Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

her yerde salgın gibi grip soguk algınlıgı var cok pis tırsıyorum hasta olucam diye, p.tesi endoskopi yaptırcam ya, o zmana kadar hasta olmasam tam super olacak
Dikkat edin gülüm, ben de hasta olcak gibiydim sabah kızımın şurubundan içtim yattım :) Kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi evi toparlayıp sporumu yapıcam.

hafta sonu kacamaklarında ceza iki katına cıkacak simdiden herkesin bilgisine kızlar! ay sonra ben ne yaptım ne ettim demesin kimse !!!!
Anaammm çok acımasızsın :))) dikkat ediyim bari bugün, kocacım dünden talimat verdi pasta kek kurabiye bişeyler yapıcakmışım, birazını çocuklara ayırcakmışım kalanı o dağıtacakmış. Yememem lazııımmmm ((

Dikkat edin gülüm, ben de hasta olcak gibiydim sabah kızımın şurubundan içtim yattım :) Kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi evi toparlayıp sporumu yapıcam.
aman senin cocukiar da var hasta olma sakın tabi bygun yarısmamız basladı gelsin sporlar

aynen oyle acımasızım ben yok oyle kek kurabiye !!!

Kendine dikkat et canım havalar berbat tamam ben tekrar yukluyorum fotoyu

Menum sabah
kasarli sucuklu tost 2 dilim ekmekle
yarim salatalik
1 tane tulumba tatlisi
kucuk cekirdekli kraker
ogle
1 tabak kuru fasulye
salata
yogurt
16.00
1 avuc kadar kuruyemis
su 3 lt dahada iciyorum
spor
50 mekik
60 yan hareket
dahada yapamiycam bugun cok halsizim

hanımlar menuler gelse iyi olur artık !!!
Canım daha akşam yemeğine karar vermedim.

sabah
1 dilim ekmek
4 dilim sucuklu yumurta

ara
2 ısırımlık ekmeğe peynir sürdüm

öğlen
bir tabak erişte
yoğurt

daha da bişey yemedim
şimdi alışverişe çıkıcam, çıkmadan 1 yeşil çay içerim

su 2 ltye yakın
spor
3 miles leslie
10 dk tfanny

selaaaam gençleer,

bu gün çok bi dökülüyorum,

misafirimde vardı.... onlar getti ben hemen ş cibremin çıkık haliyle 3 mil leslie yaptım
kollontai duyrulur efenim.... tifanyi yapamadım ama beceremedim ve gerçekten berbat durumdaym ..... kendimi biraz iyi hissedersem ilerleyen saatlerde yaparım.....

bu günkü menüm

sabah
1 yumurtadan pırasalı yumurta

öğlen 1,5 bardak sütlü kahve
1 nar - canım nar......

misafirlerle kahve + 2 parça bitter

akşam 1 kase şehriye çorbası

bi kaç saate bi bardak daha sütlü kahve içicem..........

spor : 3 mil leslie

su : 1,5 lt daha da içmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…