Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok öncesinde hoplayıp zpladım binimum saçma sapan hareketler yaptım..... o benim günaydın sporumdu... vakit olaydı 1 mil de leslie çakacaktım da vakit yoktu.....

ben bu gazla var yaaa 55 olurum :))

kızlar simdi en cok moralimi bozan seyi acıklıyorum, ameliyattan sonra 5 kiloya kadar alma ihtimalim varmıs, peeeh al bi daha ver isin yoksa

yok beee benim teyzem 80 kg den 55 e düştü inan ma diğeri de 90 küsudan 74 e düştüm demişti...... her şeyi yiyemiyosun ki... safra kesesi alınınca...

kızlar simdi en cok moralimi bozan seyi acıklıyorum, ameliyattan sonra 5 kiloya kadar alma ihtimalim varmıs, peeeh al bi daha ver isin yoksa
Bencede hiç bozma moralini benim bir arkadaşım da kilo verdi ameliyattan sonra sağlık daha önemli seni okudıkça çok üzülüyorum hergüz ızdırap çekiyorsun

okudum şimdi neymiş diye geçmiş olsun tekrardan inşallah iyi haberlerle dönersin....
insallah canım

yok beee benim teyzem 80 kg den 55 e düştü inan ma diğeri de 90 küsudan 74 e düştüm demişti...... her şeyi yiyemiyosun ki... safra kesesi alınınca...
ay hadi insallah, vermiyim onemli degil, almasam yeter bana

kilo bildirimleri gelsin kızlar !!!!
kollontai 1 kilo vermisim 61.5 oldum :) cezami yaptım canım

Günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrr

Dün kar bir bastırdı gece her yer bembeyaz oldu, okullar tatil çocuklar bana kahvaltı hazırlamış, süpriz yapmışlar :)
Günaydın canım okullarin tatil olması güzel oldu ama spora gidemiyorum
ömrümde ilk defa teyzelerimden bile şişman olmuştum :)) sonra gene aldılar geri kiloları tabi :)
genetik işte o bıraktığın an geliyor benim halalarim kardasian gibi popolariyla ünlü malesef onlara çekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…