- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.301
Bende seni seviyorum güzeller güzeli.
senin boyun kactı ?Off cnm varya verecem sabir edicem ve vericem kararliyim yapicam
hic de bi kerem asıl aldatılan beniiimhııı aldatılıyoruummmmm...........
Dikkat edin gülüm, ben de hasta olcak gibiydim sabah kızımın şurubundan içtim yattım :) Kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi evi toparlayıp sporumu yapıcam.her yerde salgın gibi grip soguk algınlıgı var cok pis tırsıyorum hasta olucam diye, p.tesi endoskopi yaptırcam ya, o zmana kadar hasta olmasam tam super olacak
Anaammm çok acımasızsın :))) dikkat ediyim bari bugün, kocacım dünden talimat verdi pasta kek kurabiye bişeyler yapıcakmışım, birazını çocuklara ayırcakmışım kalanı o dağıtacakmış. Yememem lazııımmmmhafta sonu kacamaklarında ceza iki katına cıkacak simdiden herkesin bilgisine kızlar! ay sonra ben ne yaptım ne ettim demesin kimse !!!!
aman senin cocukiar da var hasta olma sakınDikkat edin gülüm, ben de hasta olcak gibiydim sabah kızımın şurubundan içtim yattım :) Kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi evi toparlayıp sporumu yapıcam.
aynen oyle acımasızım benAnaammm çok acımasızsın :))) dikkat ediyim bari bugün, kocacım dünden talimat verdi pasta kek kurabiye bişeyler yapıcakmışım, birazını çocuklara ayırcakmışım kalanı o dağıtacakmış. Yememem lazııımmmm((
Kendine dikkat et canım havalar berbat tamam ben tekrar yukluyorum fotoyuGünaydın 5. takımın çıtırları :)
Gece çok geç uyudum ama en son baktığımda kimsecikler yoktu topikte, sonra coşmuşsunuz. Halbuki çalışırken yan ekranda açıktı topik sinir oldum keşke bi yenile yapıp baksaydım :))
dysania ben seni çok merak ettim ama göremiyoruuummmmmmm. Özel istek üzerine tekrar rica ediyorum :)
@melegim melek, fıstık çok güzelsin Maaşallah, genceciksin verirsin kiloları üzülme, kendinle barış
Sanırsam hasta oluyorumburnum boğazım yanıyor, bugün bitki çayı yüklemesi yapıyım, sağlam kalmam lazım :))
Okuduklarımdan atladığım bir şey var mı hatırlamıyorum. Çok güzel bir hafta sonu diliyorum. Görüşürüz yine
Canim bende goremedim foto nu galiba beni izlemen lazimKendine dikkat et canım havalar berbat tamam ben tekrar yukluyorum fotoyu
Cezalara baaaaaaaak:) bugun bende ceza alcam cunku tatli ydim:)15 ocak cezalar
candy_candy 1500
shoji 700
topraks 50
dysania 50
E ermus 250
@ilkay80 50
Akday98764 850
@melegim melek 150
ameliaa 300
Yeni gördüm ama 3 mil leslie ve 10 dk tfaniyden sonra zaten zıplamaya halim kalmadı. Şimdi duştan çıktım. Akşama atlarım artık. Canım çıktı :)))15 ocak cezalar
candy_candy 1500
shoji 700
topraks 50
dysania 50
E ermus 250
@ilkay80 50
Akday98764 850
@melegim melek 150
ameliaa 300
Canım daha akşam yemeğine karar vermedim.hanımlar menuler gelse iyi olur artık !!!
Vaaayyyyy ahu gözlüm, melek yüzlüm bana biraz gülermisiiiiiiiiiiiiiinnnn diye bir şarkı vardı o geldi aklıma :) MaşallahKendine dikkat et canım havalar berbat tamam ben tekrar yukluyorum fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?