Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun.... hiç bir bilgim yok şahsen.... açılmaz açılmaz.....

muska77 bence istah acma dogru bir sey degil ama bol bol tuvalete cikariyor bir de aslinda dolayli olarak bence zayiflatiyor. Cunku kan degerlerin iyilestikce halsizligin azaliyor, o azalinca da yeme ihtiyacin da azaliyor diye dusunuyorum.

Ama aldiktan 2 saat sonrasinda oncesinde sut ve sut urununden ve cay icme, emilimi artirmak icin meyve ye veya limonlu su falan ic. C vitamini emilimi artiriyor. Ben hayatim boyunca cocuklugumdan beri hep kansizdim ama kansiz derken diplerde yani iste en az 12 olmasi gereken bir deger bende 2 falan. Ne zaman ki duzenli sarap icmeye basladim, kan degerlerim normale dondu.

Canım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ama betüşün önerisi ile biraz şenlenecek menülerim..

ama ben soz istiyorum bitanem bizi bırakmak yok aglarım bak iyilesin de sporun acelesi yok
Ağlama şirinem..
Gitmiyom tamam 65 e kadar bırakmam rejimi sonrada beraber koruma sayfası açar orada takılırız olurmu?
Ağlama ama

Allah iyiliğini versin emi?
Gunaydin kislaaaar ben kilomu bildireyim hemen
gecen hafta 67.8
bugun 66.3
1.5 kilo vermisim yuzdesi nasil hesaplaniyo bilmiyom
Tebrikler...
İyi üşütmüşsün demekki bende işleri yoğun heralde diye düşünmüştüm..
Çok geçmiş olsun.

Bildirimim
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark - 1
Yüzdesi 1.14
Tebrikler..
Günaydın günaydın güzel hatunlar ::)

shoji (89,8/88,7/1,1/%1,20)

OOO tebrikler..
Geçen haftaki kilom : 71,1
Bu hafta : 69,7
Fark : 1,4

aslında dün 69,1 dim ve bu gün 68 li bişi bekliyordum... ama regl şişkinliği var daha olamasamda ödemini hazır bulunduruyor paşamız......
Ana aynıyız ya kız.....

Canim cok gecmis olsun bende vitamin kullaniyorum kortizonlu ilac kullandigim icin vitamin sart onada kilo yapar istah acar dediler hic inanmadim biseyde olmadi:)

pişti olmuşuz :)))

Sende iyi vermissin kiz 73 lerdeydin

etliye sütlüye karışma sen :))
Ya bu bdv bağımlılık yapıyor sankim...
yapıldı mı bakiim leslie 1 mil .... yapanlar parmak kaldırsın..... ben yaptııım :)
Bende yaptım..
günaydın herkese ben bu sabah regl oldum tam gününde olsun napalım artık
geçen hafta: 60.9
bugün: 60.8
fark:0.1
ben bugün oğlumu doktora götüreceğim giremeyebilirim
100 gr 100 gramdır üzülme..
geçmiş olsun.... hiç bir bilgim yok şahsen.... açılmaz açılmaz.....
İnşalah zaten isyanlardayımm...

muskacim bence de sana 65 iyi canim ya boyun da uzun senin :) sen bana bakma aramizda yas farki var ve benim cocugum yok sonucta :)

İyi oldu bunları öğrendiğim..
Korkuttu dr bende sabah aç karnına yerine akşam aç yatıyorum o zaman içsem olurmu dedimolur dedi..
Belki o zaman açmaz..

Canim cok gecmis olsun bende vitamin kullaniyorum kortizonlu ilac kullandigim icin vitamin sart onada kilo yapar istah acar dediler hic inanmadim biseyde olmadi:)
Hıım inanmak. tabi canııım niye iştah açsınki açmaz açmaz...
pişti olmuşuz :)))
İveeet.
Sende iyi vermissin kiz 73 lerdeydin
İyi gitti şükürama çoğu ödemdi ondan kolay gitti.
muskacim bence de sana 65 iyi canim ya boyun da uzun senin :) sen bana bakma aramizda yas farki var ve benim cocugum yok sonucta :)
Anam seninle aşık atamam zaten mankencim..
Sadece senin bile vazgeçmemen beni kendime getiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…