Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy bildirim yapmadım benn
Cuma 86.5
Bugün 86.7
200 gr almışım
kollontai canım 400 cezamın nerelerden geldiğini öğrenebilirmiyim sadece spor mu
canım menulerin de sporun da yetersiz hep yarım artı koymusum, normalde 200 olacaktı cezan ama haftasonu iki katı ceza yazıyorum, kacamaklar basımıza bela oldugu icin

ömrümde ilk defa teyzelerimden bile şişman olmuştum :)) sonra gene aldılar geri kiloları tabi :)
ay ben geri almam insallah
Doğru, menüleri okurken olsa da yesem dediğim şeyler var çoğunlukta.
aynen oyle canım, cogu menu diyet menusu falan degil, sırf menu bildirildigi icin coguna yarım artı koyuyorum, yoksa eksi menuler hep
Kizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
hic durma acile git, her bunye farklı canım, ben her gece iciyorum aylardır bitki cayı hicbi zararını gormedim, ama kimisine de dokunuyo maalesef sen acile git hemen, agızdan kan gelmesi iyi bisey degil gecmis olsun canım
İçim disim bitki ve bitki çayı oldu.
Yok iyilesemiyom ben.

Bencede en kolay yöntem bu.
cok gecmis olsun bitanem, iyilescen, vucudun soguk almıs da olabilir yuruyusu dısarda yapıyosun ya

Valla bu hafta yuruyuste yalan oldu.
Cuma 69,7
Bugün 70,6
Niye böyle dün bisey de yemedim ki bulantidan

kız onlar homili gırtlak tumba yatak bi de yaşlılar niye hep en kötüyü düşünüyon... sen canavar gibisin bişi olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…