- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.581
Yok.başka hiç bir şey yok değil mi bende yarın detoks niyetine yapayım diyorum
Akşam 3 hurmayla başla istersenben bunu deneyim alayım hurma spora cikinca alayım.o zman öğlen yemeği yok hurma yok çünkü yada yarından baslayim
Hahhaa ilahi kizYok canim giremedim tulumdu ustunun onu dugmeliydi ondan kollari girdi oykece kaaldi
Ay heyecanlandim yarin yapayım ben bunu aksam Salata yaparım . Kaç gün yapayım 7 gün yeter mi?Akşam 3 hurmayla başla istersen
Yada yok yok yarın başla net bilirsin giden kiloyu.
Akşamdan çizip suya koymayı unutma. 7 çok gelirse 5 ye.
Benim 1 66 cnmBoyum 167 canim senin
Duruma gore bakarsın canım.Ay heyecanlandim yarin yapayım ben bunu aksam Salata yaparım . Kaç gün yapayım 7 gün yeter mi?
canım yoğurt hurmanın şekerini dengelediği için yoğurtla yenmesi tavsiye ediliyor tek başına hurma sanki olmaz gibi geliyorSağol kaptanım. Ama kilom iyi gidiyor. Cumaya 68li biseyler olur inş.
Kız sadece hurma yesen limonlu yesilcayla.
Orjinali sütle. Bi gün denesin bakalım.canım yoğurt hurmanın şekerini dengelediği için yoğurtla yenmesi tavsiye ediliyor tek başına hurma sanki olmaz gibi geliyor
Eksiltiyorum 165. :)Benim 1 66 cnm
Burda hiç hacı malzemesi satan yer görmedim Cübbeli amcamın dükkanı var dini kitaplar falan var orda olur mu ki?Duruma gore bakarsın canım.
Bide hurmayi hacı malz. Satan yerden al hem daha ekonomik olur Hemde hurmaları daha güzel onların.
Hahhaayt o nasıl oluyormuş kız?Eksiltiyorum 165. :)
Bi arkadasim 169 um dedi ama bende baya kısa ona göre 173 falanda olabilirim
Bi sor yoksa mecbur kuruyemisciden alırsın.Burda hiç hacı malzemesi satan yer görmedim Cübbeli amcamın dükkanı var dini kitaplar falan var orda olur mu ki?
Sende kendi boyunu soyleseydin kalakalsaydi bi!Kız öyle dedi gözümün içine baka baka anlamadım 169 mus.
Günaydın.Gunaydin arkadaslar
Sende kendi boyunu soyleseydin kalakalsaydi bi!
Boyumu biliyor kadın ay çok şaşırdım birde 47 kilo olduğunu iddia eden tanıdığım var ki ne diyecegimi bilemiyorum. Tedaviye ihtiyaclari var hem yalan söylüyor hemde bu yalana kendileri de inanıyorlar. Çok kişide gördüm bunu.Sende kendi boyunu soyleseydin kalakalsaydi bi!
Kelebek özlemek guzeldir kız bende burda yalnızım seni anlıyorumCok cnm sıkıliyor bugun annemi kardesimi ablami babami ozledim elazigimi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?