- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #159.621
İyi olmasına sevindim.Merhaba,
Tembel karabatak karşınızda, gözümü zor açıyorum. Benim işe bir an önce başlamam lazım yoksa uyku küpüne dönücem :)
Biraz geçmişe takılıyım. Kızçem iyi, bugün okula göndermedim.
Şimdi bak bende seni izledim.Yaw muskam ben sana bakıyorum resimlerini göremiyorum, izle dedim ama dur bi daha deniycem
Aynen canım.u yazdıklarından başka bişey yemiycez sanırım doğru mu anladım tatlım
çok şükür atlatmışsınız canımgüzel menü tatlım, elma ile atlattıysan ne ala
annem yaptı hem de sağlıklı
:)) ben aynaya arkamı dönüyorum
Ahhh ben de tulum giymeyi çok istiyorum, zayıflıyım hayalim giycem bananeee
deli :))))
çok çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et ateşe ben de çok korkuyorum ateşten.
Benim kuzenimin oğlu da seninkinin yaşlarında aynıymış, bu akşam konuştuk. Ateşi hiç düşmemiş bütün gün. Allah kolaylık versin
sağol canım, iyiydi akşam ama biz yine de uyutmadık, gözümün önünde saniyelerde kocaman oldu kafa
5. hastalık işte benim oğlum geçirmişti, evlerden ırak 15 gün hastanede yattık ama 6 yaş sınırmış daha üstünde olmuyormuş. Ateşten bilinci kapandı yavrumun, çok zor annelere. Allah sağlık versin tüm yavrularımıza
sana da canım ok geçmiş olsun, dikkat et kendine lütfen
iyi geceler, ben de yatıyım artık
Geçmiş olsun muskacım. Bu arada bravo maşallah sana :) Çok azimlisin, cumaya 69u görürüsün inşallahGünaydın bebişleriiim...
Kızlar fena hastayım öksürük tıksırık hapşırık....
Buda yetmezmiş gibi gece regl hazretleri teşrif etmişler..
Regle rağmen kilo güzel gidiyo bu hurma yoğurt kahvaltı eklediğim halde böyle güzel götürüyorsa Tam yapınca ne olur bilemedim valla..
Bakın Pztesi başladım
Pztesi 71,8
Salı 71,1
Çarş. 70,2
Atıyorum ödemi wuuuuuooooaaaww!
Çok haklısın benim daha ilk günlerim ya iştahım hala çok açıkBenim kot tulum üstten düğmeli askıları falan toparlamak zor olsada giymeyi seviyorum..
Canım msjın gelmişti ben gördüm..
Tekrar geçmiş olsun.
Güzel valla amelia..
Ama kahve de şeker var yanında bitter hiç değilse öğle ve akşam arasında iç onu canım..
Ay bende merak ettimSağol tatlım..
Yaa aç albümüme bak bakalım....
:)))hormonlar o alçak hormonlar... çukulata reklamına bile ağlamışlığım var :)))) daha neler artık yani :))))
Ama göremedim benMuska harika görünüyorsun özellikle en üstteki siyah.
Şimdi bak canım.çok şükür atlatmışsınız canım
Geçmiş olsun muskacım. Bu arada bravo maşallah sana :) Çok azimlisin, cumaya 69u görürüsün inşallah
Çok haklısın benim daha ilk günlerim ya iştahım hala çok açıkhele kahvaltılarım çok uzun sürüyor
Ay bende merak ettim
:)))
Ama göremedim ben
hemen :)Şimdi bak canım.
Canm çok geçmiş olsun.Şimdilik geçmişe bakamadım ama önce teşekkür ederim, kızımı saat 12 de uyuttum, bir bulantı falan olmadı, biraz daha indi şiş ama kuzumun kafasının şekli tuhaflaştı yaaa( çok korktum
Vaaaaaaaaaaaaavvvvvv harika olmuşsun muskacım helal olsun, fıstık gibi olmuşsun valla :) Maşallah nazar değmesin, ilerisini düşünemiyorumŞimdi bak canım.
Sağol tatlım benim.Vaaaaaaaaaaaaavvvvvv harika olmuşsun muskacım helal olsun, fıstık gibi olmuşsun valla :) Maşallah nazar değmesin, ilerisini düşünemiyorum
İyiyim sen?Nasılsınız kızlar?
Ne var ne yok?
Bende iyiyim sağol tatlım.Sağol tatlım benim.
Ama daha vercek kilo var.
İyiyim sen?
Şükür geçti canım.Bende iyiyim sağol tatlım.
Bacağın nasıl oldu Muska
Çok sevindim canm.Şükür geçti canım.
İyi yapmissin bravo.Kizlar dun sinirden cikolata falan yiycektim gece bide dedim simdi bana kizarlar ip falan atlasamda aldiklarimi veremem dedim yemedim:) cok sukur
Aizinle olmamin bana kattiklari iate:)İyi yapmissin bravo.
Ay evet ya turkiye haline cok uzuluyoruz insaallah eskisi gibi olacakSüpeeeerrrrrrrrrrrrrr
harikasın tatliş
ben sırtımı dönüyordum ama hakılsın bakmak lazım ki gaza gelelim. deniycem
fıstık, sonradan okudum yazdıklarını, maalesef hayat bize bazı şeyleri canımızı yakarak öğretiyor ama bizi taşıyacağı yere götürebilmek için bazı şeyleri atlatıp kendimi bulmamızı böyle sağlıyor. Ben de çok sıkıntılar çektim, mezarlığa gidiyordum niye ağlıyo böyle bu kadın sokak ortasında demesinler diye. Hep Allah'ım bu bana ne öğretecekse teşekkür ediyorum, beni bırakmayın yeter derdim kendime, öyle ayakta kaldım.
Günaydın canısı, geçmiş olsun ve ödemlerin uçmasına çok sevindim.
Menünü çok beğendim canım, tebrikler
Yaw muskam ben sana bakıyorum resimlerini göremiyorum, izle dedim ama dur bi daha deniycem
bence güzel gülüm
dur kız geç olmuş ama ben de içim şindik :)
Çok sevindim canım, ateş bende de fobi, dün korkutmuştun beni
Bu yazdıklarından başka bişey yemiycez sanırım doğru mu anladım tatlım
Gurbet zordur ama yakında biz de nereye kaçsak diye düşünmeye başlayabiliriz, yaşam alanımız kalmadı burada. Maalesef bizi bir savaşa sürüklüyorlar korkarım.
Kizlar dun sinirden cikolata falan yiycektim gece bide dedim simdi bana kizarlar ip falan atlasamda aldiklarimi veremem dedim yemedim:) cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?