Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar bugunle birlikte 3 gun olacak reglim bugun sanki bir siskinlik hissediyorum bu normal mi bide sabah kahvaltisinda bir seyler yemek istiyorum iki gundur farkindaysa kaptan ekmek cok kullanir oldum kahvaltida normal mi yoksa benim istahmi acildi

Selammm çokk yoğun bir gün geçirdim kızlar evden satış işine başladım kızlar:) organik, türk malı, konsantre deterjan ve kozmatik ürünler isim vermeyeyim yasak sanırım bugün tıplantısı vardı sabah öğleden sonrada kayınvalideye gittik yeni geldim:)
Menümü vereyim
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin bir kupa yeşilçay
Öğle yok türk kahvesi
Akşam kuşbaşı et kavurma et suyuna batırılmış kebaplık pide (ölçüsübir kase) kabak tatlısı bir parça
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüdüm
Veeeee kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmm

Bayadir tek ogunle idare ediyodun midende yer acilmis bence

sopa var yigin mi?
yavrum naptın sen menune eksi koydum sabah dort dilim aksam pizza spor yetersiz olmaz boyle

eeeeeee sevgili topraks ve btlbetul öylee oyuncak gibi iki mile leslie yapıyosunuz, var mısınız benimle kapısmaya yarından itibaren ?

kızım sen çok abartıyon ben ölürüm san yetişçem derken :))) hiiiç girmiyom o toplara.... biraz kopye ver bakiim ne işkenceler var aklında :)

Kizlar lesli yi sabah yapinca ev isi yapasim gelmiyo benim ya
Ben bu ara hayatımın en tembel zamanlarını yaşıyorum, gün içinde ya da gece aklıma esince yapıyorum. Bana en zor gelen spor kıyafetlerini giymek, çümkü içime bi ton şey giyiyorum. Belime o lastikli kemerlerden, bi tane yine terletici tayt üstüne eşofman. Spordan çok ona üşeniyorum Vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…