- 4 Ocak 2016
- 62
- 132
- 43
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.361
Final haftası diye sanırım çok çok dengesiz menülerMenum
Sabah bir tane yumurta
Iglen portakal elma
Aksam bes alti tane profiterol ve boreekk uhuu
15 dk yuruyus
3 lt su
Gecem gunduzume karisti ama cook sukur bitti artikFinal haftası diye sanırım çok çok dengesiz menüler
Vayyy cok iyiHayırlı geceler kızlar bir yarım saat falan pldu eve gireli çokkk eğlenceli bir o kadarda yorucı bir gün geçirdim
Geçmişi okuyamadım yarın misafirim var hemen menümü yazayım sonra yatmaya sabah erken kalkmam lazım
Kahvaltı çok çeşitli bir kahvalto menüsü vardı bir yuvarlak ekmek yedim ama diğer şeylerin hepsinden tattımüç bardak çay
Öğlen yok
Akşama gene dışardaydık ızgara köfte ve salata yedim ekmeksizbir bardak kola içtim
Bugün diyet yalan oldu inş artı çıkmam yarınbirde yarını atlatsam
Su 2 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş
kollontai sabah söz 50 cezamı yapıcam Kalkınca :)
Sağol canım ağır geldi galibaBozukmuydu Acep?
Yada yağından falandir.
Geçmiş olsun.
içtim kız dayanamadım on yuzbin baloncuk yuttum.iç iç gazoz alerjiye iyi gelir... rejimde de içilmesi lazımdır zaten.... tühhh sana.... geçmiş olsssun... önce fırça mı attım....
Menüde yazdım bebeğim onu yemek için ikindiye kadar aç durdum ama alerji yaptı benek benek yüzüm zor bir hafta için gözümün doyması gerek hedefim 2 kiloitiraflar itiraflar.....bak seeeen pasta hee....
sabah yemeyince akşam patlıyor be canımMenum
Sabah bir tane yumurta
Iglen portakal elma
15 dk yuruyus
3 lt su
geçmiş olsunGecem gunduzume karisti ama cook sukur bitti artik
Yaris sana yaramadi galiba:)
:):):) senin yaninda olan yaslanmaz valla ya
p.tesi oglen 2 de canım
ay gece gece ne guldum kız sna :) tiffany zorluyosa yapma tutulur kalırsın mazallah
Menum
Sabah bir tane yumurta
Iglen portakal elma
15 dk yuruyus
3 lt su
Tatlim o kiz 3 ayda 11 kilo vwrkiskızlar kalori sayımına başlıcam kısmetse. mutfak terazisi alıcam. kalori takip saati alıcam.... güzel spor ayakkabısı almam lazım.... bu işe bütçe ayırmam lazım....sürü instagram sayfası buldum.... karatay yapanlar falan. bir gacı buldum 3 ayda 11 küsur verdi onu okumaktan uyuyamadım bu gece hala bitiremedim isntagramındaki paylaşımlarını.... hatun hem zehir gibi zeki hem marifetli ayy maşalllah yaa... ben ot gibi yaşamışım yahu valla gidip öliim ben.....işte öyle onun yolunu izlemeye karar verdinm..........
yok tatlım yapamaman normal :) basta bende yapamıyodum :) cok kolay gorunuyo ama aslında zor hareketler 1 haftaya cok guzel yaparsın hepsini o belini inceltecek video tiffany :)yok kız yarıştan değil malum günlerin ağrısı vardı üstüne spor iyi gitmedi pek....
insanın ömrünü yiyosun diyollaa bana :)
kalas gibi belle o toto öyle sağa sola gitmiyomuş bacım anladım ben onu.... halbuki ne basit hareketler de olamadı.....
dinlen dinlen..... biz devam ederiz....
abbooooo nettin gıı.... holt... normale dön lütfen.... bu benden de beter çıktı ayol....
bende var terazi valla cok ise yarıyo 55 liraya aldım, aldıgımda da bu kadar zaman niye almadım diye dusundumkızlar kalori sayımına başlıcam kısmetse. mutfak terazisi alıcam. kalori takip saati alıcam.... güzel spor ayakkabısı almam lazım.... bu işe bütçe ayırmam lazım....sürü instagram sayfası buldum.... karatay yapanlar falan. bir gacı buldum 3 ayda 11 küsur verdi onu okumaktan uyuyamadım bu gece hala bitiremedim isntagramındaki paylaşımlarını.... hatun hem zehir gibi zeki hem marifetli ayy maşalllah yaa... ben ot gibi yaşamışım yahu valla gidip öliim ben.....işte öyle onun yolunu izlemeye karar verdinm..........
Adi neyki kdinin bende bakayimo yediklerinin fotosunu çekip paylaşmış o yüzden zayıflarken ne yapmış görebildim bu yüzden ilgimi çekti :)dysania sende süper mişsin...... ama bu sayfalar arasında kimin ne yaptığını takip etmek zor .....
tatlım o bizi beğenmiyor :)Tatlim o kiz 3 ayda 11 kilo vwrkisdysania 2 ayda 12 kilo verdi:)
çok geçmiş olsun uyuya uyaninca geçmiş olacak ends. Acil şifalarkızlar dun gece 12 gibi mide agrım tuttu hala agrıyo, butun gece uyudum uyandım bugun tum gun yatıp agrının gecmesini bekliycem, agrı kesici alamıyorum cunkuyarına gecmesi lazım yarın endoskopi var
yeni yöntemler bulup deniyoruz umarım işine yararo yediklerinin fotosunu çekip paylaşmış o yüzden zayıflarken ne yapmış görebildim bu yüzden ilgimi çekti :)dysania sende süper mişsin...... ama bu sayfalar arasında kimin ne yaptığını takip etmek zor .....
sagolasın canım :)tatlım o bizi beğenmiyor :)
çok geçmiş olsun uyuya uyaninca geçmiş olacak ends. Acil şifalar
yeni yöntemler bulup deniyoruz umarım işine yarar
oson10kilo_last10kilosAdi neyki kdinin bende bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?