- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.441
Ben aynıyım tatlım, dün eksideydimkilo bildirimleri gelsin kızlar !!!!
kilo bildirimleri gelsin kızlar !!!!
Günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrr
kız valla fazla katı degilim elimdeki listeyi görsen kudurursun sinirden, zayıflama yarısması yerine, yemek tarifi yarısması yapsak daha cok bildirim olcek takımdaayrıca karatay onun bitterleri duysa ne diyecek cok merak ediyorum
İspiyoncu dolu kızım burasıda :)))))aramız da kalsın yeeaaa her şeyi de söylemeyin karataya..........
İspiyoncu dolu kızım burasıda :)))))
Dün kar bir bastırdı gece her yer bembeyaz oldu, okullar tatil çocuklar bana kahvaltı hazırlamış, süpriz yapmışlar :)
Ben bölmek istemiyorum zaten boğazım yanıyo on kere duş alamam. Öğleden sonra bir kerede çıkartıcam. Fakat zıplamayı önce yapıyorum yoksa leslie ve tfannyden sonra zıplanmıyo :)sabahın köründe tiffany mi yaptım onu da söylesinler o zaman :) ahhh belim ağrıyo.....
Sağol canım, arada yapıyorlar öyle :)ayyyy ne şanslısıııııın maşallah onlara.... ne kadar ince düşüncelileeer..... güzel yetiştirmişsin maşallah....
en birinci sen vercen insallah kilolarıen birinci ben olmuşum yehhhuuu :))) atlarım nolucek.... bak bu gün yok bitter evde var ama midede yok yani.... hatta işte çantada her yerde var midede yokk.....
ispiyonculugu senden ogrendikaramız da kalsın yeeaaa her şeyi de söylemeyin karataya..........
olsun onemli olan artı olmamakBen aynıyım tatlım, dün eksideydim
Ben şimdi kalkıyım, ne zamandır bir sürü iş yaptım da elim bir türlü ütüye gitmedi. Ha bugün ha yarın kaldı sepette, bizimki not bırakmış, " sevgilim seni seviyorum, gömleklerimi de" :)) uyuz, gel de ütüleme şimdi
Bi de çok yoğun spor yapınca kilom çok azalmıyo, bazen artıyo. Ben hevesle tartıya çıkıyorum moralim bozuluyo. Israrla devam edicem tepki veriyor sanırım vücut.olsun onemli olan artı olmamak
en birinci sen vercen insallah kilolarıtatlım onları gozunun onunden kaldırsan hayat daha kolay olmaz mı sna ben evdeki tum tatlıları cope attım diyete basladıgımda, simdi de hic bulundurmuyorum, esim kendine alıp aynı gun yiyo :)
ispiyonculugu senden ogrendik
Ben şimdi kalkıyım, ne zamandır bir sürü iş yaptım da elim bir türlü ütüye gitmedi. Ha bugün ha yarın kaldı sepette, bizimki not bırakmış, " sevgilim seni seviyorum, gömleklerimi de" :)) uyuz, gel de ütüleme şimdi
Bence bu daha güzel :) ama sen yine de iyileşaay o ne guzel utu notu oyleee :) benim ki gomlek giymiyo neyseki, ay bide simdi hasta kategorisinde oldugum icin is beekleyen yok benden
tatlım ısınmadan yapmasan onu valla bi yerini sakatlıycan diye korkuyorumsabahın köründe tiffany mi yaptım onu da söylesinler o zaman :) ahhh belim ağrıyo.....
tabi spor ilk haftalar yavaslatabilir tartıyı ama aynayı inceltirBi de çok yoğun spor yapınca kilom çok azalmıyo, bazen artıyo. Ben hevesle tartıya çıkıyorum moralim bozuluyo. Israrla devam edicem tepki veriyor sanırım vücut.
senin iradene hayranım zaten benonlar olmayıınca kendimi ıssız adada gibi hissediyorum.... istemiyom dedim mi bi daha silah zoruyla yediremezler bana :)
ayy çok tatlı ama bu not :)))))
Hemen gidiyoruuuummmm, hatta sonra işlerimin başına. Görüşürüz tatlişleryeşil çay zamanı uleeeynnnn...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?