Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooww memintolarda tombiktoymus :) o karikatürü biliyo musun?

biliyoruum :)))

Benimki de öyle kalcamdan soru işareti gibi

Kızım üc kilo ile farka bak bence harika bir sonuç bu.

hııı öyle mi bakmak lazım olaya hımmm o zaman bu leslie etkili olmuş diyebilir miyiz... aradaki fark leslie çünkü....

baksana bende bel yok :)))

Lastik ile çalışıyoruz salonda kalın bi lastiği bileklerimizden geçirip yüzüstü yatıp kalkiyoruz iki gün kaburgalarim agrimisti benim
Anlamadı ben.
Nasıl yanı?
Kalın lastikler var bağlayıp bileklerine geciriyorsun. Mekik hareketinin tersine yatıyorsun. Yukarı doğru hareket ediyorsun ters mekik gibi ellerini hem yukarı kaldiriyorsun hemde lastiği geriyosun

nasıl yani nasıl anladın onu iyi bişi olmuş farkında bile değilim :))) leslieye devam o zaman....
Yagyakmafiysan 3 kiloyla incelme yasamazsin. Oradan anla yağ yaktığını.
Kalın lastikler var bağlayıp bileklerine geciriyorsun. Mekik hareketinin tersine yatıyorsun. Yukarı doğru hareket ediyorsun ters mekik gibi ellerini hem yukarı kaldiriyorsun hemde lastiği geriyosun
Anam pek zormuş kakilip kalmayalim.
Daha basiti yokmu gı?

Yagyakmafiysan 3 kiloyla incelme yasamazsin. Oradan anla yağ yaktığını.

Anam pek zormuş kakilip kalmayalim.
Daha basiti yokmu gı?

hımmm.... yok yok baya inceldim yani farkediliyor artık... geçen bi arkadaş dedi ki güzelleşmişsin :))) sevinsem mi bilemedim.... bu demek oluyo ki yıllardır gudubet bir şeydin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…