Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sende onlari gomersin canim ustlerine oturdunmu bitti isleri:)

sağol be sende beni gömdün şu an :)

Ah ah yarami destin.
Bende bi elti var üç kişilik yer dal gibi
Beni 86ya indiğinde gördü en son.
Boşuna ugrasiyon sen geri alırsın dedi uyuuuuuuz.

ufff feci dumur olacak desene :)))

İşin kötüsü yuzude güzel.
Ama ruhu çirkin.
Hemde çok çirkin.

aman boşver öyle yılan dillileri....

kız enerjayzır.... hadi bakalım ez bizi sporunla....

86dan beri gormuyo.
Dumur edecem onu dumur

işte bu beee....

Herkese Günaydın yeni yöntemim ise yarayacak gibi görünüyor kızlar
darısı başıma canım
Kizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
aman tatlım hemen dr a lütfen
kızlar ben hazırlanıp cıkıcam, hastane donusu yazarım optum hepinizi
canım haberlerini bekliyoruz inşallah en çabuk şekilde atlatırsın
Ah ah yarami destin.
Bende bi elti var üç kişilik yer dal gibi
Beni 86ya indiğinde gördü en son.
Boşuna ugrasiyon sen geri alırsın dedi uyuuuuuuz.
kapak olcak şimdi ona

kızlar 3-2 haftadır tartılardan kaçıp deli gibi yemeğe düşmüştüm bu sabah tartıya çıktım acıı gerçekle yüzleştim maalesef çok kg almışım çokkkk buraya gelip yazmaya bile yüzüm yok bu sabah itibari ile dikkat etmeye başladım ama biraz geç kaldım canım çok sıkıldı anlayacağınız size az yedin spor yapmadın demeye hakkım bile yok benden böyle kaptan mı olur yaaa

darısı başıma canım

aman tatlım hemen dr a lütfen

canım haberlerini bekliyoruz inşallah en çabuk şekilde atlatırsın

kapak olcak şimdi ona
İnşallah. Ona neyse sanki
Sirtindami taşıyo beni gıcık.

o da pek fitmiş demek... fitler daha takıntılı oluyor... zaten fitsin niye bide karşındakinin kilosunu dolarsın diline hiç anlamam...
Bide ben anlasam derdini sanki yemek masrafım ona ait.

Onasil laf.
Sen bir tanesin.
Kaç oldun?
Bizimle devam et en iyisi diyete.

Kiskanc pisluuuuuk deseydim benimki oyle degil iyiki oda yeni dogum yapti kilosunu bilmiyom ama vaar baya
Hatun doğumdan 60la ciktiydi
15 güne geri indi kilosuna Hemde boğulur gibi yemesine rağmen.

Hayır, dertleri ne bi anlasam?
Ayyy cok derTliyim ben bu konuda ya bdvye konu mu acsam ne:) esimin ailesi beni cok seviyodu geldi beni fitledi fitledi simdi beni soguttu kendi pek pislik bendede bi huy var kendimi geriye cekince adim atamiyorum bidaha evlerinden cikmiyo pislik bende gitmiyorum

Bende de var kız seninde yüzün güzel meselesi
Ben zayiflarim ama seni estetik te kurtarmaz demiştim.
Oysaki insanları asla elestirmedim kendi secmedigi şeylerden dolayı haddim değildi ama yaptım

bu lafta çok ağar olmuş beyaaa....

insan çok üzülüyo tabi, benim arkadaş garılar günü gibi toplaşmışız 10 kişinin içinde göbeğimi tutup ohh ohhhh simite bak dedi ben ne yaptığını bile anlamadım... gözlerim doldu kaçtım mutfağa bulaşık yıkar gibi oyalandım o sırada şıpır şıpır yaşlar iniyo tabi, Allah ım susayım ağlamıyayım diye dua etmiştim :) çok zalimler....

Aman boşver onları sen huzurunla yasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…