- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.461
insallah canım ah bi iyilessem de saatlerce pilates yapsam aaah ah :)Bence bu daha güzel :) ama sen yine de iyileş
deme ya su bile yasak bana suan açlıktan susuzluktan ölcem burdayeşil çay zamanı uleeeynnnn...........
tatlım ısınmadan yapmasan onu valla bi yerini sakatlıycan diye korkuyorum
tabi spor ilk haftalar yavaslatabilir tartıyı ama aynayı inceltir
senin iradene hayranım zaten bensen 1 ay nar yememis insansın beee bitter zorlar mı seni peeeh
kolay gelsin canım :)Hemen gidiyoruuuummmm, hatta sonra işlerimin başına. Görüşürüz tatlişler
insallah canım ah bi iyilessem de saatlerce pilates yapsam aaah ah :)
deme ya su bile yasak bana suan açlıktan susuzluktan ölcem burda
helal beee :) olursun vallayok yok öncesinde hoplayıp zpladım binimum saçma sapan hareketler yaptım..... o benim günaydın sporumdu... vakit olaydı 1 mil de leslie çakacaktım da vakit yoktu.....
ben bu gazla var yaaa 55 olurum :))
aynen canım bugun endoskopiye gidicembu gün mü senin kontrollerin.... Allah kolaylık versin.....
aynen canım bugun endoskopiye gidicemsagolasın
kızlar simdi en cok moralimi bozan seyi acıklıyorum, ameliyattan sonra 5 kiloya kadar alma ihtimalim varmıs, peeeh al bi daha ver isin yoksa
Bencede hiç bozma moralini benim bir arkadaşım da kilo verdi ameliyattan sonra sağlık daha önemli seni okudıkça çok üzülüyorum hergüz ızdırap çekiyorsunkızlar simdi en cok moralimi bozan seyi acıklıyorum, ameliyattan sonra 5 kiloya kadar alma ihtimalim varmıs, peeeh al bi daha ver isin yoksa
insallah canımokudum şimdi neymiş diye geçmiş olsun tekrardan inşallah iyi haberlerle dönersin....
ay hadi insallah, vermiyim onemli degil, almasam yeter banayok beee benim teyzem 80 kg den 55 e düştü inan ma diğeri de 90 küsudan 74 e düştüm demişti...... her şeyi yiyemiyosun ki... safra kesesi alınınca...
gecicek canım insallahBencede hiç bozma moralini benim bir arkadaşım da kilo verdi ameliyattan sonra sağlık daha önemli seni okudıkça çok üzülüyorum hergüz ızdırap çekiyorsun
insallah canım
ay hadi insallah, vermiyim onemli degil, almasam yeter bana
Selam kizlar herkese musmutlu haftalar... benim pazartesi temizlik gunum esimi bi gonderebilsem deli gibi temizlik yapcamda cikmadi daha neyse kilomu bildireyimkollontai cuma 66.3
bugun 66
Tesekkur ettitim sen naptin tartiyi bitterlerden sonra:)aferim kız.....
Tesekkur ettitim sen naptin tartiyi bitterlerden sonra:)
kilo bildirimleri gelsin kızlar !!!!
Günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım okullarin tatil olması güzel oldu ama spora gidemiyorumDün kar bir bastırdı gece her yer bembeyaz oldu, okullar tatil çocuklar bana kahvaltı hazırlamış, süpriz yapmışlar :)
genetik işte o bıraktığın an geliyor benim halalarim kardasian gibi popolariyla ünlü malesef onlara çekmişimömrümde ilk defa teyzelerimden bile şişman olmuştum :)) sonra gene aldılar geri kiloları tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?