Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen tatlım buyur

süpersiiin :))) totoyu kaldıriim ben iyisi mi amanııınnn burda ölcem kalcam bir hafta sonra belediye glir bulur beni dimi... kedim olsaydı beni yerdi... ineğim olsa ben onu yerdim :)))

gidiim bitki çayı yapiiim içiim boğazım boş kalmasın maazallah.....

Öyle gorunuyor.
Deli kız!
Senin msjlari okuyunca herkes niye guluyon diyo.

çeneme vuruyo işte napiiimm 69 hala duruyo hatta az önce tartıldım 70,2 kıyafetle 70,8 elimde çamaşıır sepetiyle 73,4.... sırtıma patates çuvalı bile alsam o tartıda 70 i görmek istemiyorum artık böhöhöhö .......

tifany 10 dk ne zor geldi bana yaa açtım videoyu aman bu ne ki toto sağa toto sola ne var bunda yani dedim.... sen sağ tarafıma arkadan bir sancı girdi neefes alamadım.... ablalara yetişçem diye böbreğimi dalağımı düşürüyodum aman didim kalmıyim böyle bıraktım.... ona biraz çalışmam lazım benim....

Cok alemsin ya sesli sesli guldurdun beni:)

Sana gulmekten gozumden yas geldi valla

kollontai tatlım pzrtesi kaçta endoskopi?
p.tesi oglen 2 de canım
ay gece gece ne guldum kız sna :) tiffany zorluyosa yapma tutulur kalırsın mazallah

Menum sabah
kasarli sucuklu tost 2 dilim ekmekle
yarim salatalik
1 tane tulumba tatlisi
kucuk cekirdekli kraker
ogle
1 tabak kuru fasulye
salata
yogurt
16.00
1 avuc kadar kuruyemis
su 3 lt dahada iciyorum
spor
50 mekik
60 yan hareket
dahada yapamiycam bugun cok halsizim

Yedinmi kız?

Ben hepinizi çok seviyorum ama yapma!

Olurmu şirinem ağlama!
Ben bu topikteki her hatunu seviyorum.

Ana!
Uyandin kahvaltı yaptın gerimi uyudun?
Valla yedim canım ama ekmek az yedim kahvaltı menüsüydü o kadar para verince içim gitti akşama gene dışardaydık bugün felekten gün çaldık da yarın misafir var nasıl hazırlancam bilmiyorum daha şimdi girdim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…