- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.401
sagolasın canım :)canım çok geçmiş olsun
Valla cnm dolapta her cesit cips duruyo alti dolu sadece cips esim cok seviyor diye ama varya kendimi bende zor tutuyorum yememek icin yemicemde kilo vereyim guzelce o zmn parti yapicam kendime bi tabak cips yiyecemKizlar bwnim canim surekli biseyler yemek istiyo ya cips cikolata biskuvi hemde caya batirarak bugun baya zorlandim ya
Ay cok kotu oluyo ya benim evimde cislarla dolu resmen nereye bakarsan yiyemiyorum bugun dayanamiyorum sadece yoksa gormezden geliyordumda kendiki oruc gibi hissediyorumValla cnm dolapta her cesit cips duruyo alti dolu sadece cips esim cok seviyor diye ama varya kendimi bende zor tutuyorum yememek icin yemicemde kilo vereyim guzelce o zmn parti yapicam kendime bi tabak cips yiyecem)fazlasi kalsin sonra neme lazim yine ayni olurum
olmaaaaaaas once 65 ol
yok be anacım guzelliginden degil mecburiyetten, midem fenaydı bugun baska bisey almadı
Kizlar bwnim canim surekli biseyler yemek istiyo ya cips cikolata biskuvi hemde caya batirarak bugun baya zorlandim ya
Ay cok kotu oluyo ya benim evimde cislarla dolu resmen nereye bakarsan yiyemiyorum bugun dayanamiyorum sadece yoksa gormezden geliyordumda kendiki oruc gibi hissediyorum
Yemiyorum zaten ama dayanamiyorumdaayyy belim ağrıyooooo.... tabi hiç kullanılmayan bel aslına dönmeye çor onu da anlamak lazım.....
65 olunca yicem mii.... tamam mııı.... anlaştık mııı....
bisküviyi çaya banmak mı ne banaal.... su iç suuuu......geç oldu uyucaz şimdi....
valla benim evde de var gelenin gidenin ağzına tıkıyom....
Yemiyorum zaten ama dayanamiyorumda
Havalar degisiyoya ondan galiba surekli bisey yemek istiyoruzbende çekirdek yemek istiyorum hayatımız acılarla dolu....
Ikimizde ayniyiz cnmher şşey bit ter için.... 65 olcem ben bitter yicem ben....ben nasıl 65 olurum yaaa 7 gündür 69 değişmiyo rakam.... deli oldum....
Bencede oyle yoksa biz yermiyiz himhh histe biz sucuyuzHavalar degisiyoya ondan galiba surekli bisey yemek istiyoruz
Kizz ne zormus diyet yapmak ya bugun cok zorlandim esime diyorum sunu yiyelim bunu soyleyelim sonra neyse diyorum vazgeciyorum valla bugun cok zorlandimBencede oyle yoksa biz yermiyiz himhh histe biz sucuyuz
Aynen cnm ama insan alisio artikKizz ne zormus diyet yapmak ya bugun cok zorlandim esime diyorum sunu yiyelim bunu soyleyelim sonra neyse diyorum vazgeciyorum valla bugun cok zorlandim
tamam 65 ol 1 kare bitter ye hakkın olur, sonrada her bir kiloda 1 kare bitter, valla bi daha bitter gorursem menunu de sporunu da cizerim !!!!ayyy belim ağrıyooooo.... tabi hiç kullanılmayan bel aslına dönmeye çor onu da anlamak lazım.....
65 olunca yicem mii.... tamam mııı.... anlaştık mııı....
bisküviyi çaya banmak mı ne banaal.... su iç suuuu......geç oldu uyucaz şimdi....
valla benim evde de var gelenin gidenin ağzına tıkıyom....
sagolasın bitanem :) yok bitter falan yemicek, bi haftadır yiyo zaten, dunyayı yedi doymadı
Oooo ne bu şiddet bu celal kıztamam 65 ol 1 kare bitter ye hakkın olur, sonrada her bir kiloda 1 kare bitter, valla bi daha bitter gorursem menunu de sporunu da cizerim !!!!
sagolasın bitanem :) yok bitter falan yemicek, bi haftadır yiyo zaten, dunyayı yedi doymadı
tamam 65 ol 1 kare bitter ye hakkın olur, sonrada her bir kiloda 1 kare bitter, valla bi daha bitter gorursem menunu de sporunu da cizerim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?