- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.041
tabii ki yiyebilir ama 2 kase degil, 1 avuc hadi max 2 avuc :)
İyi oldu bunları öğrendiğim..
Korkuttu dr bende sabah aç karnına yerine akşam aç yatıyorum o zaman içsem olurmu dedimolur dedi..
Belki o zaman açmaz..
Hıım inanmak. tabi canııım niye iştah açsınki açmaz açmaz...
İveeet.
İyi gitti şükürama çoğu ödemdi ondan kolay gitti.
Anam seninle aşık atamam zaten mankencim..
Sadece senin bile vazgeçmemen beni kendime getiriyor..
Hemen yapıcam şimdi merak etme :))hadi tembel teneke hadiii..... valla bu sabah bana da zor geldi :))) hadi dedim sen attın ortaya yapmazsan olmaz....
hurma ye onun yerine betulcum, bittere karatay no diyor.kendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
tatlım 700 u zıpladıgında yazarsan zıpladım diye not duserim ama sen iki gundur ortalarda yoksun menunde yokBen geçen günkü 700 ü zıpladım 2 gecede bana niye bu kadar ceza kesiliyor kilo vermemde de bir sıkıntı yok
annaştık o zman aglamamCanım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ama betüşün önerisi ile biraz şenlenecek menülerim..
Ağlama şirinem..
Gitmiyom tamam 65 e kadar bırakmam rejimi sonrada beraber koruma sayfası açar orada takılırız olurmu?
Ağlama ama
Allah iyiliğini versin emi?
Tebrikler...
İyi üşütmüşsün demekki bende işleri yoğun heralde diye düşünmüştüm..
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler..
OOO tebrikler..
Ana aynıyız ya kız.....
yon canım bizim takımın bitter odulu icin daha cok yolu varkendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
hurma ye onun yerine betulcum, bittere karatay no diyor.
bitter bana alerji yapiyor ya.
Valla daha kuruyemis yemedim isterseniz ogun bugun olsun hemen yerim valla bitter olmami kimler kabul ediyokendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
Olcaksa hafta sonu olsun lütfen, hemen tartı sonrası atarız çabucakkendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
Normalde az yiyorumda bugun azcik cozutcaktim canim:)tabii ki yiyebilir ama 2 kase degil, 1 avuc hadi max 2 avuc :)
Heeyyy çikolata albümünü attım. 2 broşür ve 3 tane de kutu üstüne yerleştidiğim görsel var. Bakın bakem, silcem sonra :)
nımm nımmm nımmm nasıl yani siz şimdi çukulata mı yapıyosunuz... ben olsam satçak bir şey kalmaz....iflas ederdim :)))
Valla daha kuruyemis yemedim isterseniz ogun bugun olsun hemen yerim valla bitter olmami kimler kabul ediyo
Olcaksa hafta sonu olsun lütfen, hemen tartı sonrası atarız çabucak
2 degilde 1 kse yerim valla2 kase yemez herhalde dimi kız yemezsin dimi :))) ben yerim de yani nolcak kaseyi de yerim ben...... kaju ne güzel bişi dimi... tatlı tatlı :))
bence cuma ,cumartesi, pazar istediğiniz bir gün hafatada sadece 3 kare olmak şartı ile.... ben tabiki varım :)))
Gülüm adı bulduk, logo tasarımı da tamam, şimdi marka tescil ve web sayfasını yapıcam. Sonra satmaya başlıycaz İnşallah :)nımm nımmm nımmm nasıl yani siz şimdi çukulata mı yapıyosunuz... ben olsam satçak bir şey kalmaz....iflas ederdim :)))
betulcum bu sefer olmus ama bi dahakine yok bitter hurma var kuru incir var kuru kayisi var kuru erik var.
Valla ben diyEte baladiimdan beri yemiyorum azcik yeyip mutlu olmam lazim yaaaabence cuma ,cumartesi, pazar istediğiniz bir gün hafatada sadece 3 kare olmak şartı ile.... ben tabiki varım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?