Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aramız da kalsın yeeaaa her şeyi de söylemeyin karataya..........

Dün kar bir bastırdı gece her yer bembeyaz oldu, okullar tatil çocuklar bana kahvaltı hazırlamış, süpriz yapmışlar :)

ayyyy ne şanslısıııııın maşallah onlara.... ne kadar ince düşüncelileeer..... güzel yetiştirmişsin maşallah....

sabahın köründe tiffany mi yaptım onu da söylesinler o zaman :) ahhh belim ağrıyo.....
Ben bölmek istemiyorum zaten boğazım yanıyo on kere duş alamam. Öğleden sonra bir kerede çıkartıcam. Fakat zıplamayı önce yapıyorum yoksa leslie ve tfannyden sonra zıplanmıyo :)

en birinci ben olmuşum yehhhuuu :))) atlarım nolucek.... bak bu gün yok bitter evde var ama midede yok yani.... hatta işte çantada her yerde var midede yokk.....
en birinci sen vercen insallah kiloları tatlım onları gozunun onunden kaldırsan hayat daha kolay olmaz mı sna ben evdeki tum tatlıları cope attım diyete basladıgımda, simdi de hic bulundurmuyorum, esim kendine alıp aynı gun yiyo :)
aramız da kalsın yeeaaa her şeyi de söylemeyin karataya..........
ispiyonculugu senden ogrendik

aay o ne guzel utu notu oyleee :) benim ki gomlek giymiyo neyseki, ay bide simdi hasta kategorisinde oldugum icin is beekleyen yok benden

onlar olmayıınca kendimi ıssız adada gibi hissediyorum.... istemiyom dedim mi bi daha silah zoruyla yediremezler bana :)

ayy çok tatlı ama bu not :)))))

sabahın köründe tiffany mi yaptım onu da söylesinler o zaman :) ahhh belim ağrıyo.....
tatlım ısınmadan yapmasan onu valla bi yerini sakatlıycan diye korkuyorum
Bi de çok yoğun spor yapınca kilom çok azalmıyo, bazen artıyo. Ben hevesle tartıya çıkıyorum moralim bozuluyo. Israrla devam edicem tepki veriyor sanırım vücut.
tabi spor ilk haftalar yavaslatabilir tartıyı ama aynayı inceltir
onlar olmayıınca kendimi ıssız adada gibi hissediyorum.... istemiyom dedim mi bi daha silah zoruyla yediremezler bana :)

ayy çok tatlı ama bu not :)))))
senin iradene hayranım zaten ben sen 1 ay nar yememis insansın beee bitter zorlar mı seni peeeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…