- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.601
Hehheh anlatırken tabisi.Ayy kız o günü roman yazar gibi en ince ayrintisiyla anlat bize.
O kaç gibidir mesela
Sende onlari gomersin canim ustlerine oturdunmu bitti isleri:)
Ah ah yarami destin.
Bende bi elti var üç kişilik yer dal gibi
Beni 86ya indiğinde gördü en son.
Boşuna ugrasiyon sen geri alırsın dedi uyuuuuuuz.
İşin kötüsü yuzude güzel.
Ama ruhu çirkin.
Hemde çok çirkin.
Ben geldiiimm, 1 saat 15 dk dışarda yürümüşüm, fazla fazla yarım saatini dükkanda geçirmiş olsam 45 dk yürüyüşüm var. Hızlı yürürüm yolda. Şimdi geçmişe bakıyım çok işim var, daha spor yapıcam :)
86dan beri gormuyo.
Dumur edecem onu dumur
darısı başıma canımHerkese Günaydın yeni yöntemim ise yarayacak gibi görünüyor kızlar
aman tatlım hemen dr a lütfenKizlar bikac gundur agzimdan kan gelip duruyo acaba kullandigim bitki cayi mideme zarar vermis olabilirmi bilgisi olan varmi ama midemde agri falan yok kullandigim cayda sinameki var acaba bi zarari oluyomiki
canım haberlerini bekliyoruz inşallah en çabuk şekilde atlatırsınkızlar ben hazırlanıp cıkıcam, hastane donusu yazarım optum hepinizi
kapak olcak şimdi onaAh ah yarami destin.
Hehheh anlatırken tabisi.
Benimle aynı boyda ama 55 ancadir.
Evet cuk oturdu yilan dilli.sağol be sende beni gömdün şu an :)
ufff feci dumur olacak desene :)))
aman boşver öyle yılan dillileri....
kız enerjayzır.... hadi bakalım ez bizi sporunla....
işte bu beee....
Kiskanc pisluuuuuk deseydim benimki oyle degil iyiki oda yeni dogum yapti kilosunu bilmiyom ama vaar bayaAh ah yarami destin.
İnşallah. Ona neyse sankidarısı başıma canım
aman tatlım hemen dr a lütfen
canım haberlerini bekliyoruz inşallah en çabuk şekilde atlatırsın
kapak olcak şimdi ona
Bide ben anlasam derdini sanki yemek masrafım ona ait.o da pek fitmiş demek... fitler daha takıntılı oluyor... zaten fitsin niye bide karşındakinin kilosunu dolarsın diline hiç anlamam...
:) iyi laf sokmussunBende de var kız seninde yüzün güzel meselesi
Ben zayiflarim ama seni estetik te kurtarmaz demiştim.
Oysaki insanları asla elestirmedim kendi secmedigi şeylerden dolayı haddim değildi ama yaptım
Benim eltide oyle dost gibiydik simdi dusman gibiyiz beni herkese dusman ettirdiİşin kötüsü yuzude güzel.
Ama ruhu çirkin.
Hemde çok çirkin.
Onasil laf.kızlar 3-2 haftadır tartılardan kaçıp deli gibi yemeğe düşmüştüm bu sabah tartıya çıktım acıı gerçekle yüzleştim maalesef çok kg almışım çokkkk buraya gelip yazmaya bile yüzüm yok bu sabah itibari ile dikkat etmeye başladım ama biraz geç kaldım canım çok sıkıldı anlayacağınız size az yedin spor yapmadın demeye hakkım bile yok benden böyle kaptan mı olur yaaa
Hatun doğumdan 60la ciktiydiKiskanc pisluuuuuk deseydim benimki oyle degil iyiki oda yeni dogum yapti kilosunu bilmiyom ama vaar baya
Hayır, dertleri ne bi anlasam?Benim eltide oyle dost gibiydik simdi dusman gibiyiz beni herkese dusman ettirdi
Onasil laf.
Sen bir tanesin.
Kaç oldun?
Bizimle devam et en iyisi diyete.
Hatun doğumdan 60la ciktiydi
15 güne geri indi kilosuna Hemde boğulur gibi yemesine rağmen.
Ozaman sinsilikten vermistir o kiloyu:) neyse tanimiyorum gunahi kendi boynuna pisluk eltilerinOnasil laf.
Sen bir tanesin.
Kaç oldun?
Bizimle devam et en iyisi diyete.
Hatun doğumdan 60la ciktiydi
15 güne geri indi kilosuna Hemde boğulur gibi yemesine rağmen.
Ayyy cok derTliyim ben bu konuda ya bdvye konu mu acsam ne:) esimin ailesi beni cok seviyodu geldi beni fitledi fitledi simdi beni soguttu kendi pek pislik bendede bi huy var kendimi geriye cekince adim atamiyorum bidaha evlerinden cikmiyo pislik bende gitmiyorumHayır, dertleri ne bi anlasam?
Öyle olduğunu iddia ediyor.o insan mı gerçekten :)
BencedeOzaman sinsilikten vermistir o kiloyu:) neyse tanimiyorum gunahi kendi boynuna pisluk eltilerin
Geçen haftada çok girmedi o yeni işinde sevdiği arkadaşıyla çalışacaktı.bu arada candy den ses çıkmıyor kaç gündür haberi olan var mı?
Bende de var kız seninde yüzün güzel meselesi
Ben zayiflarim ama seni estetik te kurtarmaz demiştim.
Oysaki insanları asla elestirmedim kendi secmedigi şeylerden dolayı haddim değildi ama yaptım
Aman boşver onları sen huzurunla yasa.Ayyy cok derTliyim ben bu konuda ya bdvye konu mu acsam ne:) esimin ailesi beni cok seviyodu geldi beni fitledi fitledi simdi beni soguttu kendi pek pislik bendede bi huy var kendimi geriye cekince adim atamiyorum bidaha evlerinden cikmiyo pislik bende gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?