- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.001
Ya obez falan değilsin.
Kendini çok şişman saniyon heralde sen?
Bide bize kısmet olaydı görmek..fotoları çekinirken çok mutluydum sonra bakınca fotolara uleyn dedim bu neee.........bi 10 kilo gitmeli.... oo bacaklar o göbek.........ıyyyy........
eski fotom hic boyle cekilmis yok ki, eski telefonum calındı, facede bulursam atarım tabikisiDimi?
Bu arada fotolara baktım bi -5 iyi olur gibi sanki.
Anam 70lerden bir fotoyla before-after yapaydin.
he tabi bende kabasakal :)kollontai de kabasakal mı oluyo....
Asagidan çekmiş fotoyu çeken ondan.eski fotom hic boyle cekilmis yok ki, eski telefonum calındı, facede bulursam atarım tabikisi-7 hedefim canım, bide fotolarda oldugumdan biraz sisman cıkmısım ve tabi asıl sıkıntı goruldugu uzere bel kısmı (( ah azcık boyum olaydı :)
he tabi bende kabasakal :)
dur gitme before efter yaptım koycam simdiİyi geceler tatlisler..
senin sorunun bacaklar degil tatlım gobek ve basen tiffany e devam :)anaaa ofise götürmemişim bile yastığın altından çıktı makina :))
senin sorunun bacaklar degil tatlım gobek ve basen tiffany e devam :)
kocişim cekti de beceremedi bi turluAsagidan çekmiş fotoyu çeken ondan.
Bel kısmı evet
Ama bacaklar ve toto güzel...
muska77 before after koydum bakınca haber et sileyim, bi arkadasım da var fotoda cunku :)
senin sorunun kilodan cok vucudunun sıkı olmaması, benim son before after fotoya bak, elbiseli fotoda ben 72 kiloyum boyumda 150 tatlım, spor yapman lazım bol bolkomple problemim ben :)))
daha cok yolum var be safinazım artık zor giden kilolardayım gr gr gidiiyo namussuzlar :)maşallah... ama seninde azcık daha yolun var gibi......
daha cok yolum var be safinazım artık zor giden kilolardayım gr gr gidiiyo namussuzlar :)
bak gidiyorum simdi sabah gelicem yeme sakın biseybenimkiler bol boll ama benimkilerde gram gram gidiyor 10 gündür 69 uleyn......... üstelik çok açım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?