- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.281
Bu ne kız?Ay menu bildirim yapayım
Bugünki
Sabah yok
Öğle kahve
Ikindi bir dilim pasta
Aksam 3kofte salata
Su 1litre yürüyüş 30 dakika
@kollontai
Ne yanı dokuz kilo içinmiş ağladin?Muskacim 69 um ilk hedef 65 sonra 60
Haftaya 2kilo en az vericem. Benim vücut çok rahat bu haftaki spor felaket zorladı ama işe yaramamis
He valla oturdum hungur hungur agladim sinir oldum resmen dogum kilolarida gitmio bi turlu ya o daha cok sinir etti beni ah keske burda olsaydiniz :)Bu ne kız?
Hanı hurma yapcaktin vazmı geçtin?
Ne yanı dokuz kilo içinmiş ağladin?
Kız gelirsem saçını yolarım senin
Bu ne kız?
Ay bulamadim ben hurma küçük içi kabuk gibi olanlardan var eski kuflu gibiBu ne kız?
Ben yavas ama azimle ilerliyecem haftada 700 gr yada 800 gr versrm yine ii 2 ayda 65 ki hedefime ulasirim hatta daha fazlasina bugun fark ettim ki kendime iskence ediyorum o kadar spor yaparak gunde 30 dk yeter e tabi yemeye yine Dikkat sende kendini yorma cnm benimHaftaya 2kilo en az vericem. Benim vücut çok rahat bu haftaki spor felaket zorladı ama işe yaramamis
He valla oturdum hungur hungur agladim sinir oldum resmen dogum kilolarida gitmio bi turlu ya o daha cok sinir etti beni ah keske burda olsaydiniz :)
Eminmisin? Vallahi yolardim.He valla oturdum hungur hungur agladim sinir oldum resmen dogum kilolarida gitmio bi turlu ya o daha cok sinir etti beni ah keske burda olsaydiniz :)
Yapma boşver. Sevmedigim yemeği bile istetiyo insana.Ay bulamadim ben hurma küçük içi kabuk gibi olanlardan var eski kuflu gibi
Yavaş gitsin ama gitsin bak boşuna üzüldun hala yaz gelmiş değil ve hala vakit varBen yavas ama azimle ilerliyecem haftada 700 gr yada 800 gr versrm yine ii 2 ayda 65 ki hedefime ulasirim hatta daha fazlasina bugun fark ettim ki kendime iskence ediyorum o kadar spor yaparak gunde 30 dk yeter e tabi yemeye yine Dikkat sende kendini yorma cnm benim
Dayanamazdim galibaEminmisin? Vallahi yolardim.
Yapma boşver. Sevmedigim yemeği bile istetiyo insana.
Zorluyor.
Bende seni seviyorum güzeller güzeli.sen 9 kilo için neden ağlıyorsun bak kız 45 kilo verdi o benim ekolum I love muska
Bende cortladim boşver.Ben senin kadar azimli değilim
Dayanamazdim galiba
İyi geceler birtanem.Ben kaçtım sizi seviyorum her birinize mutlu huzurlu geceler diliyorum
Ya dedim ya bu hafta beni biraz mazur gorun diyeTakıma dahil olmak istiyorsanız sabahtan bildirim yapmalısınız.
Bu çok geç oldumu canım.
Sen 45 kilomu verdiiin masallah azime bak.Bende seni seviyorum güzeller güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?