- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.021
yarin 5 ögün diyetine basliyorum
aman yaa şu beş gün beş gıdayı yapmayan bir ben kaldım amaninn eksik kaldım off poffff :) piacım hadi hayırlı olsun bakalım inşallah güzl sonuç alırsın..
merhabaalar.
bugün düzensiz beslendim
sabah iki cay sekerli 3 dilim ekmek peynir 4zeytin domates bir yumurta yedim.:kedi:
kahvaltiyi bukadar abarttim aksama yemiyeyim dedim ama yinede her yemekten ikiser ücer kasik aldim. 200 grda yogurt yedigim yemeklerde yesil mercimek yemegi birde bulgur pilavi cok düzensiz cookkkk.
berbere gittim bir cam devirdim.
herzaman gittigim berber tanimadigim bir kiz geldi saclarimi paldir küldür yikadi herkes iki kere yikar bu bir kez yikadi sonra yine paldir küldür kesti isim bitti bir aynaya baktim.. alnim kulaklarim yanaklarim simsiyah boyadankafamçokkarıştı neyse söyledim oda islak havluyla ovaladi biraz falan ama ben cok sinirlendim cikarken kizima dedim ((parayi tam ver bes kurus bahsis vermem bu uyuz kiza)) türkce tabi
ay su halime bak falan diye bayagi sinirli konustum neyse tam kapidan cikarken herzaman benim saclarimi kesen arkadasi ne dese iyi????? iyi günler dedi... yani türkmüs kizdigim kizin arkadasi. iki yildir gidiyorum oraya benimle tek kelime türkce konusmamisti türk oldugunu belli etmemisti hicde benzemiyor zaten. ay nasil sinirim bozuldu kendime kizdim koca kadinsin bir ceneni tutamiyorsun cik disari öyle kiz falan dedim kendime. sonrada kiza kizdim amma sinsi seymis diye. yani iste böyle artik gidemem herhalde oraya ama bayagi günüm zehir oldu
aaa niye kendinize kiziyosunuz... iyi etmissiniz vallaa...ben olsam zaten direk tepkimi verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?