Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende oyleyim cnm aynada kendime katlanamam sma vericez dimi

Bende simdibi kiyafetim var onceden giydigim ona sigabilirim sandim tulumu bi giydim cikartana kadar canim cikti sadece sirtima girdi kapanmanin imkani yok bidaha tobe denemem dedim 57 yi gormedenq

yırtmadın dimi :)))

limonlu ılık su içiyorum bi sürahi.... gerçi soğumuş.... en büyük zevkim su bitince ödül olarak limonlarını yemek :)))

Yirtmadimda zaten yarisi girdi omuzlardan zor cikti:)

ayyy bir şey merak ediyorum hiç tulumum olmadı internette beğendim bir tane de afedersin tuveletin gelince nasıl oluyo o iş komple soyunmak mı gerekiyo :)))) hazır tulumlu birini bulmuşken soriim dedim :)))

İyi akşamlar sabah msj atmıştım ama gelmemiş dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim demiştim mesajım gönderme yerinde kalmış kızlar hala düşmüyor ateş çıldırıcam ilaçlara rağmen düşmüyor ılık duş sirkeli su sürekli yanımızda
kollontai canım nolur birkaç gün beni izinli say dikkat ediyorum ama spor yok

geçmiş olsuuun Allah şifa versin inşallah..... önce sağlık........

geçmiş olsuuun Allah şifa versin inşallah..... önce sağlık........
Amin canım yaa korkmaya başladım günün büyük bölümünü ateşli ve düşürmeye uğraşmakla geçirdik sekizde ilacını verdim 9da ateşi vardı ılık duş aldık şimdi birax düştü bu geceyi bir rahat geçirsek... Çok dirençli geçiyor

Allah yardımcınız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…