- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.241
Kriz grcirirdim her halde :)Sen ne guzel hatunmusun kız.
Bayıldım maşallah!
Fazla olan 5-6 kilo içinmi ağladin yanı?
Kız delimisin sen zaten normalsin.
Ya 20-30 kilo vermen gerekseydi?
Napacaktin?
Ohh ohh keyifler yerinde yaniiTopicigin baykuşu olarak burdayım kuzum. Radyo dinleyip çay keyfi yapıyorum azicikta çalışıyorum. Sende iyisindir umarım.
Boşuna stres yapma.Kriz grcirirdim her halde :)
Ayy cnm sen cok guzel bir bayansin bayildim bayildim sana ya insallah o kilolari da verirsin :)Evet ben diyet yaptığımı saklamaya calisiyorum millete konu olmayım diye
Bazen daraliyorum cnm ya Ama sanada masallah sabirli biriymissinBoşuna stres yapma.
Bak sen mutlu olursan daha hızlı kilo verirsin.
Beni biraz dinle kimsenin aklıyla vermedim 45 kiloyu
Araştırarak deneyerek verdim.
Ve ne zaman stres yapsam kilom ya az gitti yada gitmedi o stresli haftada.
O zamn sende akşamları tartılma canisim.yoook akşam tok karnına görüyorum her gün hala.....
Bende daralıp bunaliyorum.Bazen daraliyorum cnm ya Ama sanada masallah sabirli biriymissin
Canımm çok fark var yüzünde çok güzel maşallah kaçtın kaçsın şimdi?Huhu kim uyudu kim uyanık :)
Kızlar albume foto koydum
Canım sen orda yanlızsın ben burdaa eşim dostum herkes burda ama kilo konusunda bende birtek burda motive oluyorumCnm yemin ederim Almanyadayim beni burda motive eden kimse yok 9 kilo verdim oda bura sayesinde burasi olmsaydi yapayalbiz kalirdim
Bize bizden başka kimse açık konuşmaz çok güzelsin zayıfsın zaten bence bu kadar stres yapma kendine defnenin dediği gibi stres olumsuz etkiliyorinsallah veririz insallah bazen cok ihtiyacim oluyor motive edilmeye birin ay kilo vermissin demesine sevinmeye daha direncli olmaya ama burda yok anam yok kimse demio
Yani bennnn:) bak hiç takmıyorum elbet gidecek kararlıyım yolım uzın ama başaracağımSen ne guzel hatunmusun kız.
Bayıldım maşallah!
Napacaktin?
Evet canım sakın bırakma bana çok güç verdin sen idolümsün inşallah bende senin gibi usanmadan hedefime ulaşırımBende daralıp bunaliyorum.
Daha dün tekrar toparladılar beni burada kiler.
Nerdeyse diyeti birakiyodum.
Yapma pollyannacilik oyna!
Ayy geçmiş olsun.Merhaba bayanlar geciktiğim için üzgünüm..
Gece büyük oğlumda hastalandı bu sabah erkenden hastaneye gittik..
Banada kan ilacı tazdılar iştah açarmış doğrumu daha önce hiç kullanmadım..
Kilom 69,7
Ancak bu kadar düştü üzgünüm
Ben geçmişe bakayım geliyorum.
Teşekür ederim canım Toto aşure kazanı kadar olduktan sonra ne manası var :)Sen ne guzel hatunmusun kız.
Bayıldım maşallah!
Napacaktin?
allah hepimize iyilikler sagliklar versinOhh ohh keyifler yerinde yanii
Bende iyiyim sağol tatlım
evet oylelerdi ablası az kafamiz şişti gürültüden ama iyiydi genel olarakAyyy ne tatlılardır bıcır bıcır.
Tsk cnm benimCanımm çok fark var yüzünde çok güzel maşallah kaçtın kaçsın şimdi?
Canım sen orda yanlızsın ben burdaa eşim dostum herkes burda ama kilo konusunda bende birtek burda motive oluyorum
Bize bizden başka kimse açık konuşmaz çok güzelsin zayıfsın zaten bence bu kadar stres yapma kendine defnenin dediği gibi stres olumsuz etkiliyor
Yani bennnn:) bak hiç takmıyorum elbet gidecek kararlıyım yolım uzın ama başaracağım
Muskacim bdv ne?Ya bu bdv bağımlılık yapıyor sankim...
Bende yaptım..
100 gr 100 gramdır üzülme..
İnşalah zaten isyanlardayımm...
Off cnm varya verecem sabir edicem ve vericem kararliyim yapicamBende daralıp bunaliyorum.
Daha dün tekrar toparladılar beni burada kiler.
Nerdeyse diyeti birakiyodum.
Yapma pollyannacilik oyna!
Ah işte onun hayaliyle yaşıyoruz hepimiz kuzum. Inşallah bu yaz dal gibi hatunlar olucaz aynı sehirlerde olsak zaferimizi kutlayabilirdikAyy cnm sen cok guzel bir bayansin bayildim bayildim sana ya insallah o kilolari da verirsin :)
Muskacim bdv ne?
Kaçırmışım
Varya 100 gr icin kendimizi yirtiyoruz resmen benim icin her gun 100 gr super otesi 9 gunde 1 kilo demekMuskacim bdv ne?
Kaçırmışım heralde :)
Haahhayytt iyi fikirkendimize takımcanak bitter günü belirleyelim.... o gün 3 parça bitter serbest olsun..... ne dersiniz millet....
Kiz varya ayni sehirde olaydik parti yapardik oda sadece su ve yesillik olurdu aAh işte onun hayaliyle yaşıyoruz hepimiz kuzum. Inşallah bu yaz dal gibi hatunlar olucaz aynı sehirlerde olsak zaferimizi kutlayabilirdik
Osenin güzelliğin melegim
74 tüm 62.5 im canım yüz biraz gitti kilodan görünmüyor du suratim düzeldi teşekkür ederimCanımm çok fark var yüzünde çok güzel maşallah kaçtın kaçsın şimdi?
Canım sen orda yanlızsın ben burdaa eşim dostum herkes burda ama kilo konusunda bende birtek burda motive oluyorum
Bize bizden başka kimse açık konuşmaz çok güzelsin zayıfsın zaten bence bu kadar stres yapma kendine defnenin dediği gibi stres olumsuz etkiliyor
Yani bennnn:) bak hiç takmıyorum elbet gidecek kararlıyım yolım uzın ama başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?