Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnnn..
akupunktura gidecegim size bir bakayim dedim..
kallisim canim benim haklisinda ben kahvalti özürlüyüm. sadece hafta sonlari abartili kahvalti ediyoruz--
bijom seni görüyorum nasilsin canim?.. ay hazirlanmaliyim isede gidecegim hepinizi öpüyorum.. kallisim bijom bes gün diyeti agir bir diyet allah kolayliklar versin canlarim. bende bir lahana corbasinami baslasam
ben cok seviyorum o corbayi kapuska gibi aci eksili yapiyorum yagsiz pisiriyorum maydonozla falan tatlndiriyorum yada protein diyetinemi baslasam o en zor geliyor bana cünkü cok et sevmiyorum.. bakalim aslinda herseyden ve az az yemek cikolatamin dediginden. evet evet hepsinden az az.opuyorumnanaktan
hadin ben kactim.a.s.

bijom seni görüyorum nasilsin canim?.. ay hazirlanmaliyim isede gidecegim hepinizi öpüyorum.. kallisim bijom bes gün diyeti agir bir diyet allah kolayliklar versin canlarim.
çook iyiyim reyhan ablacım sen de iyisindir umarım opuyorumnanaktan
evet baya agır ve zor reyhan ablacım ama sonucu çok güzel. aslında nedense bugün hiç acıkmıyorum sanırım çok çay içiyorum ondan.. daha 1 yumurta yedim 4 hakkım var kaydirigubbakcemile3
lahanayı seviyosan bol bol tüket ablam ben sevmiyorum malesef ama zayıflamaya çoook yardımcıymışş...

çook iyiyim reyhan ablacım sen de iyisindir umarım opuyorumnanaktan
evet baya agır ve zor reyhan ablacım ama sonucu çok güzel. aslında nedense bugün hiç acıkmıyorum sanırım çok çay içiyorum ondan.. daha 1 yumurta yedim 4 hakkım var kaydirigubbakcemile3
lahanayı seviyosan bol bol tüket ablam ben sevmiyorum malesef ama zayıflamaya çoook yardımcıymışş...

canım seni bu hafta yolcu ederiz inşallah bu diyetle o 2,5 kiloyu atarsın canımm mezun olman yakındır inşallahhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydinlarrr

ben dünki yediklerimi yazayim
sabah bir simidin 3/1 ve kibrit kutusundan kücük beyaz peynir
ögle ve aksam birer kase corba
ve aksam kücük bir kase yogurt
aksam 04l yesil cay , 3lt su

hafta ici olan programima ragmen bende basladim 5 ögün diyetine bakalim
bende henüz 1 yumurta ve bir bardak cay ictim
sabah kalktigim gibide ilik sirkeli suyumu ictim 04Lük bir bardakta

söyle düsündüm sabah cok erken kalkiyorum kalktigim gibi sicak sirkeli su icicem .. sonra aksam saatlerindede yesil cay
gün icindede ictigim sularinda 1- 1 bucuk litresi maden suyu oluyor
diger bir litreyede dün mesela bir litrelik sisem vardi su koydum ve uzerine limon siktim
energi veriyor rahatlatiyor.. benim basimin agrisini fln aliyor limonlu su.. tavsiye ederim

çikolatım sende hoşgeldin canım benim o yorgunlukla birde buraya gelip bakmışsın kıyamam yaaŞeniz

hoşbulduk sultanım
eveeeeett,aklımdasınız hep diyorum fallaaa bak opuyorumnanaktan

arkadaşım bana sorsaydın ya benim komşu memleketim adana uzaklığı 1 saat hava durumu hemen hemen aynı oluyor burayla.çok sıcak dediğin gibi .adanada çok sevdiğim bir abimin göl kenarında büyük bir restoranı var bilseydim seni oraya gönderirdim kebapta 1 numara.bende yarın akşam kebep yemeye gidecem adanaya.

inanmıyorum yaa...
yediğimiz kebabı da çok beğenmedik...şanssızım ben şanssız!

evet mersacım ben krom alıyorum içinde başka bir ürün yok sadece krom ama bana geçen yıldan beri çok güzel etki ediyor iştah filan değilde karbonhidrat ve tatlı isteğini hemen bitiriyor haftada 2 yada 3 alıyorum bazende bir tane yani öyle düzenli değil fakat yetiyor.

ben de 3 ay kadar önce aldım solgar ın krom unu,biliyorsundur belki kallisim..bana tam tersi etki yaptı.yemek yiyorum ve 1 saat sonra açım...5 tane kullanabildim,sonra kardeşime verdim.bir diyetisyene sordum durumu ve bana metabolizmamın iyi çalıştığını ve vücudumda da krom eksikliği olmadığını söyledi...

benim iş yerimin karşısında eczacı abla var oda ELMA KROM kullanıyor ve incecik kaldı kendi gözlerimle görüyorum bu sabah uğradım dahada incelmiş ama herkese yaramıyormuş yeğeni kullanmış onda sonuç alınmamış benim içinde belki aynı olabilir diyor ama ben dışardan takviye almak istemiyorum boğazımı tutarak verip korumak için takviye almayı istiyorum

tatlış merhaba,nasılsın..
bak bu doğru,her ürün herkese yaramıyor...içinde krom olan ürünler bana yaramıyor mesela(çok fazla bulunan ya da sadece krom olanlar yani) beni iştahlandırıyor...
zaten ben artık diyet yapmadığım için,bu tarz ürünler kullanmama da gerek yok...
bu arada sabah kahvaltımı ben de yazayım

2 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,şekersiz çay,4 zeytin,salatalık domates...

kızlar ben ehliyetimi geçen sene almıştım,daha doğrsu sınavı geçmiştim ve evraklarım hazırdı.ama bir türlü trafik e gidip ehliyetimi çıkarttıramamıştım.
Allah ın izniyle birkaç güne kadar araba alıyorum,dedim ki gidip ehliyetimi alayım...
meğer bütün evrakların tarihi geçmiş,şimdi haydaaaaa tekrar çıkarttır...
birazdan sağlık raporu için çıkacağım .akşama görüşürz canlarım..

bu arada yeni gelen yasmin arkadaşımıza hoşgeldin demek istiyorum,dilerim tez zamanda kurtulursun kilocuklardan...

canım seni bu hafta yolcu ederiz inşallah bu diyetle o 2,5 kiloyu atarsın canımm mezun olman yakındır inşallahhhh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canımm zor 2.5 kilo gitmesi kilom azaldı gitmiyor artık eskisi gibi bi de bu hafta sonunu temizlemem lazım ama az kaldı inşallah boğazımı tutarsam mezun olmam yakın evet kaydirigubbakcemile5
oo sen de mi bugün başladın canım ben dünden başladın sanıyodum yaşasın yumurta kardeşliği o zaman :roflol: 2 oldu benim de bu saate kadar hiç de acıkmıyorum ama zor olacak olan yarın çünkü meyve beni hiç tutmuyor :bbo:

kızlar ben ehliyetimi geçen sene almıştım,daha doğrsu sınavı geçmiştim ve evraklarım hazırdı.ama bir türlü trafik e gidip ehliyetimi çıkarttıramamıştım.
Allah ın izniyle birkaç güne kadar araba alıyorum,dedim ki gidip ehliyetimi alayım...
ne süper bi habeerrr şimdiden allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin çoook sevindim opuyorumnanaktan bi de şu garip bijo için dua et onun da olsun bi arabası da kocasıyla arabayı kapma kavgasından kurtulsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
ARKADASLAR MERHABA TEKRAR HOSBULDUK INSAALLAH GUZEL PAYLASIMLAR YAPACAGIZ.benım suana kadar yedıklerım sabah khvaltı yapamıyorum vaktım yok ama kalkınca 1 bardak sırkelı su 1 bardak sekersız meyva suyu ıctım hergun aynı sımdı eve geldım kahvaltı yaptım 4-5 tane etımek bıraz peynır 3 zeytın yesıllık domates salatalık yesıl bıber 1 catal ucuyla recel yumurta yedım suan tatlı dıye oluyorum neyapsam bılmıyorum ama kararlıyım yemeyecem cumaya kadar 2 kılo vermeyı dusunuyorum destek urun olarak ne onerırsınız bebek emıyor hap ılac yada agır bıtkı cayı ıcemıyorum gunde 3 kere elma sırkesı ıcıyorum bır zararı yok .ama faydasıda olurmu bılmıyorum.evde kosu bandım var bugun yurumeye baslıyorum. kızlar ınceltıcı krem kullansam faydası olumu belım kalın bacaklarım ınce pantolonların bellerı ulmuyor bıraz ıncelse rahatlarım NEDERSINIZ

yasemin aramıza hosgeldin.detek urunu olarak yesıl cay ıcebılırsın.eger tadını sevmıyosan caykur un bergamut aromalısı super.tadıda normal caya yakın.kremlerın cok etkısı olacagını dusunmuyorum acıkcası ıncelmeye.xtra gel dıye bısey var onu kullanıp 10 kılo vermıs kullananlar guya sıtesınde gordum ama hıc mantıklı gelmıyor bana.onun yerıne hareket yapanılırsın.bolgesel kılo sorunu ıcın en ıyısı bu.forumda da spor bolumunde guzel paylasımlar var.
kallıste canım domıno s pızza dan yemısdım.cok duyuyorum etrafımda zehırlenenlerı ıcınden bısey cıkanları.yurtdısındada parmakmı ne cıkmıs ıcınden.ama ben tonbalıklısını cok sevıyorum bılıyosun.ıkı dılım yedım ama sonuc kotu oldu
chocalate cıgım hayırlı ugurlu olsun.allah tekerının uzerınde durdursun .kazasız belasız bın ıns.(araba dıyınce benım ıcın akan sular duruyor.en buyuk ılgı alanım:jeyyar:)
bijoux pia nasıl yapcaksınız bu dıyetı ya ben yumurtayı cok zor yıyorum.beyaz kısmını yanı.sabah haslamısdım.gozumu kapatıp cıgnemeden yuttum uff allah kolaylık versın

cedric canım demek ki ben şanslıyım bu konuda çünkü yumurtaya bayılırımmm cokacimcoook miden için de üzüldüm geçmiş olsun bazen ağır gelebiliyor yediklerimiz özellikle ben kaymaklı bisküvi yiyim dedim midem yandı durdu heralde unuttu iyice zavallı midem öyle şeyleri :roflol:

bu arada yeni gelen yasmin arkadaşımıza hoşgeldin demek istiyorum,dilerim tez zamanda kurtulursun kilocuklardan...

canım hayırlısı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin benimde var ama ben biraz pişman oldum araba hep masraf birde istanbulda park yeri yüzünden doğru dürüst yere arabayla gitmiyorsun eşim çok söyledi bana ben dinlemedim ev almadım şimdi araba değer kaybediyor gün geçtikçe ama tabi rahatlığıda tartışılmaz

kallis başladın mı 5 gün 5 gıdaya :kahve: son gün corba cok iyi fikir bak hiç aklıma gelmemişti ben de öyle yapayım kaydirigubbakcemile2
başlladım başladım yerimseniben dışardaydım yeni geldim hemen yiyeceğim 3. yüyerimseniben

destek ürünü konuşmuşsunuz.. benim eşimin yegeni formula 7 kullanıyor 104 kiloydu şimdi 95 e düşmüş ve çok yardımcı olduğunu söylüyor aklınızda olsun bayanlar..
destek olarak bana çok iyi geldiği için sadece krom alıyorum beni çok etkiliyor ...
günaydinnnnnn..
akupunktura gidecegim size bir bakayim dedim..
kallisim canim benim haklisinda ben kahvalti özürlüyüm. sadece hafta sonlari abartili kahvalti ediyoruz--
bijom seni görüyorum nasilsin canim?.. ay hazirlanmaliyim isede gidecegim hepinizi öpüyorum.. kallisim bijom bes gün diyeti agir bir diyet allah kolayliklar versin canlarim. bende bir lahana corbasinami baslasam
ben cok seviyorum o corbayi kapuska gibi aci eksili yapiyorum yagsiz pisiriyorum maydonozla falan tatlndiriyorum yada protein diyetinemi baslasam o en zor geliyor bana cünkü cok et sevmiyorum.. bakalim aslinda herseyden ve az az yemek cikolatamin dediginden. evet evet hepsinden az az.opuyorumnanaktan
hadin ben kactim.a.s.
reyhan ablam az bir kaç gün bekle beraber yaparız bir kaç gün bijomla bunu yapayım son gün lahana daha doğrusu ben onu sebze çorbası yapıyorum ondan yapacağım işte son gün sonrada iki üç gün öyle devam ederim şoktan çıkamasın vücudum:roflol: valla dün çok kötü oldum kıyafetlerime baktıkça ben neden böyle oldum diye diye kafama dankkk etti bir an önce kurtulmak istiyorum..

günaydınlar canlarım
herkesler iyiler maşallah hep böyle olalım kaliste ablam ve bijom size kolay gelsin 5 gıda diyetine başlamışsınız inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz canlarımm
yasmin hoşgeldin canım inşallah burda istediğin kiloya geliceksin çok doğru bir seçim bizim takımımız
benimde lahana diyeti bitti dün regli oldum o yüzden sonuna doğru kilom inmedi neyse yinede 2,5 kilo vermiş oldum şimdi normal diyete geçiyorum

sabah 2 form etimek 1 form çayı 1 parça beyaz peynir yedimm
canzim hadi geçmiş olsun canım bitirmişsin sende...ya senin ne kadar kaldı kilon canım hiç bakmadım hedefine şimdi aklıma geldi :utangac:

bijom son kilolarını 8 ayda verecekmiş gii geliyor sırnaşık şey

günaydinlarrr

ben dünki yediklerimi yazayim
sabah bir simidin 3/1 ve kibrit kutusundan kücük beyaz peynir
ögle ve aksam birer kase corba
ve aksam kücük bir kase yogurt
aksam 04l yesil cay , 3lt su

söyle düsündüm sabah cok erken kalkiyorum kalktigim gibi sicak sirkeli su icicem .. sonra aksam saatlerindede yesil cay
gün icindede ictigim sularinda 1- 1 bucuk litresi maden suyu oluyor
diger bir litreyede dün mesela bir litrelik sisem vardi su koydum ve uzerine limon siktim
energi veriyor rahatlatiyor.. benim basimin agrisini fln aliyor limonlu su.. tavsiye ederim
piacım güzel yemişsin bu kez bravo şekerciğim:içelim:
limonlu su başlayınca bende alışkanlık yapıyor sürahiye dilim dilim yapıp akşama kadar o sürahiye su koyup ondan içiyorum sonrada enerji sayesinde uyku filan kalmıyordelikafadulden

çikolaım hayırlı olsun canım allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin.. yeri gelmişken sen ne zaman girdin sınava hangi ayda yani ne kadar zamanda geçiyormuş evrakların süresi geçen kasımda kızım girmişti alamadık valla ehliyeti atölyeye bir kapandı geçende diyordu artık alsam diyede yine fırsat bulup gidemedi onunda geçtimi acaba bir yıl diye biliyordum birde sağlık raporunun haricinde neyi yaptırıyorsun tekrardan banada açıkla çikolatımkaydirigubbakcemile5

yasemin aramıza hosgeldin.detek urunu olarak yesıl cay ıcebılırsın.eger tadını sevmıyosan caykur un bergamut aromalısı super.tadıda normal caya yakın.kremlerın cok etkısı olacagını dusunmuyorum acıkcası ıncelmeye.xtra gel dıye bısey var onu kullanıp 10 kılo vermıs kullananlar guya sıtesınde gordum ama hıc mantıklı gelmıyor bana.
cedricim hiç duymadım inan o pizzadan almayız pizza hutt seviyor çocuklar bizim...
yumurta yemekte zorlanıyorum demişsin ya yumurtayı incecik kıy ama böyle çatalla zor yenecek hale getir sonra içine taze soğan limon çok azıcık sıvıyağ bol baharat kırmızıbiber filan yap hafif çatalla ezer gibi karıştır...sonrada tadına bak opuyorumnanaktan

cedric canım demek ki ben şanslıyım bu konuda çünkü yumurtaya bayılırımmm cokacimcoook miden için de üzüldüm geçmiş olsun bazen ağır gelebiliyor yediklerimiz özellikle ben kaymaklı bisküvi yiyim dedim midem yandı durdu heralde unuttu iyice zavallı midem öyle şeyleri :roflol:

ne guzel bijoux ya bende yumurtalı seylerı severım menemen cılbır falan ama beyazı hafıf cıg kalsın yada yerken aklıma gelsın cıldırıyorum kendım pısırmeye basladıkdan sonra oldu bu ama ısde garıp bı olayım daha.herkese farklı seyler dokunuyor kaymaklı bıskuvıye cok sasırdım bende tahınlı seyler yıyınce kotu oluyor mıdem

ne guzel bijoux ya bende yumurtalı seylerı severım menemen cılbır falan ama beyazı hafıf cıg kalsın yada yerken aklıma gelsın cıldırıyorum kendım pısırmeye basladıkdan sonra oldu bu ama ısde garıp bı olayım daha.herkese farklı seyler dokunuyor kaymaklı bıskuvıye cok sasırdım bende tahınlı seyler yıyınce kotu oluyor mıdem

allahım birine kaymak birine tahin dokunuyor mafoldumbenbana niye hiç bir şey dokunmuyor ne biçim midem var benim yaaaaaa:roflol:

ah be kallıstem banada eskıden dokunmazdı oylede cok severımkı tahını humusu tahınlı ruloyu ama artık yıyemıyorum.yumurta salatasını denıycem ogrencuyken marul salatası yapar ustune haslanmıs yumurta koyardı arkadasım.ona benzıyor sanırım

başlladım başladım yerimseniben dışardaydım yeni geldim hemen yiyeceğim 3. yüyerimseniben

hayırlısı olsun bakalım inşallah istediğin sonucu elde edersin güzel bir diyet

canzim hadi geçmiş olsun canım bitirmişsin sende...ya senin ne kadar kaldı kilon canım hiç bakmadım hedefine şimdi aklıma geldi :utangac:

canım benim daha yolum uzun 14 kilom var ama inşallah 5 ayda vermek istiyorumm baharda kilo verişim tamamlansın istiyorumm korumak için akapunktura gitmek istiyorumm

bijom son kilolarını 8 ayda verecekmiş gii geliyor sırnaşık şey

aman canım ya öyle deme valla versin bizede gurur kaynağı olsun arkadaşımız

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

8 değil 18 ayda vermeyi düşünüyorum en son ben gidicem burda yoksa aklım kalır hahaha :roflol:

kalliste ablacım sağlık raporu ve savcılık yenileniyor alış tarihinden bir yıl geçerli babamın sürücü kursu var bende ordan biliyorumm

kızlar,hepinize çok teşekkür ederim,güzel dilek ve dualarınız için...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşim mesaj attı şimdi "gelip arabanı almıyor musun" diye... :))
almış arabayı!
ayyy çok mutluyum,benim de bir arabam var artık.
ortalama bişey aldım,ilk arabam olduğu için yeni almak istemedik,e biraz da o kadara yetti tabii paramız.
canzi ciğim,senin ev seçeneğin varmış bitanem.benim öyle bir seçeneğim olsa tabii ki evi alırdım ama zaten aldığımız araba çok pahalı değil yani...
ayyy sevinçten ne yapacağımı şaşırdım:))

bu arada kallisim ,canzim doğru söylemiş.sağlık raporu ve sabıka kaydını sanırım sizin de artı yenilemeniz gerekiyor,çünkü 1 yıl geçmiş üzerinden...

Back
X