Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ne kız?
Hanı hurma yapcaktin vazmı geçtin?

Ne yanı dokuz kilo içinmiş ağladin?
Kız gelirsem saçını yolarım senin
Bu ne kız?
Hanı hurma yapcaktin vazmı geçtin?

Ne yanı dokuz kilo içinmiş ağladin?
Kız gelirsem saçını yolarım senin
Ay bulamadim ben hurma küçük içi kabuk gibi olanlardan var eski kuflu gibi

Haftaya 2kilo en az vericem. Benim vücut çok rahat bu haftaki spor felaket zorladı ama işe yaramamis
Ben yavas ama azimle ilerliyecem haftada 700 gr yada 800 gr versrm yine ii 2 ayda 65 ki hedefime ulasirim hatta daha fazlasina bugun fark ettim ki kendime iskence ediyorum o kadar spor yaparak gunde 30 dk yeter e tabi yemeye yine Dikkat sende kendini yorma cnm benim

Yavaş gitsin ama gitsin bak boşuna üzüldun hala yaz gelmiş değil ve hala vakit var

Günaydın 5. takımın çıtırları :)
Gece çok geç uyudum ama en son baktığımda kimsecikler yoktu topikte, sonra coşmuşsunuz. Halbuki çalışırken yan ekranda açıktı topik sinir oldum keşke bi yenile yapıp baksaydım :))
dysania ben seni çok merak ettim ama göremiyoruuummmmmmm. Özel istek üzerine tekrar rica ediyorum :)
@melegim melek, fıstık çok güzelsin Maaşallah, genceciksin verirsin kiloları üzülme, kendinle barış
Sanırsam hasta oluyorum burnum boğazım yanıyor, bugün bitki çayı yüklemesi yapıyım, sağlam kalmam lazım :))

Okuduklarımdan atladığım bir şey var mı hatırlamıyorum. Çok güzel bir hafta sonu diliyorum. Görüşürüz yine

Günaydınn topiğin güzel, alımlı, bakımlı bayanlarıı....
Bugün tüm gün dışarda olucam bana dua edin yarında misafirim var keşkek partisi yapıcaz:) bu iki günü zararsız atlattım mı korkmam artık :)
Hepinize mutlu hafta sonlarıııı

Gunaydin kizlar gecmise baktimda bugun muska bile gec uyumus:) ben erkenden yattimbduramiyordum zati herkese huzurlu mutlu hafta sonlari diliyorum kimse kilosu icin uzulmsin valka basta saglik o olmazsa kilo bile umrunuzda olmuyo tecrubeyle sabit:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…