- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.261
kiz betul yine bitter anam allahtan sen almanyada degilsin a yoksa kilocuklar nasil gidersi yerdin toffeleri milkalariHaahhayytt iyi fikir
Ne kadar surede verdin cnm74 tüm 62.5 im canım yüz biraz gitti kilodan görünmüyor du suratim düzeldi teşekkür ederim
Tebrik ediyorum canım harikaa
Burayada yazayım
Pazar günü: 72,4
Bugün: 71,1
Fark: 1,3
Yüzde: %1,8
Şimdilik çıkıyorum kızlar
Biraz sonra gelip geçmişi okuyacağım
Maşallah canım süpersinnn74 tüm 62.5 im canım yüz biraz gitti kilodan görünmüyor du suratim düzeldi teşekkür ederim
iyi dayaniyosun o zaman bacimkiz betul yine bitter anam allahtan sen almanyada degilsin a yoksa kilocuklar nasil gidersi yerdin toffeleri milkalari
Vereceksin tabi.Yani bennnn:) bak hiç takmıyorum elbet gidecek kararlıyım yolım uzın ama başaracağım
İnşallah canım. Siz olmasaniz zordu.Evet canım sakın bırakma bana çok güç verdin sen idolümsün inşallah bende senin gibi usanmadan hedefime ulaşırım
Açmaz umarım. Acarsada frenleri. Benim iştah zaten açık aliskinim yani.Ayy geçmiş olsun.
Allah şifa versin. Sende de kansızlık var heralde :)
Umarım iştah aç motordur.
Kasım 15 gibj başlamıştım 2 ay olacakNe kadar surede verdin cnm
Bende o civarlarda basladim cnm desene iki ayda 8 yada 9 kilo verebiliyoruzKasım 15 gibi başladım
iyi dayaniyosun o zaman bacim
Bdv batağına mi düştun kız. Girince cikilmiyor aşk ihtiras hersey var bende girince çıkamıyorumVereceksin tabi.
Hepimiz mezun olacağız buradan.
İnşallah canım. Siz olmasaniz zordu.
Açmaz umarım. Acarsada frenleri. Benim iştah zaten açık aliskinim yani.
evet fazla veremedim spora da gidiyorum ama incelme oldu 2 ay daha dayanirsam çıtır adayiyim 4 ay dayanirsam resmen çıtır olurum. Kendimi kasmadanBende o civarlarda basladim cnm desene iki ayda 8 yada 9 kilo verebiliyoruz
Foton gayet iyi kendini sınır etme. Benide. Kizarim ha!Teşekür ederim canım Toto aşure kazanı kadar olduktan sonra ne manası var :)
Bir derdim var topigi.Muskacim bdv ne?
Kaçırmışım heralde :)
Kız kaç kilo vermen gerekiyordu merak ettim.Off cnm varya verecem sabir edicem ve vericem kararliyim yapicam
Sorma pembe dizi gibi.Bdv batağına mi düştun kız. Girince cikilmiyor aşk ihtiras hersey var bende girince çıkamıyorum
Bu isin en onemli kismi sabirmis cnm ben 65 olayim bi boy var sonra hedifim 60 olacak ama oncelik 65evet fazla veremedim spora da gidiyorum ama incelme oldu 2 ay daha dayanirsam çıtır adayiyim 4 ay dayanirsam resmen çıtır olurum. Kendimi kasmadan
Sağol tatlım bide o çıktı basıma.muska77 geçmiş olsun canım yeni gördüm kansızlık moral bozukluğu depresyon bile yapıyor oğluna da büyük geçmiş olsun
Muskacim 69 um ilk hedef 65 sonra 60Foton gayet iyi kendini sınır etme. Benide. Kizarim ha!
Bir derdim var topigi.
Kız kaç kilo vermen gerekiyordu merak ettim.
Sorma pembe dizi gibi.
Hadi bakalım inşallah sabırla azimle ilerliyoruzBu isin en onemli kismi sabirmis cnm ben 65 olayim bi boy var sonra hedifim 60 olacak ama oncelik 65
A a niye cnm bu kez sagliksiz ayni benim gibiAy menu bildirim yapayım
Bugünki
Sabah yok
Öğle kahve
Ikindi bir dilim pasta
Aksam 3kofte salata
Su 1litre yürüyüş 30 dakika
Hadi bakalım inşallah sabırla azimle ilerliyoruz
Evet pasta yemek için bişey yemedim bugün okulda velilerle küçük bi kutlama yaptık o yüzden canım.yedigim pasta minicikti dilim bile denemez :)A a niye cnm bu kez sagliksiz ayni benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?