- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.001
Bacım benim spor da diyette uçturegl oldum nasıl bir reglse 2 gün yataktan kalkamadım kayınvalidede kaldım o derece (bebiş için) cezaların hepsini haftasonu yapıcam kuzum bugün daha iyiyim. annemin regl sancılarımı dindirsin diye ağzıma tıktığı anamur muzları sebebi ve kv'de yemekleri yüzünden sonuç peeek iç açıcı değil diye tahmin ediyorum. ne shake içtim ne bişey shakeim de bitti zaten yani kısacası iki gündür nasıl yaşıyorum ne yaşıyorum bilmiyorum un çuvalı gibi nereye savrulursam orda yatıp kalıyorum
Arkadaşlar kv'den geldiğim için tartılamadım datartısı yok çünkü tartısı olsaydı da zaten tartı farkı olurdu gene tartılamazdım yarın tartılıp yazarım size akla kara ortaya çıkacak o zaman
Gunaydin kislaaaar ben kilomu bildireyim hemen
gecen hafta 67.8
bugun 66.3
1.5 kilo vermisim yuzdesi nasil hesaplaniyo bilmiyom
Bildirimim
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark - 1
Yüzdesi 1.14
Günaydın günaydın güzel hatunlar ::)
shoji (89,8/88,7/1,1/%1,20)
hepinizi tebrik ediyorum muhteşemsiniz şimdi listeyi ekleyeyimGeçen haftaki kilom : 71,1
Bu hafta : 69,7
Fark : 1,4
aslında dün 69,1 dim ve bu gün 68 li bişi bekliyordum... ama regl şişkinliği var daha olamasamda ödemini hazır bulunduruyor paşamız......
tatlım keşke takip ederken daha önce gelseydin aramıza 3. cuma listeye girebiliyorsun yarışma kuralları gereği maalesef bende ilk sana baktım listede olman gerekiyor diye ama takıma 7 ocakta gelmişsin maalesef
Kaptanim ozaman haftaya gircem 3. Cuma olcak:)tatlım keşke takip ederken daha önce gelseydin aramıza 3. cuma listeye girebiliyorsun yarışma kuralları gereği maalesef bende ilk sana baktım listede olman gerekiyor diye ama takıma 7 ocakta gelmişsin maalesef
Pacayi kurtardin cnim bence gormezsin bidaha:)70 lere bu kadar yakın olmak hala tüylerimi diken diken ediyor.....
Pacayi kurtardin cnim bence gormezsin bidaha:)
Kaptanım benimki de gecen hafta 60.7 idi bu hafta 59.9 aslinda ama boyle de kalabilir, bu sabah tartilmadim cunku bu dunun kilosu zaten. Dun aksam kendi evimde kalmadigim icin bu sabah tartilamadim**5. TAKIM 448. ETAP***
candy_candy (106,3/) bildirimde bulunmadı
muska77(69)
shoji (89,8/88,7/1,1/%1,20)
topraks(75,7/)
dynasia(62.5/)sabit
kollontai (60.0/)
ebrusonmez (62.1/)
ermus (60.9/)
ilkay80 (87.5/86,5/1,0/%1,14) yeni üye başlangıç kilosu 88.0 baslangıc tarihi 29 aralık hedef kilo 75
5. Takım Ortalaması:
benim kelebegim 69.0
ycfa 67.8 baslangıc tarihi 7 ocak baslangıç kilosu 69.4 hedef kilo 57
btlbetul 71.1/69,7/1,4/%1,97
Akday98764 başlangıç kg su 75 tarihi 4 ocak
Leyliferizem 75 başlangıç kg su 80 tarihi 28 aralık
blanche_ea 59,9
leyliferizem aslında bugün listeye girecekti ama uzun süredir yazmadığı için listeye giremiyor
O normal canim nasilsa sabahkine bakiyoruz:) aksam 69 u gorunce yirtcam ozman:)yoook akşam tok karnına görüyorum her gün hala.....
O normal canim nasilsa sabahkine bakiyoruz:) aksam 69 u gorunce yirtcam ozman:)
:) eritirsin ins o bacaklarida senin hedef 65 mi yoksa ilk hedefinmio da yetmez :))) doyumsuz oldum ben.... kız leslieyi nü bir şekilde yapıyorum bıngıl bıngıl bacaklarım böööğğğkkk....
:) eritirsin ins o bacaklarida senin hedef 65 mi yoksa ilk hedefinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?