- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.541
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım ya
En azindan sarkık değildir.en büyük mm ler bende mi yani :))))
Ooww memintolarda tombiktoymus :) o karikatürü biliyo musun?
Benimki de öyle kalcamdan soru işareti gibi
Kızım üc kilo ile farka bak bence harika bir sonuç bu.
Yürüdükce toparlanir yercekimine meydan okuyor eskiden utanirdim kimkardasian sağolsun moda oldu şimdi :)Sağol tatlım
En azindan sarkık değildir.
Benimkiler azcik sarkti maalesef.
Sırf yağ yakmissin demek bu..biliyoruum :)))
hııı öyle mi bakmak lazım olaya hımmm o zaman bu leslie etkili olmuş diyebilir miyiz... aradaki fark leslie çünkü....
baksana bende bel yok :)))
Yüzük kadar kalacak belin kız saracak adam lazım bul hemen :)biliyoruum :)))
hııı öyle mi bakmak lazım olaya hımmm o zaman bu leslie etkili olmuş diyebilir miyiz... aradaki fark leslie çünkü....
baksana bende bel yok :)))
Ufaktan egzersize baslicam mm ler için.Yürüdükce toparlanir yercekimine meydan okuyor eskiden utanirdim kimkardasian sağolsun moda oldu şimdi :)
Lastik ile çalışıyoruz salonda kalın bi lastiği bileklerimizden geçirip yüzüstü yatıp kalkiyoruz iki gün kaburgalarim agrimisti benimUfaktan egzersize baslicam mm ler için.
Bi iyileseyim artık sporla toplamaya caliscam.
Anlamadı ben.Lastik ile çalışıyoruz salonda kalın bi lastiği bileklerimizden geçirip yüzüstü yatıp kalkiyoruz iki gün kaburgalarim agrimisti benim
Yüzük kadar kalacak belin kız saracak adam lazım bul hemen :)
Sırf yağ yakmissin demek bu..
Lastik ile çalışıyoruz salonda kalın bi lastiği bileklerimizden geçirip yüzüstü yatıp kalkiyoruz iki gün kaburgalarim agrimisti benim
Kalın lastikler var bağlayıp bileklerine geciriyorsun. Mekik hareketinin tersine yatıyorsun. Yukarı doğru hareket ediyorsun ters mekik gibi ellerini hem yukarı kaldiriyorsun hemde lastiği geriyosunAnlamadı ben.
Nasıl yanı?
Öyle deme kız ben donyanin en gozel garisiyam de :)şu an kütük gibi :) neden tiffanyde zorlandım anladınız mı :)))
Yagyakmafiysan 3 kiloyla incelme yasamazsin. Oradan anla yağ yaktığını.nasıl yani nasıl anladın onu iyi bişi olmuş farkında bile değilim :))) leslieye devam o zaman....
Anam pek zormuş kakilip kalmayalim.Kalın lastikler var bağlayıp bileklerine geciriyorsun. Mekik hareketinin tersine yatıyorsun. Yukarı doğru hareket ediyorsun ters mekik gibi ellerini hem yukarı kaldiriyorsun hemde lastiği geriyosun
Yüzük kadar kalacak belin kız saracak adam lazım bul hemen :)
Öyle deme kız ben donyanin en gozel garisiyam de :)
Yagyakmafiysan 3 kiloyla incelme yasamazsin. Oradan anla yağ yaktığını.
Anam pek zormuş kakilip kalmayalim.
Daha basiti yokmu gı?
Sen dünyanın en gozel catlagisin.ben dönyanın en gözel kütüğüyüm :)))
Böyle yapsam olmamı?Eki Görüntüle 1748235 Yukarıdaki siteden alintidir
Bu harekette bileklerinde lastik var
Eki Görüntüle 1748235 Yukarıdaki siteden alintidir
Bu harekette bileklerinde lastik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?