- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.601
Sen neredesinki?Cok cnm sıkıliyor bugun annemi kardesimi ablami babami ozledim elazigimi ozledim
Kız öyle dedi gözümün içine baka baka anlamadım 169 mus.
150 arkadaşımda 160 olduğunu iddia ediyor kafam karıştı. Metre mi bozuldu acaba:)
İnanamiyorum vallami?Boyumu biliyor kadın ay çok şaşırdım birde 47 kilo olduğunu iddia eden tanıdığım var ki ne diyecegimi bilemiyorum. Tedaviye ihtiyaclari var hem yalan söylüyor hemde bu yalana kendileri de inanıyorlar. Çok kişide gördüm bunu.
Kız ufak biseyim kim inanır 175 olduguma:)deseydin sizin metreye göre 175im bende
Hasta ruhlu insan dolu ya. Gıcık oluyorum diyet yaptığımı soylemiyorum işte oyüzdenİnanamiyorum vallami?
Nerdesin cnm senKelebek özlemek guzeldir kız bende burda yalnızım seni anlıyorum
Söyleme zaten.Hasta ruhlu insan dolu ya. Gıcık oluyorum diyet yaptığımı soylemiyorum işte oyüzden
Istanbul avr.canimNerdesin cnm sen
Bu tur insanlardan nefret ederim benim bi tanudikta kadin 80 kilo ona baksan ben onunla ayni kilodayim guzelligi rabbim yaratti evet ama oyle kendilerini guzel saniyorki dersin dunyada herkes cirkin bi o guzel cok tuhaf insanlar var ama ben 69 80 nerde eeeeBoyumu biliyor kadın ay çok şaşırdım birde 47 kilo olduğunu iddia eden tanıdığım var ki ne diyecegimi bilemiyorum. Tedaviye ihtiyaclari var hem yalan söylüyor hemde bu yalana kendileri de inanıyorlar. Çok kişide gördüm bunu.
ALMANYASen neredesinki?
Vay bacim pek uzakmis üzülme kız dogdudun değil doydugun yer memleket oluyor insana. Bizde burda canimiz cebimizde geziyoruz. Mecbur kalmasam hayatta gelmezdim.ALMANYA
Off zormuş!!ALMANYA
Muska kız ne yapıyorsun :) ay hiç olmadı özüme döneyim nöruyon?Off zormuş!!
Aman noriyimMuska kız ne yapıyorsun :) ay hiç olmadı özüme döneyim nöruyon?
Aman noriyim
Yuruyuse cikacam şimdi. Sen noruyon?
Süpeeeerrrrrrrrrrrrrr
harikasın tatlişgünaydın beybileeer,
bu gün biraz yoğun olcak çok takılamayabilirim,
sabah kalktım spor yaptım yazın bu tarihi :))
1 mil leslie
birde şu aşağıdaki videodaki squart beginner seviyesi....
kollantie akşam toplu rapor vericem merak etme bacım.....
akşama yine sporumu yapıcam inşallah......
ben sırtımı dönüyordum ama hakılsın bakmak lazım ki gaza gelelim. deniycemo ayna varya o ayna tartıdanda betermiş... bundan sonra o ayna orda duracak yerkende içerkende otururkende kalkarkende ayna karşımda olacak o kadar...... az zengin olsam duvarları komple ayna yaparım ....
fıstık, sonradan okudum yazdıklarını, maalesef hayat bize bazı şeyleri canımızı yakarak öğretiyor ama bizi taşıyacağı yere götürebilmek için bazı şeyleri atlatıp kendimi bulmamızı böyle sağlıyor. Ben de çok sıkıntılar çektim, mezarlığa gidiyordum niye ağlıyo böyle bu kadın sokak ortasında demesinler diye. Hep Allah'ım bu bana ne öğretecekse teşekkür ediyorum, beni bırakmayın yeter derdim kendime, öyle ayakta kaldım.Gunaydin canlar gece okadar cok agladimki acaba diyet psikolojimi mi bozdu diycemde sebebi bu degildi tabi hayatin bigun daha bana katmisligiyla gunaydinn...
Günaydın canısı, geçmiş olsun ve ödemlerin uçmasına çok sevindim.Günaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!
Menünü çok beğendim canım, tebriklergünaydınn bayanlar buraya hafiften kar serpiştiriyor
dünkü menü:
sabah:
1 haşlanmış yumurta maydonoz yeşil soğan
1 kk peynir 5 zeytin
yarım portakal
öğle:
1 kase süt müsli
ara: yarım muz 1 avuç leblebi
akşam:
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
salata
3 lt su 1 kupa yeşilçay 1 sade türk kahvesi
spor: 45 dk yürüyüş
Yaw muskam ben sana bakıyorum resimlerini göremiyorum, izle dedim ama dur bi daha deniycemKesinlikle betüşüm... Yürüyüş candır..
Havalar dzelince oğluşunla yürürsün canım..
Menün güzel afiyet olsun..
İzledim canım bakabilirsin..
bence güzel gülümbu akşam yatana kadar zıplarım artık :)
Dünkü menüm
Sabah domates peynir zeytin çay, ekmek yemedim
Öğlen
3 köfte ayran 2 bardak
Akşam
yeşil fasulye yemeği 1 dilim dukan ekmek ve light gazooz
Sonra biraz patlamış mısır yedim
dur kız geç olmuş ama ben de içim şindik :)yeşil çay zamanı hanııııım içmeyenin totosu büyüsün :))) benim çaydanlıkta su kaynaya kaynaya bitmiş yine su kodum kaynasında içiciğim inşallah :)
Çok sevindim canım, ateş bende de fobi, dün korkutmuştun beniCanım diğer sayfaya gitmiş buraya gelmemiş mesajım
Günaydınn bugün çok şükür ateşimiz düştü büyüdükçe hastalıklar azalıyor böyle uzun ateş epeydir yaşamamıştık korktum çok panik oldum ama şükür bugün daha iyi Rabbim tüm hastalara şifa versein inşallah hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Bu yazdıklarından başka bişey yemiycez sanırım doğru mu anladım tatlımCanım ben kahvaltı ekledim normalde sabahtan hurma var.
Sabah 7 öğle 5 akşam 3 yap.
Yanında caylaye baymaz o zaman.
Bide çiz bıçakla suya koy bi sonraki öğünü.
Suyu iç. Dibindeki hurmalarda ye.
Ertesi gün tartilıp bakarsın ha sana yaramazsa salatayida yaparsın.
Ne olursa olsun hergun 3-4 koca fincan limonlu sıcak su ic. Sadece su.
Gurbet zordur ama yakında biz de nereye kaçsak diye düşünmeye başlayabiliriz, yaşam alanımız kalmadı burada. Maalesef bizi bir savaşa sürüklüyorlar korkarım.ALMANYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?