- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.141
Bayadir tek ogunle idare ediyodun midende yer acilmis benceArkadaslar bugunle birlikte 3 gun olacak reglim bugun sanki bir siskinlik hissediyorum bu normal mi bide sabah kahvaltisinda bir seyler yemek istiyorum iki gundur farkindaysa kaptan ekmek cok kullanir oldum kahvaltida normal mi yoksa benim istahmi acildi
Kiz sen tartilmadinmi sabahSimdi yuz ip daha atladim 300 etti :)
sopa var yigin mi?4 tane ....
yavrum naptın sen menune eksi koydum sabah dort dilim aksam pizza spor yetersiz olmaz boyleSabah kahvalti 11 de
4 dilim ekmek
4 kasik sebze
1 bardak cay
Yarim lt su
Oglen
Yarim lt su
1 saat yürüyüs
Aksam
3 dlim pizza
1 bardak meyve suyu
Yarim lt su
Spor
100 ip atlama (ceza)
10 dk tiffny rothe egzersizi
50 karin egzersizi
100 ip atlama
sopa var yigin mi?
yavrum naptın sen menune eksi koydum sabah dort dilim aksam pizza spor yetersiz olmaz boyle
Kızım seni okuduğumda bi sesli gülüyorum herkes dönüp nooldu diye bana soruyo :))))ahaaa benim laf bana kapak oldu :))))
Bende oyle yapiyorum canim guzel oluyo dun bende aynisi yapmistim:)Bu akşam her zaman yaptığım ıspanaklı yumurtayı tek kişilik güveçlerde fırında yaptım kızlar, çok lezzetli oldu tavsiye ederim.
Aynen hemen atlamadım, hatun çılgın gibi spor yapıyo :)))bende onu didim :)))
Kızım seni okuduğumda bi sesli gülüyorum herkes dönüp nooldu diye bana soruyo :))))
Kizlar lesli yi sabah yapinca ev isi yapasim gelmiyo benim ya
Bahane degilde ben islerimi bitirince yapayim artik:)benim de işe gidesim gelmiyo ama gidiyorum bahane uydurma....
Ben bu ara hayatımın en tembel zamanlarını yaşıyorum, gün içinde ya da gece aklıma esince yapıyorum. Bana en zor gelen spor kıyafetlerini giymek, çümkü içime bi ton şey giyiyorum. Belime o lastikli kemerlerden, bi tane yine terletici tayt üstüne eşofman. Spordan çok ona üşeniyorum VallahiKizlar lesli yi sabah yapinca ev isi yapasim gelmiyo benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?