Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)

Tamam ben akşam salata yada çiğ sebze tarzı bişeyler yerim.
Ayrandami icemiyon gıı.
Sebzeye tuz yok sadece limon.
Bide gün boyu limonlu sıcak su iç.
Pişman olmasın. Ve yuru yuru yuru..

yeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)
Hemen hazırlıyorum canımmmm

Canım diğer sayfaya gitmiş buraya gelmemiş mesajım

Günaydınn bugün çok şükür ateşimiz düştü büyüdükçe hastalıklar azalıyor böyle uzun ateş epeydir yaşamamıştık korktum çok panik oldum ama şükür bugün daha iyi Rabbim tüm hastalara şifa versein inşallah hepinize dualarınız için teşekkür ederim

Çok sevindim ilkaycim.
Bununla geçmiş olsun.

günaydınlarrr
Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
canım dynasia söylemiş güzel bir laf takılma insanlara daha yaşınız genç zamanla öğreniyor insan
bebişim geçmiş olsun tatlım benim regli döneminde bağışıklık düşüyor yaa ondan olmuştur tatlım
canım bende oğlunu merak etmiştim aman iyi olmasına sevindim

Ayrandami icemiyon gıı.
Sebzeye tuz yok sadece limon.
Bide gün boyu limonlu sıcak su iç.
Pişman olmasın. Ve yuru yuru yuru..

Hemen hazırlıyorum canımmmm
Evet ayran da icemiyorum süzme yoğurtla yaparsam ayda yılda bir kuzum. Limon çok severim olur yaparım limonlu yeşil çay sürekli iceyim akşam da salata bakalım 10 günde ne olacak. Kobay olarak kendimi adiyorum.
Vildan80 çok geçmiş olsun canım

Sağol kaptanım. Ama kilom iyi gidiyor. Cumaya 68li biseyler olur inş.
Kız sadece hurma yesen limonlu yesilcayla.

Olur mu ki Muskam hurma çok sker değil mi kaç tane yiyebilirim?
Canım ben kahvaltı ekledim normalde sabahtan hurma var.
Sabah 7 öğle 5 akşam 3 yap.
Yanında caylaye baymaz o zaman.
Bide çiz bıçakla suya koy bi sonraki öğünü.
Suyu iç. Dibindeki hurmalarda ye.
Ertesi gün tartilıp bakarsın ha sana yaramazsa salatayida yaparsın.
Ne olursa olsun hergun 3-4 koca fincan limonlu sıcak su ic. Sadece su.

ben bunu deneyim alayım hurma spora cikinca alayım.o zman öğlen yemeği yok hurma yok çünkü yada yarından baslayim

Cok dogru soyluyosunuz bende buyuyorum iste bu tarz seylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…