Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şartları alalım efem :)

kızım sen çok abartıyon ben ölürüm san yetişçem derken :))) hiiiç girmiyom o toplara.... biraz kopye ver bakiim ne işkenceler var aklında :)
baslangıc olarak leslie 3 mile aralıksız, ustune tiffany 10 dk ben artı jillian ya da piltates de yapıcam da sizi o topun altına sokmayım

bende duş almaya üseniyorum valla

baslangıc olarak leslie 3 mile aralıksız, ustune tiffany 10 dk ben artı jillian ya da piltates de yapıcam da sizi o topun altına sokmayım

yapmaya çalışırım ben daha 2 mili zor yapıyorum gerçi kolum bacağım yanlış yerlere gidebiliyo....

Ben onlari yapmadigim halde useniyorum son gunlerde oldu havalardan olabilir belki

Ben onlari yapmadigim halde useniyorum son gunlerde oldu havalardan olabilir belki
Olabilir bir de önceki tecrübeme dayanarak söyliyim, bir irade oluşturunca bırakamıyorsun. Ben önceki maceramda sabahın altısında mezdeke yapıyodum, leslie, trambolin, mezdeke ne bulsam sabah akşam deli gibi yapıyordum.

töbeee sabahın köründe mezdeke mi :)))

hah şöyle yaaa spor da yapacaksak bi ise yarasın

sen bizi öldürürsün gibi geliyo bana ama du bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…