- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.481
@kollontai 1 kilo vermisim 61.5 oldum :) cezami yaptım canım
Günaydın canım okullarin tatil olması güzel oldu ama spora gidemiyorum
genetik işte o bıraktığın an geliyor benim halalarim kardasian gibi popolariyla ünlü malesef onlara çekmişim
Herkese Günaydın yeni yöntemim ise yarayacak gibi görünüyor kızlar
Doğru, menüleri okurken olsa da yesem dediğim şeyler var çoğunlukta.kız valla fazla katı degilim elimdeki listeyi görsen kudurursun sinirden, zayıflama yarısması yerine, yemek tarifi yarısması yapsak daha cok bildirim olcek takımdaayrıca karatay onun bitterleri duysa ne diyecek cok merak ediyorum
Teşekkürler canımtebrikler.....
söylememmi kız en birinci takım biz olalımneymiş yöntemin bize de söylesene kız hain dom dom....
Takimin silkelenip kendine gelmesi lazim yani:) bende diyorum ben yemiyorum baskasi yiyo o da diyette bende bizde galiba pek ciddiyet yokDoğru, menüleri okurken olsa da yesem dediğim şeyler var çoğunlukta.
Madensuyunu 1 keremi iciyosun bide tere tohumu kullaniyomusnTeşekkürler canım
söylememmi kız en birinci takım biz olalım
Az yemiyorum artık birde maden suyu Yeşilçay limon kürü yapıyorum
Ayyy canlarim ya. Benimkiler de çok yapar onu..Dün kar bir bastırdı gece her yer bembeyaz oldu, okullar tatil çocuklar bana kahvaltı hazırlamış, süpriz yapmışlar :)
Bu msji eşime okutabilirmiyim?Ben şimdi kalkıyım, ne zamandır bir sürü iş yaptım da elim bir türlü ütüye gitmedi. Ha bugün ha yarın kaldı sepette, bizimki not bırakmış, " sevgilim seni seviyorum, gömleklerimi de" :)) uyuz, gel de ütüleme şimdi
Geldim kız kafayı kaldiramiyorum.muska77 nerdesin huuuuuuuuuuu.............
Kizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
Tere tohumu icmiyorum bıraktım Karnım sis dolasiyorum yoksa dokunduMadensuyunu 1 keremi iciyosun bide tere tohumu kullaniyomusn
Ayyy canlarim ya. Benimkiler de çok yapar onu..
Bu msji eşime okutabilirmiyim?
Hanı aklında bulunsun diye
Geldim kız kafayı kaldiramiyorum.
Para var huzur var diyosun yani :)ben mutfak tartısı siparişimi verdim gelsn bakalım kalori sayımı yapçam.... bir de şu nabız ölçen saatten sipariş ettim kal kalori yakmışın gösteriyor heyecanla bekliyorum.... sporumu daha hevesli yapıcam :))) sırf ordaki rakam artsın diye :)
Bende cok kullanmiyorum ilk basta kullandim ama korktum yani bi giderim olmazsaöyle şeyleri sürekli içme zaten... bence bi doktora git... ciğerde problem bile olabilir... ağza kan gelmesi ne demek... küçümsencek bir şey değil..... ben form çayını haftada 1-2 kere kullanıyorum şahsen... gerçi benim alerjim var ondan az kullanıyorum da ....
Hiçbirşey olmaz kalbini ferah tut sen.kızlar simdi en cok moralimi bozan seyi acıklıyorum, ameliyattan sonra 5 kiloya kadar alma ihtimalim varmıs, peeeh al bi daha ver isin yoksa
Tebrikler -1 vayyy.Herkese Günaydın yeni yöntemim ise yarayacak gibi görünüyor kızlar
Obitki çayından olmaz hemen bir doktora git normal değil ihmal etme hemen git.Kizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
Bende herp öyle verdim kilolari.Az yemiyorum demekten kastım kahvaltı cogalttim ters oruç gibi bişey deniycem bu hafta sabah doyarak akşam aç kalicam
Ay canım geçmiş olsun boğazın sis falan olabilir mi bazen tahriste kanama yapabiliyorKizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
Ekolumsun diye boşuna dememişim sana valla böyle iyi olacak gibi karnında döndü gözümde aksama aç kalsamda sıkıntı değil sabah kalkınca yerim nasilsaHiçbirşey olmaz kalbini ferah tut sen.
Tebrikler -1 vayyy.
Obitki çayından olmaz hemen bir doktora git normal değil ihmal etme hemen git.
Hatta şimdi acile git..
Bende herp öyle verdim kilolari.
İse yarar yöntem.
Para var huzur var diyosun yani :)
Esime soylememistim zaten korkudan soyleyim bari giderimHiçbirşey olmaz kalbini ferah tut sen.
Tebrikler -1 vayyy.
Obitki çayından olmaz hemen bir doktora git normal değil ihmal etme hemen git.
Hatta şimdi acile git..
Bende herp öyle verdim kilolari.
İse yarar yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?