnmAmin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?