Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnanamiyorum vallami?

Bu tur insanlardan nefret ederim benim bi tanudikta kadin 80 kilo ona baksan ben onunla ayni kilodayim guzelligi rabbim yaratti evet ama oyle kendilerini guzel saniyorki dersin dunyada herkes cirkin bi o guzel cok tuhaf insanlar var ama ben 69 80 nerde eeee aman allah korusun

İşte bunu istiyorum çok muuuu :))

Eki Görüntüle 1742688
Süpeeeerrrrrrrrrrrrrr

harikasın tatliş
o ayna varya o ayna tartıdanda betermiş... bundan sonra o ayna orda duracak yerkende içerkende otururkende kalkarkende ayna karşımda olacak o kadar...... az zengin olsam duvarları komple ayna yaparım ....
ben sırtımı dönüyordum ama hakılsın bakmak lazım ki gaza gelelim. deniycem

Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
fıstık, sonradan okudum yazdıklarını, maalesef hayat bize bazı şeyleri canımızı yakarak öğretiyor ama bizi taşıyacağı yere götürebilmek için bazı şeyleri atlatıp kendimi bulmamızı böyle sağlıyor. Ben de çok sıkıntılar çektim, mezarlığa gidiyordum niye ağlıyo böyle bu kadın sokak ortasında demesinler diye. Hep Allah'ım bu bana ne öğretecekse teşekkür ediyorum, beni bırakmayın yeter derdim kendime, öyle ayakta kaldım.

Günaydın canısı, geçmiş olsun ve ödemlerin uçmasına çok sevindim.

Menünü çok beğendim canım, tebrikler

Kesinlikle betüşüm... Yürüyüş candır..

Havalar dzelince oğluşunla yürürsün canım..

Menün güzel afiyet olsun..

İzledim canım bakabilirsin..
Yaw muskam ben sana bakıyorum resimlerini göremiyorum, izle dedim ama dur bi daha deniycem

bence güzel gülüm

yeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)
dur kız geç olmuş ama ben de içim şindik :)

Çok sevindim canım, ateş bende de fobi, dün korkutmuştun beni

Bu yazdıklarından başka bişey yemiycez sanırım doğru mu anladım tatlım

Gurbet zordur ama yakında biz de nereye kaçsak diye düşünmeye başlayabiliriz, yaşam alanımız kalmadı burada. Maalesef bizi bir savaşa sürüklüyorlar korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…