- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.561
10 gün akşam salata yesem 3 kilo verebilir miyim acaba
O mümkün değil 4 te spordan geliyorum spordan sonra 2 saat yemek yasak 6 da yiyorum hergünakşam 4 te ye en geç baka nasıl veriyon....
Ben unutmusum kız bir demlik yapayım içeyim çok seviyorum bu zikkimi ben ya:)yeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)
Ayrandami icemiyon gıı.Tamam ben akşam salata yada çiğ sebze tarzı bişeyler yerim.
Hemen hazırlıyorum canımmmmyeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)
Canım diğer sayfaya gitmiş buraya gelmemiş mesajımBenim kot tulum üstten düğmeli askıları falan toparlamak zor olsada giymeyi seviyorum..
Canım msjın gelmişti ben gördüm..
Tekrar geçmiş olsun.
Güzel valla amelia..
Ama kahve de şeker var yanında bitter hiç değilse öğle ve akşam arasında iç onu canım..
İyiyiz canımmm çok şükürrr:)Vildan80 daha iyi misiniz bu sabah?
Evet öyle canım sorunluyum azcikher şeyede bir bahane.....
Çok sevindim ilkaycim.Canım diğer sayfaya gitmiş buraya gelmemiş mesajım
Günaydınn bugün çok şükür ateşimiz düştü büyüdükçe hastalıklar azalıyor böyle uzun ateş epeydir yaşamamıştık korktum çok panik oldum ama şükür bugün daha iyi Rabbim tüm hastalara şifa versein inşallah hepinize dualarınız için teşekkür ederim
canım dynasia söylemiş güzel bir laf takılma insanlara daha yaşınız genç zamanla öğreniyor insanGunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
bebişim geçmiş olsun tatlım benim regli döneminde bağışıklık düşüyor yaa ondan olmuştur tatlımGünaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!
canım bende oğlunu merak etmiştim aman iyi olmasına sevindimCanım diğer sayfaya gitmiş buraya gelmemiş mesajım
Günaydınn bugün çok şükür ateşimiz düştü büyüdükçe hastalıklar azalıyor böyle uzun ateş epeydir yaşamamıştık korktum çok panik oldum ama şükür bugün daha iyi Rabbim tüm hastalara şifa versein inşallah hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Evet ayran da icemiyorum süzme yoğurtla yaparsam ayda yılda bir kuzum. Limon çok severim olur yaparım limonlu yeşil çay sürekli iceyim akşam da salata bakalım 10 günde ne olacak. Kobay olarak kendimi adiyorum.Ayrandami icemiyon gıı.
Sebzeye tuz yok sadece limon.
Bide gün boyu limonlu sıcak su iç.
Pişman olmasın. Ve yuru yuru yuru..
Hemen hazırlıyorum canımmmm
Sağol kaptanım. Ama kilom iyi gidiyor. Cumaya 68li biseyler olur inş.günaydınlarrr
canım dynasia söylemiş güzel bir laf takılma insanlara daha yaşınız genç zamanla öğreniyor insan
bebişim geçmiş olsun tatlım benim regli döneminde bağışıklık düşüyor yaa ondan olmuştur tatlım
canım bende oğlunu merak etmiştim aman iyi olmasına sevindim
Kız sadece hurma yesen limonlu yesilcayla.Evet ayran da icemiyorum süzme yoğurtla yaparsam ayda yılda bir kuzum. Limon çok severim olur yaparım limonlu yeşil çay sürekli iceyim akşam da salata bakalım 10 günde ne olacak. Kobay olarak kendimi adiyorum.
Vildan80 çok geçmiş olsun canım
o nasıl birşeyHurma yoğurt diyeti yapsan
Harika verdiriyor
Bi gün dene ama vurmaları çizip suya koyarak
Suyu da iç.
Canım ben kahvaltı ekledim normalde sabahtan hurma var.Olur mu ki Muskam hurma çok sker değil mi kaç tane yiyebilirim?
Yukarıya yazdım canım ben yanına bi kase yogurt yiyorum.o nasıl birşey
başka hiç bir şey yok değil mi bende yarın detoks niyetine yapayım diyorumYukarıya yazdım canım ben yanına bi kase yogurt yiyorum.
Dysania yiyemediği için yoğurt yazmadım ona.
ben bunu deneyim alayım hurma spora cikinca alayım.o zman öğlen yemeği yok hurma yok çünkü yada yarından baslayimCanım ben kahvaltı ekledim normalde sabahtan hurma var.
Sabah 7 öğle 5 akşam 3 yap.
Yanında caylaye baymaz o zaman.
Bide çiz bıçakla suya koy bi sonraki öğünü.
Suyu iç. Dibindeki hurmalarda ye.
Ertesi gün tartilıp bakarsın ha sana yaramazsa salatayida yaparsın.
Ne olursa olsun hergun 3-4 koca fincan limonlu sıcak su ic. Sadece su.
Cok dogru soyluyosunuz bende buyuyorum iste bu tarz seylerlegünaydınlarrr
canım dynasia söylemiş güzel bir laf takılma insanlara daha yaşınız genç zamanla öğreniyor insan
bebişim geçmiş olsun tatlım benim regli döneminde bağışıklık düşüyor yaa ondan olmuştur tatlım
canım bende oğlunu merak etmiştim aman iyi olmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?