- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.161
Şartları alalım efem :)
baslangıc olarak leslie 3 mile aralıksız, ustune tiffany 10 dkkızım sen çok abartıyon ben ölürüm san yetişçem derken :))) hiiiç girmiyom o toplara.... biraz kopye ver bakiim ne işkenceler var aklında :)
bende duş almaya üseniyorum vallaBen bu ara hayatımın en tembel zamanlarını yaşıyorum, gün içinde ya da gece aklıma esince yapıyorum. Bana en zor gelen spor kıyafetlerini giymek, çümkü içime bi ton şey giyiyorum. Belime o lastikli kemerlerden, bi tane yine terletici tayt üstüne eşofman. Spordan çok ona üşeniyorum Vallahi
baslangıc olarak leslie 3 mile aralıksız, ustune tiffany 10 dkben artı jillian ya da piltates de yapıcam da sizi o topun altına sokmayım
Varım ben cinimmmm, başladım mı tamamdır yeterki totom bi kalksın yerinden :))baslangıc olarak leslie 3 mile aralıksız, ustune tiffany 10 dkben artı jillian ya da piltates de yapıcam da sizi o topun altına sokmayım
Ben onlari yapmadigim halde useniyorum son gunlerde oldu havalardan olabilir belkiBen bu ara hayatımın en tembel zamanlarını yaşıyorum, gün içinde ya da gece aklıma esince yapıyorum. Bana en zor gelen spor kıyafetlerini giymek, çümkü içime bi ton şey giyiyorum. Belime o lastikli kemerlerden, bi tane yine terletici tayt üstüne eşofman. Spordan çok ona üşeniyorum Vallahi
Dogru ceza ver bna yapayim nolur nolur eksi hemide coookksopa var yigin mi?
yavrum naptın sen menune eksi koydum sabah dort dilim aksam pizza spor yetersiz olmaz boyle
Yok ya tartim pili bitmisti :)Kiz sen tartilmadinmi sabah
Cnm isteyerek yapmiyorum ki sonra gece 9 da acikiyorum bu kezde yemiyorum gec oluyor diye suyla idare ediyorum gunde tek õgun oluyorBayadir tek ogunle idare ediyodun midende yer acilmis bence
ya bende seni rakip sandıydım yaaa, hani 65 olacagıdın noooldu?yapmaya çalışırım ben daha 2 mili zor yapıyorum gerçi kolum bacağım yanlış yerlere gidebiliyo....
hadi bakalım yarın baslar o zmanVarım ben cinimmmm, başladım mı tamamdır yeterki totom bi kalksın yerinden :))
Varım ben cinimmmm, başladım mı tamamdır yeterki totom bi kalksın yerinden :))
Olabilir bir de önceki tecrübeme dayanarak söyliyim, bir irade oluşturunca bırakamıyorsun. Ben önceki maceramda sabahın altısında mezdeke yapıyodum, leslie, trambolin, mezdeke ne bulsam sabah akşam deli gibi yapıyordum.Ben onlari yapmadigim halde useniyorum son gunlerde oldu havalardan olabilir belki
ya bende seni rakip sandıydım yaaa, hani 65 olacagıdın noooldu?
hadi bakalım yarın baslar o zman
hah şöyle yaaa spor da yapacaksak bi ise yarasınsenden aşağı mı kalcem bende varım hıhhh :)))
senden aşağı mı kalcem bende varım hıhhh :)))
Olabilir bir de önceki tecrübeme dayanarak söyliyim, bir irade oluşturunca bırakamıyorsun. Ben önceki maceramda sabahın altısında mezdeke yapıyodum, leslie, trambolin, mezdeke ne bulsam sabah akşam deli gibi yapıyordum.
hah şöyle yaaa spor da yapacaksak bi ise yarasın
Ne yapiorsunuz bende katilayim mien zayıf halka benim onu da itiraf edeyim de :)))
başlamak başarmanın yarısıymış hadi bakalım
en zayıf halka benim onu da itiraf edeyim de :)))
başlamak başarmanın yarısıymış hadi bakalım
valla hanımlar benim kilo 59.8 haftaya hedefim 59.0 ben veriyosam da yapıyosam sizin hepten yapmanız lazımen zayıf halka benim onu da itiraf edeyim de :)))
başlamak başarmanın yarısıymış di bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?