- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.181
Kahvaltiyi erken yapmak gerekiyo iste doktorlarda oyle diyo en gec 9.30Cnm isteyerek yapmiyorum ki sonra gece 9 da acikiyorum bu kezde yemiyorum gec oluyor diye suyla idare ediyorum gunde tek õgun oluyor
Ne yapiorsunuz bende katilayim mi
alıstıra alıstıra sıtmaya razı eder gibi yapcem hic acımıycak canınıztöbeee sabahın köründe mezdeke mi :)))
sen bizi öldürürsün gibi geliyo bana ama du bakalım :)))
canım spor yarısması da senin vucudun daha ham biraz daha ısın sonra dahil ol ya da sen bilirsin hemen dahil ol, hergun 3 mile leslie 10 dk tiffanyNe yapiorsunuz bende katilayim mi
59 bende olcaktiki yan gelip yatardim valla:)valla hanımlar benim kilo 59.8 haftaya hedefim 59.0 ben veriyosam da yapıyosam sizin hepten yapmanız lazımartık yarısma basladı donus yok valla takım şahit
Yok kız aşkolsun, sen sonradan adım attın ama benden iyisin demek istedim .Varım dedim sıyırmak yok :)senin ipinle de kuyuya inilmiyo haaa iki dakka da sıyrıldı :)))
Yarismaya katilmayi cok isterdim ama ben daha lesli 1 i yapinca yoruluyorumalıstıra alıstıra sıtmaya razı eder gibi yapcem hic acımıycak canınız
canım spor yarısması da senin vucudun daha ham biraz daha ısın sonra dahil ol ya da sen bilirsin hemen dahil ol, hergun 3 mile leslie 10 dk tiffany
Ben bugün yaptım sporumu banane, yarın yapcemeh o zman ben gideyim de bi leslie 3 mile bide jillian level 2 yapayım geleyim
59 bende olcaktiki yan gelip yatardim valla:)
zaten yarısma yarın baslıyoBen bugün yaptım sporumu banane, yarın yapcem
Bugün herkes kilo vermiş heraldeBildirimim
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark - 1
Yüzdesi 1.14
53 olmadan kimse yatıramaz beni valla59 bende olcaktiki yan gelip yatardim valla:)
Olur olur ben 57 iken gece yarim ekmek cikolata yerdim esim bugun benim sevdigim tatlilari almis ya mutfaga gittigimde sinavi gecip geliyorumhııhhhhh işte ondan bizde olmuyo o :)))
Teşekkür ederim canım aslında çok hızlı veremiyorum ben sanırım goji marifeti:)
Maşallah canm tebrik ederim.Geçen haftaki kilom : 71,1
Bu hafta : 69,7
Fark : 1,4
aslında dün 69,1 dim ve bu gün 68 li bişi bekliyordum... ama regl şişkinliği var daha olamasamda ödemini hazır bulunduruyor paşamız......
Kim ameliyat oluyoro ameliyat mameliyat kafası yoğun kollontie nin :)
canım ben ameliyat olucam 1 ay sonra tahminen safra kesem alınacaak, ama simdi sporumu yapmam lazım detayları sonra yazarımKim ameliyat oluyor
Ben yokken neler yaptiniz?
Her şeyi kacirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?