Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar,dün giremedim çünkü 2 gündür misafirim vardı.
o kadar yoruldum ki anlatamam.
bu sabah da bildirimi kaçırmamak için uykudan uyanıp gelip yazdım,fazla uzun yazamadım.
kim kaç kg vermiş hiç bilmiyorum biraz bakınayım...

ben geldimmm... market alışverişi yaptım aman taşı taşı bitmiyor off sırtımdan ter aktı havada sıcaktı eve dar attım kendimi.. şimdi hemen çamaşır atıcam o bitene kadar yemek yaparım sonra gelirim...

kızlar ben yarın adanada olacağım,cts sabahı uçuyoruz.programımız var.pazar sabahı dönüyorum.bilginiz olsun,yrn gelemem ...
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

haydeee çikolatamın dışında kimse uğramamış (

neyse gelmişken canzimde galiba bu hafta hediye hakkı listeye bakıp hediyemi yollayayım...

off ya markettede bir şey kalmamış canzime bir elbise birde küpe aldım :) reyhan ablamın parası yok ya onun adına ben ısmarladım:roflol: alışveriş yapamıyor diye krize giriyor ya:roflol:

canzimm çok teşekkür ederim canım sen de çok iyi gidiyosun maşallah böyle devam edersin inşallah hiç aksatmadan 36 zaten olamam kemiklerim sayesinde ne bileyim ideal kilom 57 cıkıyor her yerde o yüzden hedefi çekeyim diyorum ama bir 60 olayım da görüntüye göre karar veririm artık kaydirigubbakcemile3

bijoux+, canzi3445 günaydın arkadaşlar
bijoux kolay gelsin canım sen artık atkı bereden transfer et bence ne güzel kiloda verdin kendine bir bolero ör nette çok kolay modeller var yada panço
mersacım var evet de birinin göstermesi lazım kim gösterecek ki çevremde bilen yok örgü burda genelde iğne oyası yapıyolar görseniz hem de böyle kocaman kocaman çiçekler. hatta ev kadınları ticaretini yapıyolar ve büyük paralar dönüyor inanabiliyor musunuz akannehir bir kere gösteren birini bulsam hemen kapar yaparım ama napiyim ben de atkı bere ile idare ediyorum :hulya:

tamam eklicem kallisim 3 de 1 i bitti bile. artık basit masit dediğin gibi elinden gelen bu dersiniz artık zemuszemus akşamları tv izlerken boş durmuyorum oh be özlemişim valla her zaman tv izleme zamanını boşa geçen zaman olarak düşünmüşümdür zaten kaydirigubbakcemile3 benim annem aklıma geldi geçen gün hiç boş durmuyodu tv izlese bile elinde hep bi iş vardı şimdi emekli oldu o işlerden ama demek ki ondan alışmışım ben de hem de yemek düşünmüyo insan elişi yaparken :1rolleyes:
kallisim resmini bekliyorum zaten büyük merakla delikafadulden

çikolatam hayırlı yolculuklar canım.. hayırlısıyla git gel inşallah :1hug:

sinavinin iyi gecmesine cok sevindim piacigim tebrikler sekera.s.
cok tsk ederim.. asil önemli olan bugundü ve oda cok iyi gecti..cok mutluyumopuyorumnanaktan

aynenn ben 68 ken dalga gecen arkadaslarim hepsi boylarinin ölcülerini aldilar.. benim oldurmak isteyipde olduramadigim ne görmüslerde dalga geciyorlar anlamadim :1closedeyes: safi kiskanclikkaydirigubbakcemile3

ya bende dikis ögrenmek istiyorummmm...bakalim kurslar arastiricam bende.cok istiyorum.. böyle degisik degisik elbiseler.. ama öyle ince islerlerde ugrasabilirmiyim bilmiyorum .. gerci ben nakis isleyebiliyorum .. harika eserlerim var:1closedeyes: onu yapan onuda yapar dimi

diyorum ya säfiii kiskanclikkkkkk.. ama vermisssin agzinin payini:lepi:

bak ben örgüde bilmiyorum dantel fln .. ögrenmek istiyorum aslinda yaa...
resmi bize göstermek zorundasin!!:umursamaz:

evet, günüme gelicek olursam ... harika bir gündp benim icin cok yoruldum eve gelmem 6 yi buldu... ama bugunki sinavimda harika gecti...artikk hazirimalkisalkisalkis

ama kimse bi sok diyet önerisinde bulunmamis yaaa
esimde sali günü istanbula gidicekti yalnizken iyi yapardim ...

bende misafir odama bisiler islemek istiyorum... örtüm yok.. yani varda kullanmiyorum.. ahsap mobilyalarim var..sadece 3 parcaya ihtiyacim var .. onlarida hazir siradan degilde kendi emegimle farli bisiler yapiyim diyorum... desen ariyorum.. aklinizda bulunsun... lale deseni motifi olan varsa yada eski mobilyalara uyucak tarz cizgiler... kendim kafamdan mi cizsem diyorum... halidan kopyalar cekerek :)).. diyet yaparken benide o oyalar .. gerci isleme insani cok aciktiriyor"aha yeni bahane"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kardeş takım 2.liğinizi tebrik ederim harikasınız kaydirigubbakcemile3
aa aaaa sayenizde görüm 2. olmusuz.. benim payim olmasada eheh eh... tskler..demek takimlarin performansi baya düsük
arkadaslar yerınız varsa bende katılabılırmıyım
selam h.g. kaptanimiz aklliste .. sizinle ilgilenir geldigindeyerimseniben

bijom kallisim teşekkür ederim,uçak yolculuğundan korkuyorum ama napalım...
kallisim sana el sallayacağım geçerken,aşağı bakamasam da...gözümü kapatıp sallarım :))
hoşçkalın kızlar,hakkınızı helal edin.kısmetse pazara görüşürz

iyi akşamlar bu gün çok güzel geçti sabah sporumuda yaptım çok düzenli hiç kaçamaksız bir gün geçirdim.şu andada acım ama kendimle cebelleşiyorum ve yemiycem açlıktan uyuyabilirsem uyumaya çalışacam.

Piacım aceleden bunu buldum daha sonra tekrar bakıcam canım örnekten çok bişey yok bende :) nasıl nakış yapıyorsun onuda söyleseydinde daha yardımcı olmaya çalışırdım..

kızlar ben yarın adanada olacağım,cts sabahı uçuyoruz.programımız var.pazar sabahı dönüyorum.bilginiz olsun,yrn gelemem ...
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

arkadaşım iyi yolculuklar bende yarın adanada olacaktım ama kızımın diş teli için ama randevu iptal oldu.adana bize 1 saat uzaklıkta gelde seni gezdirim burda.

SELAMLARRRR cikolatam hayirlisiyla git gel insallah canim .
ikincimi oldunuz masallahhhhhh aman tebrikler bir nazar boncugu takalim tebrikler cok sevindimmm..
kallisim benim yerimede alisveris etmis canim benim cok tesekkür ederim ögrenecegim bende ya birgün 42 puanim varmis
kallisim senin özeline bir link birakacagim canim ne dersin öyle birsey alayimmi masaj gibi olurmu yada selülitlerle basa cikarmi. hani bunlar eskiden modaydi söyle bantli masaj titresim aleti

arkadaşım bazıları özellikle yapıyor bakıyor en hassas noktan neresi ordan vuruyorlar.nefret ediyorum böyle insanlardan .kafama taktım ama iyi oldu bak şimdi karnım gurulduyor ama olsun yemiycem.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…