- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.581
Ben uzulunce boyuna yemek yerim.Bugün Spor yok okul kar tatili hem üzüldüm hen sevindim yani yukardaki sebepten
Ne ezikleyecem kız ben iyi b.kmuyum sanki
Gömersem hamurisi tatlı pastalari acı acı cikiyo işte
Ben uzulunce boyuna yemek yerim.
Sen dal gibi oluyomusun.
Evde yap sporunu boşver. Hem o giciklari gormezsin
Bugün Spor yok okul kar tatili hem üzüldüm hen sevindim yani yukardaki sebepten
Bende kallavi yemek yiyip ustune koca pasta gömdüğümü bilirim.ben kilolarca pasta yedimdi.... hey gidi günler heyyy.....
Öyle insanlardan nefret ediyorum.ona gülüyolarsa beni resmen gömerlerdi oraya herhalde :)))
Sende onlari gomersin canim ustlerine oturdunmu bitti isleri:)ona gülüyolarsa beni resmen gömerlerdi oraya herhalde :)))
Ayyy iyiki etrafimda dal gibi kimse yokkk ohhh kafam rahat valla yoksa depresyona girerdim ama hamileyken bana kiyafet olmuyodu bende almiyodum zaten yakismiyo diye eltimde hergun suslenir puslenirdi cok uzulurdum zayiflayim neler alcam neler:) makyaj mal. Almayalibile cok olmus yaaa saldiydim kendimi iyice zayiflayinca toparliycam insesim yuzunden zayifladigin cok belli oluyo diyo cok simariyorum:)Bende kallavi yemek yiyip ustune koca pasta gömdüğümü bilirim.
Sonrada niye kilo aldım..
Öyle insanlardan nefret ediyorum.
Ah ah yarami destin.Ayyy iyiki etrafimda dal gibi kimse yokkk ohhh kafam rahat valla yoksa depresyona girerdim ama hamileyken bana kiyafet olmuyodu bende almiyodum zaten yakismiyo diye eltimde hergun suslenir puslenirdi cok uzulurdum zayiflayim neler alcam neler:) makyaj mal. Almayalibile cok olmus yaaa saldiydim kendimi iyice zayiflayinca toparliycam insesim yuzunden zayifladigin cok belli oluyo diyo cok simariyorum:)
Kar çok değil be canım tatil dediklerinde yerde kar yoktu. Buzlanma dan dolayi trafik sıkıntısı oluyor ondan.kar o kadar mı çok yahu....
Bende de var kız seninde yüzün güzel meselesiAh ah yarami destin.
Bende bi elti var üç kişilik yer dal gibi
Beni 86ya indiğinde gördü en son.
Boşuna ugrasiyon sen geri alırsın dedi uyuuuuuuz.
Ustlerine oturalim :)Sende onlari gomersin canim ustlerine oturdunmu bitti isleri:)
İşin kötüsü yuzude güzel.Bende de var kız seninde yüzün güzel meselesi
Ben zayiflarim ama seni estetik te kurtarmaz demiştim.
Oysaki insanları asla elestirmedim kendi secmedigi şeylerden dolayı haddim değildi ama yaptım
86dan beri gormuyo.Muskam çatlasin o kiskanmis baya. O dert ona yeter gül gec
Benimkiler gudubet yavrum içleri dislarina yansimis .İşin kötüsü yuzude güzel.
Ama ruhu çirkin.
Hemde çok çirkin.
Ayy kız o günü roman yazar gibi en ince ayrintisiyla anlat bize.86dan beri gormuyo.
Dumur edecem onu dumur
Melek yüzlü seytanlardan hatun yapacak bisey yok.Benimkiler gudubet yavrum içleri dislarina yansimis .
Temiz yüzlü değildir ama güzellik başka bişey ama fitnelik surata vuruyor
Hosgeldin kız o sogukta owwwBen geldiiimm, 1 saat 15 dk dışarda yürümüşüm, fazla fazla yarım saatini dükkanda geçirmiş olsam 45 dk yürüyüşüm var. Hızlı yürürüm yolda. Şimdi geçmişe bakıyım çok işim var, daha spor yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?