- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.021
Merhaba bayanlar geciktiğim için üzgünüm..
Gece büyük oğlumda hastalandı bu sabah erkenden hastaneye gittik..
Banada kan ilacı tazdılar iştah açarmış doğrumu daha önce hiç kullanmadım..
Kilom 69,7
Ancak bu kadar düştü üzgünüm
Ben geçmişe bakayım geliyorum.
ben de 55 istiyoruuummmm karataydasim benim :)yok canım 55 olmam lazım benim en fazla..... boyum 1,58 çünkü.... şimdilik hedef 65....
Canım çok sağol..asla pes etme haftalarca sabit kaldım hep yanimdaydin , ben kendime inanmazken sen bana inandin ve güç verdin. Pes ettigimde yine sen vardın. Hala düzgün kilo vermiyorum ama pes etmedim. Dustugumuzde kaldıran kişi dosttur yüzünü gormesek bile bana büyük bir iyilik yaptıniz sen ve kızlar yanimdaydiniz. Insanlar kendi yapamadiklari şeyleri seninde yapamayacağını söylemek ister onlara inanma :)
Ağlama şirinem..ama ben soz istiyorum bitanem bizi bırakmak yok aglarım bakiyilesin de sporun acelesi yok
Allah iyiliğini versin emi?Piserkende ben bistim kapat gayri diyo
Yok kız acil susam açıl diyosun
İflah olmaz bir avamim ben ya modern kızın hali başka. Çok güldüm gece gece
Kendimi Kuru fasulye yapıp soğan kıran japon robot fatma Girik gibi hissettim
Tebrikler...Gunaydin kislaaaar ben kilomu bildireyim hemen
gecen hafta 67.8
bugun 66.3
1.5 kilo vermisim yuzdesi nasil hesaplaniyo bilmiyom
İyi üşütmüşsün demekki bende işleri yoğun heralde diye düşünmüştüm..Bacım benim spor da diyette uçturegl oldum nasıl bir reglse 2 gün yataktan kalkamadım kayınvalidede kaldım o derece (bebiş için) cezaların hepsini haftasonu yapıcam kuzum bugün daha iyiyim. annemin regl sancılarımı dindirsin diye ağzıma tıktığı anamur muzları sebebi ve kv'de yemekleri yüzünden sonuç peeek iç açıcı değil diye tahmin ediyorum. ne shake içtim ne bişey shakeim de bitti zaten yani kısacası iki gündür nasıl yaşıyorum ne yaşıyorum bilmiyorum un çuvalı gibi nereye savrulursam orda yatıp kalıyorum
Arkadaşlar kv'den geldiğim için tartılamadım datartısı yok çünkü tartısı olsaydı da zaten tartı farkı olurdu gene tartılamazdım yarın tartılıp yazarım size akla kara ortaya çıkacak o zaman
Tebrikler..Bildirimim
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark - 1
Yüzdesi 1.14
OOO tebrikler..Günaydın günaydın güzel hatunlar ::)
shoji (89,8/88,7/1,1/%1,20)
Ana aynıyız ya kız.....Geçen haftaki kilom : 71,1
Bu hafta : 69,7
Fark : 1,4
aslında dün 69,1 dim ve bu gün 68 li bişi bekliyordum... ama regl şişkinliği var daha olamasamda ödemini hazır bulunduruyor paşamız......
Canim cok gecmis olsun bende vitamin kullaniyorum kortizonlu ilac kullandigim icin vitamin sart onada kilo yapar istah acar dediler hic inanmadim biseyde olmadi:)Merhaba bayanlar geciktiğim için üzgünüm..
Gece büyük oğlumda hastalandı bu sabah erkenden hastaneye gittik..
Banada kan ilacı tazdılar iştah açarmış doğrumu daha önce hiç kullanmadım..
Kilom 69,7
Ancak bu kadar düştü üzgünüm
Ben geçmişe bakayım geliyorum.
Canım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ama betüşün önerisi ile biraz şenlenecek menülerim..
Ağlama şirinem..
Gitmiyom tamam 65 e kadar bırakmam rejimi sonrada beraber koruma sayfası açar orada takılırız olurmu?
Ağlama ama
Allah iyiliğini versin emi?
Tebrikler...
İyi üşütmüşsün demekki bende işleri yoğun heralde diye düşünmüştüm..
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler..
OOO tebrikler..
Ana aynıyız ya kız.....
Hedeflerimiz hepimizin ayni yani :) 50 leryok canım 55 olmam lazım benim en fazla..... boyum 1,58 çünkü.... şimdilik hedef 65....
Sende iyi vermissin kiz 73 lerdeydinCanım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ağlama şirinem..
Gitmiyom tamam 65 e kadar bırakmam rejimi sonrada beraber koruma sayfası açar orada takılırız olurmu?
Ağlama ama
Tebrikler...
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler..
OOO tebrikler..
Ana aynıyız ya kız.....
Ya bu bdv bağımlılık yapıyor sankim...etliye sütlüye karışma sen :))
Bende yaptım..yapıldı mı bakiim leslie 1 mil .... yapanlar parmak kaldırsın.....ben yaptııım :)
100 gr 100 gramdır üzülme..günaydın herkese ben bu sabah regl oldum tam gününde olsun napalım artık
geçen hafta: 60.9
bugün: 60.8
fark:0.1
ben bugün oğlumu doktora götüreceğim giremeyebilirim
İnşalah zaten isyanlardayımm...geçmiş olsun.... hiç bir bilgim yok şahsen.... açılmaz açılmaz.....
Canım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ağlama şirinem..
Ağlama ama
Tebrikler...
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler..
OOO tebrikler..
Ana aynıyız ya kız.....
Kizlar bugun kendime birazcik kuruyekis odulu vercem fazlada yiyebilirim sizce olurmu
Kizlar bugun kendime birazcik kuruyekis odulu vercem fazlada yiyebilirim sizce olurmu
İyi oldu bunları öğrendiğim..muska77 bence istah acma dogru bir sey degil ama bol bol tuvalete cikariyor bir de aslinda dolayli olarak bence zayiflatiyor. Cunku kan degerlerin iyilestikce halsizligin azaliyor, o azalinca da yeme ihtiyacin da azaliyor diye dusunuyorum.
Ama aldiktan 2 saat sonrasinda oncesinde sut ve sut urununden ve cay icme, emilimi artirmak icin meyve ye veya limonlu su falan ic. C vitamini emilimi artiriyor. Ben hayatim boyunca cocuklugumdan beri hep kansizdim ama kansiz derken diplerde yani iste en az 12 olmasi gereken bir deger bende 2 falan. Ne zaman ki duzenli sarap icmeye basladim, kan degerlerim normale dondu.
Hıım inanmak. tabi canııım niye iştah açsınki açmaz açmaz...Canim cok gecmis olsun bende vitamin kullaniyorum kortizonlu ilac kullandigim icin vitamin sart onada kilo yapar istah acar dediler hic inanmadim biseyde olmadi:)
İveeet.pişti olmuşuz :)))
İyi gitti şükürama çoğu ödemdi ondan kolay gitti.Sende iyi vermissin kiz 73 lerdeydin
Anam seninle aşık atamam zaten mankencim..muskacim bence de sana 65 iyi canim ya boyun da uzun senin :) sen bana bakma aramizda yas farki var ve benim cocugum yok sonucta :)
Soslu olmasın ama..Kizlar bugun kendime birazcik kuruyekis odulu vercem fazlada yiyebilirim sizce olurmu
ben yapcam birazdan daha yeni kendime geliyorum.yarın sabah leslie 1 mile kimler geliyoooooor? tartıldıktan sonra tabiki :))
ya karatay yapmiyorsan cok da yeme bence ya da en azindan aksam yeme :)
ben yapcam birazdan daha yeni kendime geliyorum.
tabii ki yiyebilir ama 2 kase degil, 1 avuc hadi max 2 avuc :)niye miş kız çiğ olduktan sonra yiyebilir... hatta ceviz herkez yemeli.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?