Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim cunku vazgecmek diye bir sey yok ya vazgectigin an geri geliyor hepsi. Bunu yasam tarzi haline almak lazim, yoksa artik yas ilerledikce kilo geliyor yani fazla kacirinca.

mesela senin de kendine bir duzen bulup omur boyu uyman gerek, ha bir gun kacirirsin 1 hafta dikkat edersin oturmaz onlar o ayri ama ornegin senin durumunda sonucta sen 3 basamaklilardan indin buralara. Eski tarzina donersen geri gelir onlar, bunu kabule tmek onemli hayatinin sonuna kadar artik boyle.. Zaten sen cozmussun olayi caninin istedigini kahvaltida yiyorsun, tamamdir boyle devam edersen zaten hiiic problem yasamazsin :)

Ben geçen günkü 700 ü zıpladım 2 gecede bana niye bu kadar ceza kesiliyor kilo vermemde de bir sıkıntı yok
tatlım 700 u zıpladıgında yazarsan zıpladım diye not duserim ama sen iki gundur ortalarda yoksun menunde yok
annaştık o zman aglamam

kendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
yon canım bizim takımın bitter odulu icin daha cok yolu var

Heeyyy çikolata albümünü attım. 2 broşür ve 3 tane de kutu üstüne yerleştidiğim görsel var. Bakın bakem, silcem sonra :)

nımm nımmm nımmm nasıl yani siz şimdi çukulata mı yapıyosunuz... ben olsam satçak bir şey kalmaz....iflas ederdim :)))

candy_candy (106,3/) bildirimde bulunmadı
muska77(69)

shoji (89,8/88,7/1,1/%1,20)
topraks(75,7/75,0/0,7/%0,92)
dynasia(62.5/)sabit
kollontai (60.0/)
ebrusonmez (62.1/)

ermus (60.9/)
ilkay80 (87.5/86,5/1,0/%1,14) yeni üye başlangıç kilosu 88.0 baslangıc tarihi 29 aralık hedef kilo 75
5. Takım Ortalaması:

benim kelebegim 69.0
ycfa 67.8 baslangıc tarihi 7 ocak baslangıç kilosu 69.4 hedef kilo 57
btlbetul 71.1/69,7/1,4/%1,97
Akday98764 başlangıç kg su 75 tarihi 4 ocak
Leyliferizem 75 başlangıç kg su 80 tarihi 28 aralık

blanche_ea 59,9
ameliaa 72.4/71.1/1,3/%1,8

Valla daha kuruyemis yemedim isterseniz ogun bugun olsun hemen yerim valla bitter olmami kimler kabul ediyo

Olcaksa hafta sonu olsun lütfen, hemen tartı sonrası atarız çabucak

bence cuma ,cumartesi, pazar istediğiniz bir gün hafatada sadece 3 kare olmak şartı ile.... ben tabiki varım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…