- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.501
yok beee kredi kartı sağ olsun önümüzdeki ay eksilerdeyim yine.... olsun öderim ben mutlu olayım sağlıklı olayım gerisi boş....
Agzim yaraydi ozaman belki ondan olabilirAy canım geçmiş olsun boğazın sis falan olabilir mi bazen tahriste kanama yapabiliyor
İçim disim bitki ve bitki çayı oldu.hala mı hastasın yaaa limon yesenee...
Bencede en kolay yöntem bu.Ekolumsun diye boşuna dememişim sana valla böyle iyi olacak gibi karnında döndü gözümde aksama aç kalsamda sıkıntı değil sabah kalkınca yerim nasilsa
Isi bayagi ciddiyete doktun yani iyi olur ins:)yok beee kredi kartı sağ olsun önümüzdeki ay eksilerdeyim yine.... olsun öderim ben mutlu olayım sağlıklı olayım gerisi boş....
İhmal etme.Esi
Esime soylememistim zaten korkudan soyleyim bari giderim
Haaa oda olabilir.Agzim yaraydi ozaman belki ondan olabilir
canım menulerin de sporun da yetersiz hep yarım artı koymusum, normalde 200 olacaktı cezan ama haftasonu iki katı ceza yazıyorum, kacamaklar basımıza bela oldugu icinAyy bildirim yapmadım benn
Cuma 86.5
Bugün 86.7
200 gr almışım
kollontai canım 400 cezamın nerelerden geldiğini öğrenebilirmiyim sadece spor mu
ay ben geri almam insallahömrümde ilk defa teyzelerimden bile şişman olmuştum :)) sonra gene aldılar geri kiloları tabi :)
aynen oyle canım, cogu menu diyet menusu falan degil, sırf menu bildirildigi icin coguna yarım artı koyuyorum, yoksa eksi menuler hepDoğru, menüleri okurken olsa da yesem dediğim şeyler var çoğunlukta.
hic durma acile git, her bunye farklı canım, ben her gece iciyorum aylardır bitki cayı hicbi zararını gormedim, ama kimisine de dokunuyo maalesefKizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
cok gecmis olsun bitanem, iyilescen, vucudun soguk almıs da olabilir yuruyusu dısarda yapıyosun yaİçim disim bitki ve bitki çayı oldu.
Yok iyilesemiyom ben.
Bencede en kolay yöntem bu.
Valla bu hafta yuruyuste yalan oldu.canım menulerin de sporun da yetersiz hep yarım artı koymusum, normalde 200 olacaktı cezan ama haftasonu iki katı ceza yazıyorum, kacamaklar basımıza bela oldugu icin
ay ben geri almam insallah
aynen oyle canım, cogu menu diyet menusu falan degil, sırf menu bildirildigi icin coguna yarım artı koyuyorum, yoksa eksi menuler hep
hic durma acile git, her bunye farklı canım, ben her gece iciyorum aylardır bitki cayı hicbi zararını gormedim, ama kimisine de dokunuyo maalesefsen acile git hemen, agızdan kan gelmesi iyi bisey degil gecmis olsun canım
cok gecmis olsun bitanem, iyilescen, vucudun soguk almıs da olabilir yuruyusu dısarda yapıyosun ya
Allah yardım etsin cancagizim.kızlar ben hazırlanıp cıkıcam, hastane donusu yazarım optum hepinizi
canım menulerin de sporun da yetersiz hep yarım artı koymusum, normalde 200 olacaktı cezan ama haftasonu iki katı ceza yazıyorum, kacamaklar basımıza bela oldugu icin
ay ben geri almam insallah
aynen oyle canım, cogu menu diyet menusu falan degil, sırf menu bildirildigi icin coguna yarım artı koyuyorum, yoksa eksi menuler hep
hic durma acile git, her bunye farklı canım, ben her gece iciyorum aylardır bitki cayı hicbi zararını gormedim, ama kimisine de dokunuyo maalesefsen acile git hemen, agızdan kan gelmesi iyi bisey degil gecmis olsun canım
cok gecmis olsun bitanem, iyilescen, vucudun soguk almıs da olabilir yuruyusu dısarda yapıyosun ya
Valla bu hafta yuruyuste yalan oldu.
Cuma 69,7
Bugün 70,6
Niye böyle dün bisey de yemedim ki bulantidan
İçim disim bitki ve bitki çayı oldu.
Yok iyilesemiyom ben.
Bencede en kolay yöntem bu.
Biktim vallaödemdir...
Isi bayagi ciddiyete doktun yani iyi olur ins:)
Güle güle kullan canım.çok heyecanlıyııım gelsinler bakalım :)))
Güle güle kullan canım.
Ben az daha uzanasyim çok fenayim.
Tamam canim cok sagolİhmal etme.
Haaa oda olabilir.
Ama sen yinede git için rahat etsin gülüm.
Sanada cok gecmis olsun tatlim acil sifalarkızlar ben hazırlanıp cıkıcam, hastane donusu yazarım optum hepinizi
Bomba gibi diyete devam yani savulunnnn betussss geliyo:)bi de atlama ipi aldım ipli atlıcam bundan sonra cezalarımı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?