Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bwnim canim surekli biseyler yemek istiyo ya cips cikolata biskuvi hemde caya batirarak bugun baya zorlandim ya
Valla cnm dolapta her cesit cips duruyo alti dolu sadece cips esim cok seviyor diye ama varya kendimi bende zor tutuyorum yememek icin yemicemde kilo vereyim guzelce o zmn parti yapicam kendime bi tabak cips yiyecem )fazlasi kalsin sonra neme lazim yine ayni olurum

Ay cok kotu oluyo ya benim evimde cislarla dolu resmen nereye bakarsan yiyemiyorum bugun dayanamiyorum sadece yoksa gormezden geliyordumda kendiki oruc gibi hissediyorum

ayyy belim ağrıyooooo.... tabi hiç kullanılmayan bel aslına dönmeye çor onu da anlamak lazım.....

olmaaaaaaas once 65 ol

yok be anacım guzelliginden degil mecburiyetten, midem fenaydı bugun baska bisey almadı

65 olunca yicem mii.... tamam mııı.... anlaştık mııı....

Kizlar bwnim canim surekli biseyler yemek istiyo ya cips cikolata biskuvi hemde caya batirarak bugun baya zorlandim ya

bisküviyi çaya banmak mı ne banaal.... su iç suuuu......geç oldu uyucaz şimdi....

Ay cok kotu oluyo ya benim evimde cislarla dolu resmen nereye bakarsan yiyemiyorum bugun dayanamiyorum sadece yoksa gormezden geliyordumda kendiki oruc gibi hissediyorum

valla benim evde de var gelenin gidenin ağzına tıkıyom....

Yemiyorum zaten ama dayanamiyorumda

her şşey bit ter için.... 65 olcem ben bitter yicem ben....ben nasıl 65 olurum yaaa 7 gündür 69 değişmiyo rakam.... deli oldum....

Menum
sabah 1dilim tb ekmegi
1 kk peynir
3 zeytin
ogle kurufasulye yogurt
ara
az kuruyemis yarim portakal
kucuk kraker bi isirik bitter
aksam kurufasulye
su 3 lt
spor
50mekik
60 yan hareket

İyi geceler kızlar, bugün gelemedim, sürpriz misafirlerim geldi, zor tuttum kendimi . Sonra çocuklar okul hazırlığı ve sporum tabi ki :) (sözleşmesek hayatta yapmazdım bu koşturmanın üstüne )
Okullar kardan tatil olmuş, ben biraz dinleniyim kızlar

Menümü yazayım

Sabah
1 dilim etimek
4 dilim sucuk
1 burgu peynir
3 kaşar

ara
yok

öğlen
1 elmalı kurabiye
1 kaşarlı ev poğaçası
1 un helvası
çay

akşam
1 kase çorba
1 dilim etimek

su 1,5 lt
spor 3 milers leslie+10 dk tfanny+250 ip atlama

tamam 65 ol 1 kare bitter ye hakkın olur, sonrada her bir kiloda 1 kare bitter, valla bi daha bitter gorursem menunu de sporunu da cizerim !!!!
kollontai geçmiş olsun canım
dysania sağol birtanem
btlbetul bittermi yicen sen?
sagolasın bitanem :) yok bitter falan yemicek, bi haftadır yiyo zaten, dunyayı yedi doymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…