- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.561
Hah hayt uyaniga bak!Ayyy ben diyete baslamadan once hic olculerimi yazmadiydimmmmsimdinyeyip eski kiloma donsem sonrada olculerimi alip tekrarmi baslasamkiiii:)))))
Nü mü?akşam nü bir fotomu atayım yüzsüz....
Ayy ALLAH korusun o kilodan benide ama hic aklima gelmedi simdi farka bakardim ne guzelHah hayt uyaniga bak!
Ayyy ben diyete baslamadan once hic olculerimi yazmadiydimmmmsimdinyeyip eski kiloma donsem sonrada olculerimi alip tekrarmi baslasamkiiii:)))))
Nü mü?
Eminmisin?
oturduğun yerde sadece kollarına takip gerebilirsin hem kolun hem gogsun calisirYagyakmafiysan 3 kiloyla incelme yasamazsin. Oradan anla yağ yaktığını.
Anam pek zormuş kakilip kalmayalim.
Daha basiti yokmu gı?
Şimdi al.Ayy ALLAH korusun o kilodan benide ama hic aklima gelmedi simdi farka bakardim ne guzel
Nu ooo alırım bi dal :)şaka leyn foto atcem de nü olmıcak herhalde :)))
Gozumuz gönlümüz senlenirdişaka leyn foto atcem de nü olmıcak herhalde :)))
Hah bu olur işteoturduğun yerde sadece kollarına takip gerebilirsin hem kolun hem gogsun calisir
Nu ooo alırım bi dal :)
Gozumuz gönlümüz senlenirdi
Hah bu olur işte
Sağol tatlım benim.
Elimde lastik ayagimla topla yapıyorum yapmazsam dipcigi kafama yerim Askeriye gibi :) ne vardı bu kadar yiyecek diyorum hep. Bişey mi dedin diyo hoca yok diyip devam ediyorumben bunu topsuzken de yapamıyorum topluyken nasıl olcek :))))
Elimde lastik ayagimla topla yapıyorum yapmazsam dipcigi kafama yerim Askeriye gibi :) ne vardı bu kadar yiyecek diyorum hep. Bişey mi dedin diyo hoca yok diyip devam ediyorum
At at bakalım bezgin betus ve neşeli betus arasındaki farka.akşam atiim bi de şöyle omuzları düşük hayattan bezmiş öncesi atiim :)
Vardır vardır. :))daha o seviyeye gelmedi :))) pek bi şenlikli bişi yok :)))
Hakikaten az ama oz yiyeydik bu eziyeti cekmicektik.Elimde lastik ayagimla topla yapıyorum yapmazsam dipcigi kafama yerim Askeriye gibi :) ne vardı bu kadar yiyecek diyorum hep. Bişey mi dedin diyo hoca yok diyip devam ediyorum
Kız etmez mi alaturka Blair cadisi gibi.hocayı gözüm tuttu beni bile adam edermişti o :)))
Evet çok pismanim muskam ya yağlı yağlı kizartmalari yerken iyiydi hakkettim ben ezikleyin beniAt at bakalım bezgin betus ve neşeli betus arasındaki farka.
Vardır vardır. :))
Hakikaten az ama oz yiyeydik bu eziyeti cekmicektik.
Allah allah açıp bi taraflarına Gülsünler giciklar.Kız etmez mi alaturka Blair cadisi gibi.
Şaka bi yana kadın baya uğraşıyor biz tontislerle . Dal gibi karilarda var onlarda bize bıyık altından gülüyor tabiki.
Ne ezikleyecem kız ben iyi b.kmuyum sankiEvet çok pismanim muskam ya yağlı yağlı kizartmalari yerken iyiydi hakkettim ben ezikleyin beni
yapıyorlar elin adamı acimiyo biri elimde kalacak bigün çok sabirliyimdir aslında ama işte canım çok sıkılıyorAllah allah açıp bi taraflarına Gülsünler giciklar.
belki ise yarar diye dedimNe ezikleyecem kız ben iyi b.kmuyum sanki
Gömersem hamurisi tatlı pastalari acı acı cikiyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?